• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων

Πάροχος υπηρεσιώνΕισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες
  1. GB TRADE TRANSPORT

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας, GB LOGISTICS, η οποία δραστηριοποιείται στις οδικές, θαλάσσιες και εναέριες μεταφορές, ιδρύθηκε στην πόλη Ιζμίρ. Η GB Logistics, η οποία υιοθετεί την αρχή της ικανοποίησης του πελάτη μέσα από την προσφορά άριστης υπηρεσίες υπό τις πιο οικονομικές συνθήκες χάρη στο ευρύ της εφοδιαστικό δίκτυο, ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ξένης αγοράς και της διαχείρισης διακίνησης εταιρειών χάρη στο εξειδικευμένο της προσωπικό. Η GB Logistics συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπινους πόρους και στην τεχνολογία εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες ψηφιοποίησης και αυτοματισμού της παγκοσμιοποίησης. Έτσι, οργανώνει όλες τις υπηρεσίες της διαχείρισης διακίνησης που απαιτούν οι πελάτες σύμφωνα με τις προσδοκίες και ανάγκες των πελατών της και προσφέρει ολοκληρωμένες μοναδικές λύσεις. Η GB Logistics προσπαθεί να επωφελείται από τους πόρους διαχείρισης του ομίλου μας, να αναπτύξει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας περαιτέρω και να βελτιώσει την επιχειρησιακή μας αξία. Προκειμένου να ενημερώσουμε όσο περισσότερο κόσμο δυνατόν σχετικά με το όραμα μας για το μέλλον, αναπτύξαμε έναν νέο επιχειρησιακό μήνυμα: "ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ" Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. GEORG HAMMERSCHMIED

    Αυστρία

    Η εταιρεία GEORG HAMMERSCHMIED, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Pasching, Αυστρία.

  3. FIDENCIA KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία FIDENCIA KFT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

  4. HWH HANSETRADING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην HWH Hansetrading Gmbh & Co. KG! Σάς ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας! Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: αγορά ειδικών ειδών και ειδών στοκ, ελαττωματικά προϊόντα, στοκ (αποσυρόμενα είδη), είδη οικιακής χρήσης, είδη κήπου, τρόφιμα, εμπορία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, έπιπλα, διακοσμητικές φιγούρες, ηλεκτρονικά διαφημιστικά είδη.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ