• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες
  1. GB TRADE TRANSPORT

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας, GB LOGISTICS, η οποία δραστηριοποιείται στις οδικές, θαλάσσιες και εναέριες μεταφορές, ιδρύθηκε στην πόλη Ιζμίρ. Η GB Logistics, η οποία υιοθετεί την αρχή της ικανοποίησης του πελάτη μέσα από την προσφορά άριστης υπηρεσίες υπό τις πιο οικονομικές συνθήκες χάρη στο ευρύ της εφοδιαστικό δίκτυο, ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ξένης αγοράς και της διαχείρισης διακίνησης εταιρειών χάρη στο εξειδικευμένο της προσωπικό. Η GB Logistics συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπινους πόρους και στην τεχνολογία εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες ψηφιοποίησης και αυτοματισμού της παγκοσμιοποίησης. Έτσι, οργανώνει όλες τις υπηρεσίες της διαχείρισης διακίνησης που απαιτούν οι πελάτες σύμφωνα με τις προσδοκίες και ανάγκες των πελατών της και προσφέρει ολοκληρωμένες μοναδικές λύσεις. Η GB Logistics προσπαθεί να επωφελείται από τους πόρους διαχείρισης του ομίλου μας, να αναπτύξει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας περαιτέρω και να βελτιώσει την επιχειρησιακή μας αξία. Προκειμένου να ενημερώσουμε όσο περισσότερο κόσμο δυνατόν σχετικά με το όραμα μας για το μέλλον, αναπτύξαμε έναν νέο επιχειρησιακό μήνυμα: "ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ" Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. ATWORK

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η At Work Sp. z o. o. δραστηριοποιείται υπερήφανα ως αμιγώς πολωνική εταιρεία που ειδικεύεται στη διάθεση ανώτερης ποιότητας φυσικών και οικολογικών υλικών θέρμανσης. Η αφοσίωσή μας επικεντρώνεται στη διασφάλιση της προμήθειας καύσιμων προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων πέλλετ από κελύφη ηλιόσπορου, πέλλετ από πεύκο και μπρικέτες τύρφης. Με σταθερή αυτοπεποίθηση δηλώνουμε ότι είμαστε μια εξειδικευμένη βιομηχανία με μακρόχρονη εμπειρία. Το βάθος της εμπειρίας μας μάς δίδει τη δυνατότητα να παρέχουμε ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών. Στην At Work Sp. z o. o. έχουμε αφοσιωθεί στη διασφάλιση της μέγιστης ικανοποίησης κάθε πελάτη. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων και δοκιμασμένων στην πράξη υλικών Ecocult προσαρμοσμένων σε κάθε περίοδο θέρμανσης. Τα πέλλετ και οι μπρικέτες μας όχι μόνο υπόσχονται ανώτερες επιδόσεις χάρη στην υψηλή θερμιδική τους αξία, αλλά διασφαλίζουν επίσης σημαντική εξοικονόμηση κόστους ενώ είναι συμβατά με διάφορους τύπους θερμάστρας και εστίας.

  4. TURKISH MANUFACTURERS UNION

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TURKISH MANUFACTURERS UNION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπιεστές, Μοτοσυκλέτες, Προϊόντα ομορφιάς, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι, Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, Συσκευασία, φρεσκα φρουτα, και απορρυπαντικα. Έχει έδρα σε Yalova, Τουρκία.

  5. PRENASPIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PRENASPIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια, Θήκες διαφόρων τύπων - συσκευασία κατά παραγγελία, Καλώδια και δίκτυα, Ελατήρια, θηκες, Πλαστικοί σωλήνες προστασίας ηλεκτρικών καλωδίων, οδηγοι καλωδιου, καλωδια, και Θήκες διαφόρων τύπων - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε St Germain Les Arlay, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LIEBL INDUSTRY PARTNERS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LIEBL INDUSTRY PARTNERS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Kiel, Γερμανία.

  2. BRAND SERVICES

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BRAND SERVICES, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εμπορικές και βιομηχανικές έρευνες, Τμήμα πωλήσεων, Μάρκετινγκ, συμβουλοι επιχειρησεων, εξαγωγη, υπηρεσιες συμβουλων εμπορικων θεματων, συμβουλοι, σύμβουλος σε θέματα διεθνούς εμπορίου, και Εμπορικές και βιομηχανικές έρευνες. Έχει έδρα σε Gdynia, Πολωνία.

  3. NATURAL POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NATURAL POLAND, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπυκνωμενες υλες εμβροχης, προμηθειες για την αρωματοποιια και τα καλλυντικα, φυτικα εκχυλισματα, και φυτικα ελαια για χρηση σε καλλυντικα. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  4. GOLDEN MEAT SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GOLDEN MEAT SRL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Κρέατα και αλλαντικά, βοδινο κρεας, κρεας, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, επεξεργασια κρεατων, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Desenzano Del Garda, Ιταλία.

  5. EBI EXPORT

    Τουρκία

    Υπηρεσίες τροφοδοσιας Προϊόντων για Τρόφιμα και Αναλώσιμα Είμαστε εδώ για να σας προσφερουμε τα προϊόντα που καλλιεργούνται στο εύφορο έδαφος της χώρας μας, στους ανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο που λαχταρούν στην πατρίδα τους. Σας προσφέρουμε τα πιστοποιημένα προϊόντα όπως τα κονσερβοποιημένα λαχανικά, τα αποξηραμένα φρούτα, υπεροχο καφε τα ποτά και πολλά άλλα, με τον ταχύτερο τρόπο. Μπορούμε να εφοδιάσουμε τα μικτά προϊόντα μπορούν να πωληθούν στο παντοπωλείο με βάση τη συσκευασία ή την παλέτα. Εργαστείτε Μαζί, Κερδίστε Μαζί, Αυτή είναι η Πραγματική δυναμη

  1. ALTERNATIVE PLASTICS

    Γαλλία

    Η Alternative Plastics προσφέρει, σε συνεργασία με την εταιρεία Symphony Environnemental, μια μοναδική τεχνολογία που επιτρέπει τη διάσπαση και τη βιολογική διάσπαση των πολυμερών. Η γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων ξεκινά από τις σακούλες απορριμμάτων, τις επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες απόρριψης, τις τσάντες για φρούτα και λαχανικά, καθώς και κάθε είδους πολυμερή σε μεμβράνες, με θερμοδιαμόρφωση ή με έγχυση. Τα προϊόντα συμμορφώνονται προς τα πρότυπα ASTM 6954, ISO 14855 και Afnor ACT 51 808. Οι πρώτες ύλες, οι οποίες επιτρέπουν τη βιοδιάσπαση, διαθέτουν ετικέτα Eco τύπου 1 σύμφωνα με τα πρότυπα ISO14020 και 14025 που επιτρέπουν την επικύρωση της θετικής περιβαλλοντικής επίδρασης χωρίς οικοτοξικότητα για το περιβάλλον. Οι τσάντες ή οι μεμβράνες είναι ανακυκλώσιμες κατά 100%, χωρίς να διαταράσσουν τα συνηθισμένα συστήματα ανακύκλωσης πλαστικών. Η Alternative Plastics προμηθεύει με υλικά βιολογικής προέλευσης και είναι αποκλειστικός διανομέας των πρόσθετων d2w για τη βιοδιάσπαση των πολυμερών στη Γαλλία και την Αφρική.

  2. DELTA GROUP LTD

    Ρωσία

    Η Delta Group Ltd. είναι εταιρεία διαμετακόμισης εμπορευμάτων που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων στην και από την Ρωσία. Η Delta Group Ltd. επιταχύνει τον εκτελωνισμό και μειώνει τα κόστη διαχείρισης διακίνησης. Η Delta Group Ltd. είναι εταιρεία διαμετακόμισης εμπορευμάτων που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων στην και από την Ρωσία. Οι υπηρεσίες της Delta Group Ltd. συμπεριλαμβάνουν: εκτελωνισμό με σύμβαση με πελάτη ή πρακτορείο διαμετακόμισης, γρήγοροι εκτελωνισμοί εντός 2 ωρών, Μεταφορά εμπορευμάτων με εναέρια, θαλάσσια, σιδηροδρομικά μέσα σε οποιοδήποτε σημείο στην Ρωσία και την τελωνειακή ένωση, ενίσχυση συναποστολών. Πιστοποίηση συμβατότητας με τις τεχνικές προδιαγραφές της τελωνειακής ένωσης. Ασφάλιση φορτίων Ενίσχυση εμπορευμάτων, επανασυσκευασία τους, σήμανση, ζύγιση και τυπικές διαδικασίες. Εξωπορισμός διαδικασιών για εισαγωγές/εξαγωγές προετοιμασία και υπογραφή συμβάσεων, χρηματοοικονομικές συναλλαγές, ολοκλήρωση ελέγχου τραπεζικού συναλλάγματος, υπηρεσίες διαμετακόμισης.

  1. VIRTUAL MARKET LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα στο εξής : α) Υποδεικνύει η βρίσκει πελάτες β) Αναλαμβάνουμε την υπογραφή όλων των συμβάσεων πώλησης με τους πελάτες την διεκπεραίωση κάθε επιχειρηματικής συναλλαγής με τους πελάτες την συγκέντρωση των συμβάσεων, των προσφορών και όλων εκείνων των απαραίτητων εγγράφων και δικαιολογητικών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της πώλησης και την διασφάλιση της είσπραξης από τον πελάτη, Για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες της επιχείρησης μας προς την εταιρία σας, η εταιρία σας θα έχει μια και μόνο υποχρέωση, να μας καταβάλλει την προμήθεια που έχει συμφωνηθεί και υπογραφή μεταξύ μας με το Συμφωνητικό Συνεργασίας.Εφόσον συνεργαστούμε η επιχείρησή μας θα δημιουργήσει για εσάς ένα εμπορικό δίκτυο πελατών.

  2. MFDM GROUP

    Πορτογαλία

    Η MFDM είναι μια πορτογαλική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εξαγωγή. Διανομέας που εξειδικεύεται στην προμήθεια αγαθών και εμπορευμάτων σε διεθνές επίπεδο. Συνοδεύουμε τα προϊόντα σας, εκτελούμε τις μεταφορές σας, τους εκτελωνισμούς με πλήρης ασφάλεια και δεξιοτεχνία. Τομείς δραστηριοτήτων: - Εισαγωγές και εξαγωγές- Ανάπτυξη νέων προϊόντων, νέες αγορές και προμηθευτές- Συνοδεία εμπορευμάτων- Διαχείριση διακίνησης- Διαμετακόμιση.

  3. SAMBE HOLDINGS

    Σενεγάλ

    Η SAMBE HOLDINGS είναι μια εδραιωμένη εταιρεία εισαγωγών / εξαγωγών στη ΣΕΝΕΓΑΛΗ. Προσφέρουμε εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων διατροφής (ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, γάλα, κλπ ....), Εισαγωγές-εξαγωγές καινούριου και μεταχειρισμένου βιομηχανικού εξοπλισμού. Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων (Bazin ύφασμα και γυναικεία υφάσματα). Εισαγωγές-εξαγωγές μετάλλων, πολύτιμοι λίθοι, χρυσός και διαμάντι. Ειδικευόμαστε στις εισαγωγές-εξαγωγές σε όλη την περιοχή της Ομοσπονδίας Δυτικών Αφρικανικών Κρατών.

  4. HWH HANSETRADING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην HWH Hansetrading Gmbh & Co. KG! Σάς ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας! Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: αγορά ειδικών ειδών και ειδών στοκ, ελαττωματικά προϊόντα, στοκ (αποσυρόμενα είδη), είδη οικιακής χρήσης, είδη κήπου, τρόφιμα, εμπορία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, έπιπλα, διακοσμητικές φιγούρες, ηλεκτρονικά διαφημιστικά είδη.

  5. ANF DI ANTONINO FINOCCHIARO

    Ιταλία

    Η ANF DI Antoniono Finocchiaro αναλαμβάνει τις ακόλουθες δραστηριότητες: εμπορική μεσιτεία, εισαγωγές - εξαγωγές διαφόρων προϊόντων που έχουν σχέση με τους κλάδους της ένδυσης, των κατασκευών, του σπιτιού, της χημείας, του κρασιού, της μηχανικής, της ηλεκτρονικής, των αυτοκινήτων, της υπόδησης, της υγείας και διάφορα άλλα προϊόντα. Η ANF παρέχει έτοιμες υπηρεσίες.

  6. BECC

    Ελλάδα

    Εξειδικευόμαστε στην προώθηση, ανάπτυξη και διαχείρηση της εξαγωγικής δραστηριότητας που επιθυμεί να αναπτύξει κάθε βιομηχανική εταιρία.Σχεδιάζουμε και εκτελούμε εξαγωγικό πρόγραμμα marketingΤροποποιούμε υπάρχοντα και σχεδιάζουμε νέα βιομηχανικά προϊόνταΠροσφέρουμε νομικές συμβουλές

  7. EXAGON

    Ελλάδα

    Η εταιρεία Exagon εξάγει ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα στον κλάδο της διατροφής. Χαρακτηριζόμαστε απο το έντονο πάθος για την δουλειά μας και στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία. Η εμπορία μας περιλαμβάνει λάδι, κρασί, φρούτα, λαχανικά και φέτα.

  8. JM GLOBAL LTD

    Βουλγαρία

    Εξοπλισμος ξενοδοχειων

  1. AKS GEÇIŞ TEKNOLOJILERI AŞ.

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKS GEÇIŞ TEKNOLOJILERI AŞ., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα αναγνωσης καρτων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. ZEHR SA

    Γαλλία

    Η εταιρεία ZEHR SA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια ακριβείας, Διαχωρισμός ακριβείας, Ελατήρια ακριβείας, Έγχυση πλαστικού, και Σφυρηλάτηση εν ψυχρώ. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  3. VALMAR JB ASOCIADOS

    Ισπανία

    Η εταιρεία VALMAR JB ASOCIADOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

  4. EASYBUYRPC.CO;LTD

    Χονγκ Κονγκ

    Η εταιρεία EASYBUYRPC.CO;LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, εμπορικοι αντιπροσωποι, υποστηριξη σε εισαγωγεσ-εξαγωγες, και είδη και αντικείμενα με δυνατότητα εξατομίκευσης, για τον τομέα της διαφήμισης. Έχει έδρα σε Hong-Kong, Χονγκ Κονγκ.

  5. EASY CHINA

    Ιταλία

    Η εταιρεία EASY CHINA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Milano,, Ιταλία.

  6. S.A.R.L TIJARA-DISCOUNT

    Μαρόκο

    Η εταιρεία S.A.R.L TIJARA-DISCOUNT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, καλλυντικα με βαση φυσικα προϊοντα, Έλαια φυτικά, συμπληρώματα διατροφής με βάση αιθέρια έλαια, και Ομορφιά - προϊόντα. Έχει έδρα σε Meknes, Μαρόκο.

  7. 2M INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία 2M INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παροχή προϊόντος, γκατζετς και διαφημιστικα ειδη, συμβουλες σε θεματα επιχδειρησεων, και Μάρκετινγκ B2B. Έχει έδρα σε La Ravoire, Γαλλία.

  8. ROSALIOU IMPORT- EXPORT SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία ROSALIOU IMPORT- EXPORT SL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Vila-Real, Ισπανία.

  9. CREISCENDO

    Γαλλία

    Η εταιρεία CREISCENDO, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, θερμικη μονωση - υλικα, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Chisseaux, Γαλλία.

  10. LOTUS CONSULTING PARTNERS

    Ιταλία

    Η εταιρεία LOTUS CONSULTING PARTNERS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.808 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες