• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ποτα με βαση το τσαϊ

Αποτελέσματα για

Ποτα με βαση το τσαϊ

Πάροχος υπηρεσιώνΕισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία
  1. EXOTIC CITY

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

  2. DIECKMANN AROMA KAFFEE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIECKMANN AROMA KAFFEE GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  3. KAFFERÖSTEREI SIMONCINI SILVANO SIMONCINI E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAFFERÖSTEREI SIMONCINI SILVANO SIMONCINI E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Borken, Γερμανία.

  4. UNICAFE IMPORT-AGENTUR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNICAFE IMPORT-AGENTUR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  5. VOLLMER KAFFEE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOLLMER KAFFEE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Altenberge, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AZUL KAFFEE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AZUL KAFFEE GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ποτα με βαση το τσαϊ

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ