• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εκτελωνισμοί - εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Εκτελωνισμοί - εξαγωγές

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες
  1. DELTA GROUP LTD

    Ρωσία

    Η Delta Group Ltd. είναι εταιρεία διαμετακόμισης εμπορευμάτων που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων στην και από την Ρωσία. Η Delta Group Ltd. επιταχύνει τον εκτελωνισμό και μειώνει τα κόστη διαχείρισης διακίνησης. Η Delta Group Ltd. είναι εταιρεία διαμετακόμισης εμπορευμάτων που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων στην και από την Ρωσία. Οι υπηρεσίες της Delta Group Ltd. συμπεριλαμβάνουν: εκτελωνισμό με σύμβαση με πελάτη ή πρακτορείο διαμετακόμισης, γρήγοροι εκτελωνισμοί εντός 2 ωρών, Μεταφορά εμπορευμάτων με εναέρια, θαλάσσια, σιδηροδρομικά μέσα σε οποιοδήποτε σημείο στην Ρωσία και την τελωνειακή ένωση, ενίσχυση συναποστολών. Πιστοποίηση συμβατότητας με τις τεχνικές προδιαγραφές της τελωνειακής ένωσης. Ασφάλιση φορτίων Ενίσχυση εμπορευμάτων, επανασυσκευασία τους, σήμανση, ζύγιση και τυπικές διαδικασίες. Εξωπορισμός διαδικασιών για εισαγωγές/εξαγωγές προετοιμασία και υπογραφή συμβάσεων, χρηματοοικονομικές συναλλαγές, ολοκλήρωση ελέγχου τραπεζικού συναλλάγματος, υπηρεσίες διαμετακόμισης.

  2. MFDM GROUP

    Πορτογαλία

    Η MFDM είναι μια πορτογαλική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εξαγωγή. Διανομέας που εξειδικεύεται στην προμήθεια αγαθών και εμπορευμάτων σε διεθνές επίπεδο. Συνοδεύουμε τα προϊόντα σας, εκτελούμε τις μεταφορές σας, τους εκτελωνισμούς με πλήρης ασφάλεια και δεξιοτεχνία. Τομείς δραστηριοτήτων: - Εισαγωγές και εξαγωγές- Ανάπτυξη νέων προϊόντων, νέες αγορές και προμηθευτές- Συνοδεία εμπορευμάτων- Διαχείριση διακίνησης- Διαμετακόμιση.

  3. BLS LOGISCTIC SERVICES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLS LOGISCTIC SERVICES GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικό εμπόριο - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τελωνειακές αποθήκες, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Αποθήκες ψυγεία, Τελωνειακές αποθήκες, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, εκτελωνισμοί, και Αποθήκες ψυγεία. Έχει έδρα σε Ratingen, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εκτελωνισμοί - εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις