• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαχανικά σε κονσέρβα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά σε κονσέρβα

Κατασκευαστής/παραγωγόςΕισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία
  1. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. EDEN SPEED NEGOCE

    Τυνησία

    Verified by europages badge

    Η EDEN FARMER είναι μια ηγετική επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής που εξειδικεύεται στα φυτικά έλαια, ηλιέλαιο, καλαμπόκι, φοινικέλαιο, και στην παρασκευή κονσερβών με φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, γάλα σε σκόνη, σάλτσες και ζυμαρικά.Σας προσφέρουμε υπερήφανα μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ανώτατης ποιότητας, προσεγμένης βιώσιμης καλλιέργειας, με σεβασμό προς το περιβάλλον.Τα ποιοτικά μας έλαια όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, επιλέγονται αυστηρά για την ποιότητα τους και την εξαιρετική τους γεύση. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς γεωργούς και με διεθνείς προμηθευτές.Η αφιερωμένη μας ομάδα για τους επαγγελματίες στον χώρο των εξαγωγών, της διανομής, κατέχει μια εμπεριστατωμένη γνώση του τομέα και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες των πελατών (εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμποροι, μονάδα αγοράς, βιομηχανία τροφίμων κ.λπ). Στην Eden Farmer δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα, υγιεινά και γευστικά τρόφιμα για όλους τους πελάτες μας στην Γαλλία ή με εξαγωγή, υποστηρίζοντας τους τοπικούς και διεθνούς μας προμηθευτές.

  3. HUNAN HEATHY FOOD CO.,LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία HUNAN HEATHY FOOD CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κονσερβες λαχανικων, και φρουτα σε κονσερβα. Έχει έδρα σε Shaoyang, Κίνα.

  4. GROUPE RIVIERE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Με μια ισχυρή παρουσία στην Νότια Γαλλία, ο όμιλος Rivière, δημιουργεί και επεξεργάζεται νόστιμα και καινότομα έτοιμα πιάτα με βάση παραδοσιακές γαλλικές συνταγές. Οι συνταγές του, σχεδιασμένες με φυσικά συστατικά, δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες, συντηρητικά ή τεχνητά αρτυματικά. Μέσα από το εμπορικό του σήμα, ο όμιλος Rivière δείχνει την φροντίδα του για την ποιότητα των προϊόντων του και την δέσμευση του για μια προσέγγιση RSE. Ο οίκος Rivière αξιοποιεί τις παραδοσιακές γαλλικές συνταγές της νοτιοδυτικής Γαλλίας με έτοιμα πιάτα με βάση το κρέας.Τα πιάτα Mets de Provence φωτίζουν το πιάτο με συμπληρώματα μαγειρικής, καρυκεύματα, προϊόντα επάλειψης για το απεριτίφ και έτοιμα μαγειρεμένα πιάτα λαχανικών με μια γεύση από την Προβινγκία. H Aroma One εξειδικεύεται στους πολτούς από βότανα και μπαχαρικά σε σωλήνες, για μια πρακτική και γευστική μαγειρική. Η Solvia σας ταξιδεύει στον κόσμο της γευσιγνωσίας με καρυκεύματα, σάλτσες και λαχανικά μαγειρεμένα, βιολογικά. Η δέσμευση μας για προϊόντα ανώτερης ποιότητας: - Γαλλικής παρασκευής - Γαλλικά κρέατα και λαχανικά - Συνταγές clean label και θρεπτικά ισορροπημένες - Σήμα PME+ από τους παραγωγικούς μας χώρους (RSE) - Αποτελεσματικά εργαλεία παραγωγής και εγγραφή στους διεθνούς καταλόγους (IFS, BRC, Bio)

  5. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NEIMENGGU JINFAN INDUSTRY CO. LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία NEIMENGGU JINFAN INDUSTRY CO. LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κονσερβες τροφιμων και λαχανικων, συμπυκνωμένος χυμός τομάτας, και Καλαμπόκι. Έχει έδρα σε Neimenggu, Κίνα.

  2. HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER

    Ελβετία

    Η εταιρεία HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Zürich, Ελβετία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά σε κονσέρβα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις