• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Κατασκευαστής/παραγωγόςΕισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία
  1. BRINT TRADING

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BRINT TRADING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Pouso Redondo, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. SEVAROME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

  3. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  4. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  5. SAS 007BUSINESS PRAGEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H SAS 007BUSINESS PRAGEN είναι μια εταιρεία παροχής πολλαπλών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2016, με έδρα στο Παρίσι και υπό την διοίκηση της “Princess Aggeex HUTIN”, πρόεδρος, ιδρύτρια/ καλλιτέχνης και πτυχιούχος νομικής. Με εξαιρετικό δυναμισμό και δημιουργικότητα, κατέχει εννιά εγχώρια και διεθνή βραβεία. 'Ενα μοναδικό επιχειρησιακό πρότυπο: Οι εξαιρετικές, σπάνιες και πρωτότυπες ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΕΙΣ PRAGEN και εκείνες των εταίρων PRAGEN, Ένα πρότυπο "made in FRANCE" με βάση τα αφρικάνικα φυτά με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με στόχο έναν οικολογικά υπεύθυνο και συμμετοχικό οικονομικό σχέδιο, με αλληλεγγύη στον πολίτη. Προσφέρει μοναδικές λύσεις και ευκαιρίες, ιδανικές για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ένταξη και συνοχή των κοινοτήτων και των λαών, με συνεργασίες WIN-WIN και μέσα από την τεράστια της δυνατότητα σπάνιων και πρωτότυπων προστιθέμενων αξιών, μέσα από την συμπληρωματική της ποικιλομορφία και τις πολλαπλές της εφαρμογές. Συνεπώς, η δοκιμές PRAGEN αποτελούν το καλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει ένας οραματιστής επενδυτής. Χάρη στις καλλιτεχνικό-πολιτιστικές της δημιουργίες, την νομική, εμπορική και διοικητική της εμπειρία, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εταιρικές της συμβάσεις για τις Γευσιγνωσίες στο Παρίσι και στην Καμπανία στους τομείς της αγροδιατροφής και των εκδηλώσεων, της υποστήριξης και των καταρτίσεων, για τις διάφορες υπηρεσίες PRAGEN : Ταξίδι, μεταφορά χρημάτων κ.λπ. Πρόκειται συνεπώς για περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα της εστίασης και της μεταποίησης τροφίμων, στην βιολογική παραγωγή και στις δημιουργίες καλλυντικών με βάση τα ίδια φυτά.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η 3k Global ιδρύθηκε το 1979 ως έμπορος φρούτων και λαχανικών στην πόλη Ιζμίρ της Τουρκίας, είναι μια εταιρεία που συνδυάζει την παραδοσιακή γεωργική γνώση με τις σύγχρονες γεωργικές διαδικασίες της δεύτερης γενιάς. Από το 2000 λειτουργούμε ως γέφυρα στον αγροτικό τομέα, μεταξύ παρελθόν και παρών. Στην 3K Global, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά και ψυχρή αποθήκευση χάρη στα φορτηγά και στις αποθήκες μας. Εξάγουμε φρέσκα φρούτα σε όλο τον κόσμο και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Τουρκία. Στην 3K, εξασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητα στους πελάτες μας για όλα τα φορτία 20.000 τόνων και για τον όγκο μας συσκευασίες και πώλησης 20.000 τόνων. Τα κύρια μας προϊόντα είναι αβοκάντο, μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή, κυδώνι, ακτινίδιο, ροδάκινο, νεκταρίνι, ρόδι, μπανάνα και λαχανικά. Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από: •Από την Αττάλεια: Τροπικά φρούτα και λαχανικά • Από την Αττούδα: Μήλα, ροδάκινα, ρόδια, • Από την Προύσα : ροδάκινα, ακτινίδια, κυδώνια, αχλάδια, και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Η αποστολή μας είναι να παραδώσουμε την πολύχρωμη μας ποικιλία φρούτων και λαχανικών στα σημεία πώλησης με όλη την φρεσκάδα τους, καθαρά και με τις πιο νόστιμες τους ιδιότητες χωρίς να αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια της βέλτιστης για την δημόσια υγεία παραγωγής, συγκομιδής, συσκευασίας και διανομής παρέχοντας τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής. Συνεπώς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η φρεσκάδα, καθαρότητα και καλύτερη ποιότητα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. CHANFI IMPORT/EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. KTRACO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

  4. EDEN SPEED NEGOCE

    Τυνησία

    Verified by europages badge

    Η EDEN FARMER είναι μια ηγετική επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής που εξειδικεύεται στα φυτικά έλαια, ηλιέλαιο, καλαμπόκι, φοινικέλαιο, και στην παρασκευή κονσερβών με φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, γάλα σε σκόνη, σάλτσες και ζυμαρικά.Σας προσφέρουμε υπερήφανα μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ανώτατης ποιότητας, προσεγμένης βιώσιμης καλλιέργειας, με σεβασμό προς το περιβάλλον.Τα ποιοτικά μας έλαια όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, επιλέγονται αυστηρά για την ποιότητα τους και την εξαιρετική τους γεύση. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς γεωργούς και με διεθνείς προμηθευτές.Η αφιερωμένη μας ομάδα για τους επαγγελματίες στον χώρο των εξαγωγών, της διανομής, κατέχει μια εμπεριστατωμένη γνώση του τομέα και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες των πελατών (εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμποροι, μονάδα αγοράς, βιομηχανία τροφίμων κ.λπ). Στην Eden Farmer δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα, υγιεινά και γευστικά τρόφιμα για όλους τους πελάτες μας στην Γαλλία ή με εξαγωγή, υποστηρίζοντας τους τοπικούς και διεθνούς μας προμηθευτές.

  5. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

  1. KURUNE GIDA

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    H Kurune Gıda είναι ένας επαγγελματίας παραγωγός αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών με έδρα την Τουρκία. Προτεραιότητα μας η υγεία σας, για αυτό προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων χωρίς χρωστικές και πρόσθετες ουσίες. Στόχος μας να προσφέρουμε σήμερα την έμπνευση υγιέστερων επιλογών για ένα καλύτερο μέλλον. Εκμεταλλευόμενοι τον ποικιλόμορφο κλίμα της Τουρκίας και τα γόνιμα εδάφη της, επιλέγουμε τα προϊόντα μας από υγιεινούς και ποιοτικούς καλλιεργητές σε όλη την χώρα. Η διαδικασία μας αποξήρανση αιχμής λαμβάνει χώρα σε έναν κλειστό, καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Dry Food Processing Technology, εξαλείφουμε τον κίνδυνο μολυσματικών οργανισμών, όπως η σκόνη, μικρόβια και μούχλα. . Τα προϊόντα αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο, διατηρώντας όλες τις φυσικές τους ιδιότητες χωρίς να εκτίθενται στον ήλιο ή να έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Γιατί να μας επιλέξετε ; Τα αφυδατωμένα τρόφιμα παρουσιάζουν μεγαλύτερη βιωσιμότητα και μπορούν να αποθηκευτούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να αποτελούν μια εναλλακτική για πολλές συνταγές, σνακς, υγιεινή διατροφή πλούσια σε ίνες για αθλητές καθώς και για την κατασκήνωση και α ταξίδια. Στην Kurune Food, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην χρήση φρέσκων συστατικών υψηλής ποιότητας, στην αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και στις σωστές παραγωγικές μεθόδους. Η Kurune Food προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών, όλα χωρίς πρόσθετες και χρωστικές ουσίες. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες γεύσεις όπως, μήλα, φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια, ντομάτες και πολλά άλλα υγιεινά φρούτα και λαχανικά. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  2. MAISON BOTEH

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η MAISON BOTEH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε από μητέρα και γιο, ειδικεύεται σε εκλεπτυσμένα προϊόντα διατροφής με γεύσεις από την Περσία/ το Ιράν. Τα προϊόντα μας επεξεργάζονται με παραδοσιακό τρόπο, συνδυάζοντας δημιουργικότητα και πάθος για την Ιρανική κουζίνα. Μεταξύ άλλων, προσφέρουμε δύο επιπλέον υπηρεσίες: Δημιουργία προϊόντων με λευκή ετικέτα καιπορισμό προϊόντων made in France. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω: Διατηρούμε πολλαπλές δραστηριότητες: 1/ Πώληση των προϊόντων MAISON BOTEH : •Ένα μοναδικό προϊόν : L’Or Noir, πολτός από μαύρο λεμόνι από το Ιράν, •Μαρμελάδες με γεύσεις Περσίας (δείτε τα προϊόντα). - Διαθέσιμα σε διάφορές μορφές : Λιανική ή CHR : από 100 γρ. έως 500 γρ/ ξενοδοχεία: 28 γρ. 42 γρ. - Δυνατότητα βιολογική προέλευσης, - Πιστοποίηση IFS • Μπαχαρικά (Σαφράν, Σουμάκ κ.λπ.), ξηροί καρποί (φυστίκι, άγριο αμύγδαλο κ.λπ) ή αφυδατωμένα φρούτα (αφυδατωμένη φράουλα, μάνγκο από το Ιράν, - Βιολογικής προέλευσης επίσης δυνατή. 2/ Προμηθευτής προϊόντων με λευκή ετικέτα: - Δημιουργούμε συνταγές για εσάς, - Υλοποιούμε μαζί την ετικέτα αν δεν έχετε γραφίστα/σχεδιαστή, - Σας συνοδεύουμε για την δημιουργία της συγγραφής υποχρεώσεων.3/ Εξωπορισμό γαστρονομικών προϊόντων « Made in France » : - 'Εναν δίκτυο εταίρων μας επιτρέπει να σας υποστηρίξουμε στην αναζήτηση σας προϊόντων made in France. Έλαιο, αρτύματα, μαρμελάδες κ.λπ.Με την MAISON BOTEH, τα πάντα γίνονται. Προσφέρουμε υπηρεσίες στα μέτρα του πελάτη ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις προσδοκίες και ανάγκες σας.

  1. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

    Ουκρανία

    Verified by europages badge

    H ιδιωτική επιχείρηση τροφίμων “Agroprodservice” έγινε μια από τις 3 κορυφαίες γεωργικές εταιρείες της Δυτικής Ουκρανίας κατά την 24ετή της λειτουργία. Η συνολική επιφάνεια γόνιμου εδάφους που καλλιεργεί η Agroprodservice είναι περίπου 45 000 εκταρίων. Καλλιεργούμε καλαμπόκι, χειμερινό σιτάρι και κριθάρι, ηλίανθο, σόγια, θερινό κριθάρι και σιτάρι, κράμβη, αρακάς και ζάχαρη τεύτλων. Ο συνολικός αριθμός μας βοοειδών ανέρχεται σε πάνω από 3 000 κεφάλια, ταυτόχρονης φροντίδας, η ετήσια παραγωγή βοδινού κρέατος ανέρχεται σε 1 255 τόνους. Κατέχουμε μεγάλη εμπειρία με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επώνυμες εταιρείες, γεγονός που συμβάλλει στην αποτελεσματική ανάπτυξη της παραγωγής και της ποιότητας των δημητριακών και των λαχανικών, καθώς και τις καλλιέργειες ζάχαρης τεύτλων. Η ιδιωτική επιχείρηση “Agroprodservice” αναγνωρίζει πόσο σημαντικό είναι η προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό και μια από τις κύριες αρχές της εταιρείας είναι " ού βλάψεις". Η εταιρεία φροντίζει το περιβάλλον και υποστηρίζει οικολογικά προγράμματα παραμένοντας πιστή στην αποστολή της.

  2. SULTAN AGRO IMPEKS

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SULTAN AGRO IMPEKS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παξιμάδια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Παξιμάδια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, λαχανικα, φασολια, φρεσκα φασολακια, αμυγδαλα, και αραβόσιτο. Έχει έδρα σε Tashkent, Ουζμπεκιστάν.

  3. EXOTIC CITY

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

  4. PATAZA PTY LTD

    Αυστραλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PATAZA PTY LTD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Μπισκότα και κουλουράκια, Ζαχαρωτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μέλι, καρυδια μακανταμια, μελι ευκαλυπτου, Τρόφιμα βιολογικά, και Κρασιά- Αυστραλία. Έχει έδρα σε Sydney, Αυστραλία.

  5. AUTO LOGEX S.R.L.

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AUTO LOGEX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, Παξιμάδια, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, καρυδια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Bucharest, Ρουμανία.

  6. AZIENDA AGROALIMENTARE LA VENETA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AZIENDA AGROALIMENTARE LA VENETA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, Freschezza che piace, Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων, εξαγωγη φρουτων, διανομείς φρέσκων λαχανικών, και εξαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Loreggia, Ιταλία.

  7. SARL CITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SARL CITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αγροτικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, αραβικο κομμι, και γαριφαλα. Έχει έδρα σε Caix, Γαλλία.

  8. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπαχαρικά, αγροδιατροφικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Rosny-Sous-Bois, Γαλλία.

  1. UKRAINIAN FARMERS

    Ουκρανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία UKRAINIAN FARMERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, οικολογική γεωργία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, βιοδυναμικη γεωργια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και διοικητικες υπηρεσιες για γεωργικες επιχειρησεις. Έχει έδρα σε Rivne, Ουκρανία.

  2. VINEBIOZ

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VINEBIOZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, σημαντικά κρασιά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, επαγγελματικα γευματα, και τροφιμα/ποτα - χονδρικης και λιανικης. Έχει έδρα σε Cesson-Sévigné, Γαλλία.

  3. TABI SARL

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία TABI SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, εμπορικη διαμεσολαβηση, και παραγωγη καφε. Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.

  4. EUROPA GAMES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROPA GAMES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nocera Superiore, Ιταλία.

  5. DRINKSTAR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRINKSTAR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rosenheim, Γερμανία.

  6. VITAMAX FRUITS TAR.ÜRÜN.TAŞ.SAN.VE TIC.ITH.IHR.LTD.ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία VITAMAX FRUITS TAR.ÜRÜN.TAŞ.SAN.VE TIC.ITH.IHR.LTD.ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγες λαχανικων, διαμεσολαβηση για εισαγωγεσ-εξαγωγες, εξαγωγη φρουτων, και γενικες αγορες φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Mugla, Τουρκία.

  7. SOCIETÀ AGRICOLA LA VERDE MARINA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOCIETÀ AGRICOLA LA VERDE MARINA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ροκα, σπανακι, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Pontecagnano Faiano, Ιταλία.

  8. SAVERO TRADING LIMITED

    Κύπρος

  9. BIODIS SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία BIODIS SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rennes Cedex, Γαλλία.

  10. PRIVATBRAUEREI ERDINGER WEISSBRÄU WERNER BROMBACH GMBH

    Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν