• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρικός εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικός εξοπλισμός

Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός
  1. PROFELEC

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η ProfElec είναι η ηγετική εταιρεία στην Ευρωπαϊκή αγορά για την πώληση ηλεκτρικού εξοπλισμού για επαγγελματίες στους βιομηχανικούς και τριτογενείς τομείς. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, προσφέρουμε μια επιτυχημένη εξυπηρέτηση και εξάγουμε παγκοσμίως. Οι εγκαταστάσεις μας υψηλής τεχνολογίας στην Γαλλία, Εσθονία και Λιθουανία μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε, κατασκευάσουμε και εξάγουμε τα καλύτερα ηλεκτρικά ερμάρια από χαμηλή τάση μέχρι 6300A. Επίσης, αναπτύσσουμε διάφορα είδη κιβωτίων για να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών. από μικρά ερμάρια ελέγχου μέχρι αυτοματισμένα συστήματα μήκους μερικών δεκάδων μέτρων. Εργαζόμαστε κυρίως στην εξαγωγή και αποκλειστικά με τους κύριους φορείς στην κατασκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού όπως οι Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Γιατί να επιλέξετε την ProfElec; 48ωρη παράδοση- αποστέλλουμε παραγγελίες από την αποθήκη μας στην Γαλλία Επαγγελματισμός- Όλοι οι ειδικοί μας και μηχανικοί κατέχουν εμπεριστατωμένη διεθνής πείρα. Βέλτιστες συνθήκες- αγοράζουμε ηλεκτρονικά συστατικά χαμηλής τάσης απευθείας από τους κατασκευαστές και τα προσφέρουμε στους πελάτες μας στις καλύτερες τιμές. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο μας και επικοινωνήστε με τους ειδικούς!

  2. ELINNOV CONNECT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Elinnov Connect είναι ένας διανομέας εξειδικευμένος στην πώληση ηλεκτρικού εξοπλισμού που προορίζεται για επαγγελματίες στις αγορές της κατοικίας, της βιομηχανίας και στον τριτογενή τομέα. Διανέμουμε τα προϊόντα μας αποκλειστικά με εξαγωγή και συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένες φίρμες στην αγορά του ηλεκτρικού εξοπλισμού, όπως οι Legrand, Schneider, Dahua, Hanwha Techwin, Ekivalan. Οι ιδρυτές εταίροι έχουν εργαστεί τόσο σε επώνυμους κατασκευαστές όσο και στον χώρο της διεθνές μεταφοράς εμπορευμάτων. Η Elinnov Connect δεσμεύεται να σας παρέχει αποδοτικό εξοπλισμό, ποιότητας, που τηρεί όλα τα πρότυπα.

  3. BLUE GOLD

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BLUE GOLD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, και Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gembloux, Βέλγιο.

  4. SIMAK CONSULTING

    Ισπανία

    Η εταιρεία SIMAK CONSULTING, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, καλωδιωσεις για ηλεκτρικες εγκαταστασεις, και εξαγωγη. Έχει έδρα σε Alcalá De Henares - Madrid, Ισπανία.

  5. CORRERA ELETTROFORNITURE

    Ιταλία

    Η εταιρεία CORRERA ELETTROFORNITURE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, λύσεις βιντεοπαρακολούθησης και αυτοματισμών οικιακών λειτουργιών, Συναγερμός και παραβίαση, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, και συσκευες φωτισμου. Έχει έδρα σε Maddaloni, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WM ELTAR SP. Z O.O. SP. K.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η WM Eltar είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες κατασκευής καρτών τυπωμένου κυκλώματος (PCB) στην Πολωνία με 40 έτη πείρας. Η εταιρεία εξειδικεύεται στις άκαμπτες κάρτες μονής και διπλής όψης σε FR-4, CEM-3T και MCPCB (υλικά με βάση το αλουμίνιο) με ή χωρίς συναρμολόγηση καθώς και στις εύκαμπτες κάρτες τυπωμένου κυκλώματος μονής και διπλής όψης (χωρίς PTH). Η μηνιαία παραγωγική ικανότητα ανέρχεται σε 1500 τ.μ. Η εταιρεία αναλαμβάνει μικρές και μεσαίες παραγωγικές σειρές, ξεκινώντας από την υλοποίηση προτύπου μέχρι πάνω από 50 τ.μ σε μια και μοναδική παραγγελία. Η WM Eltar ικανοποιεί επίσης έκτακτες παραγγελίες εντός 48ωρου. Η εταιρεία δίνει εξαιρετική έμφαση σε μια υψηλή, σταθερή παραγωγική ποιότητα. Η παραγωγική σταθερότητα εξασφαλίζεται χάρη σε τακτικό έλεγχο 130 παραγωγικών και διαδικαστικών παραμέτρων που απαρτίζουν ένα κεντρικό σχέδιο ελέγχου. Τα προϊόντα της εταιρείας υποβάλλονται σε AOI, δοκιμές, η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο εργαστήριο και διεξάγει δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης. Η WM Eltar αποκτά πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης της ποιότητας, από την TUV Rheiland και πιστοποιητικό μη- ευφλεξιμότητας από την UL. Τα προϊόντα της εταιρείας τηρούν τα πρότυπα κατά IPC-A-600H, Reach, RoHS και ορυκτών από εμπόλεμες περιοχές. Η καταρτισμένη ομάδα παραγωγής υποβάλλεται, παρά την μακροχρόνια της πείρα, σε τακτικές καταρτίσεις προτύπων IPC-A-600. Η WM Eltar είναι ένας σημαντικός Ευρωπαίος προμηθευτής για πολλά καταστήματα ηλεκτρονικών όπως π.χ, βιομηχανικός αυτοματισμός, βιομηχανικά μηχανήματα, EMS, έξυπνο σπίτι, πληκτρολόγια μεμβράνης, οικοσκευές, βιομηχανικός φωτισμός, ιατρικές συσκευές.

  2. DANTECHS TECHNOLOGY CONSULTANCY INDUSTRY AND TRADE LTD.

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η DantechS Team είναι ο συνεργάτης σας για την αγοραπωλησία ανταλλακτικών για μηχανικά συστήματα, συστήματα αυτοματισμού και βιομηχανικά ηλεκτρονικά συστήματα. Επιπλέον, το επιχειρηματικό μας πεδίο συνίσταται στην πώληση-εγκατάσταση καινούργιων και μεταχειρισμένων γραμμών πανών βρεφών, ενηλίκων και υγιεινής, καθώς και στην προμήθεια ανταλλακτικών και πρώτων υλών. Διαθέτουμε ανταλλακτικά αυτοματισμού/μηχανικών συστημάτων σε πελάτες μας των τομέων αυτοκινητοβιομηχανίας, χαρτοποιίας, παραγωγής τροφίμων, μετατροπής κυτταρίνης, αεροπορίας, άλεσης CNC και διαφόρων κλάδων. Επικοινωνήστε μαζί μας!

  3. MAYUMBE CONNECTING

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAYUMBE CONNECTING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεθνή φορτία, Εμπορευματοκιβώτια - αεροπορική μεταφορά, Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα, Ναυτιλιακή ναύλωση, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Φορτηγά μεταχειρισμένα, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, και Εισαγωγές-εξαγωγές - πληροφορική. Έχει έδρα σε Liège, Βέλγιο.

  4. MTFIBERTECH / ELECIE STORE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MTFIBERTECH / ELECIE STORE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυλακια εκκενωσης, συζευκτηρες για ηλεκτρικες εγκαταστασεις, Κλίνες καλωδίων, και ηλεκτρικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε Ruelisheim, Γαλλία.

  5. ELEKTRO HARZ

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELEKTRO HARZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sorge, Γερμανία.

  1. WORLDLINE IMPORT EXPORT

    Ελλάδα

    Η Worldline import-export είναι μια Ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της εισαγωγής και εμπορίας ολοκληρωμένων συστημάτων φωτισμού και εσωτερικής διακόσμησης στην Ελλάδα και στην Ευρωπαική Ένωση, από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Μελετώντας διαρκώς τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο του φωτισμού και της διακόσμησης, επιλέγουμε και διανέμουμε ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα. Η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων μας είναι για όλους εμάς αδιαπραγμάτευτη αρχή και θεμελιώδες στοιχείο της ύπαρξης και της ανάπτυξής μας. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται άμεσα περιορίζοντας τον χρόνο αναμονής και παράδοσης. Τα προϊόντα μας εναι ελεγμένα-πιστοποιημένα και τηρούν όλες τις προδιαγραφές της ευρωπαικής νομοθεσίας. Η αξιολόγηση της ποιότητας των προϊόντων μας είναι συνεχής και δεν περιορίζεται μόνο στην κατασκευή. Αξιολογούμε την ποιότητα των υλικών των προϊόντων μας, την συσκευασία, την αποθήκευση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τη διανομή με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών. Οι πληροφορίες συλλέγονται και αξιολογούνται ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα απο την κατασκευή ως τον τελικό προορισμό των προϊόντων μας. Με βάση την δομή που έχει αναπτύξει η εταιρεία την καθιστά ικανή να προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα σε πραγματικά χαμηλές τιμές. -Υπάρχει η δυνατότητα για τριγωνικές πωλήσεις 3PL στους συνεργάτες μας, -E-shop solutions

  2. JOHNSON C2M CO., LTD

    Κίνα

    Η Johnson c2m.co..LTD ιδρύθηκε το 2016, δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγών και εξαγωγών αγαθών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ειδών, οικιακών συσκευών, γεωργικών προϊόντων, μηχανολογικού εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, μεταφορικών μέσων, προσυσκευασμένων τροφίμων, ενδυμάτων, παπουτσιών κλπ. Προσφέρουμε στους ξένους πελάτες μας υπηρεσία c2m. Εμείς μαζί με την τράπεζα παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση κεφαλαίου για ξένους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα στην Κίνα. Είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και το ρεπερτόριο για τον κατασκευαστή, να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος για τον αγοραστή. Βοηθάμε τους πελάτες να ασχοληθούν με τις μεταφορές (αεροπορικές μεταφορές, θαλάσσιες μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές), με δηλώσεις, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της συνεργασίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan, το σημαντικό πλήρη κόμβο μεταφορών, την κεντρική πόλη της κεντρικής οικονομικής ζώνης Plains. Φημίζεται για το ανεπτυγμένο σύστημα σιδηροδρόμων και αερομεταφορών.

  1. INDUSTRIAL SOLUTION

    Ελλάδα

    Εμπορική και τεχνική εταιρεία βιομηχανικού αυτοματισμού, Εισαγωγή και εμπορία βιομηχανικών οργάνων αυτοματισμού καθώς και την μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και υποστήριξη ολοκληρωμένων συστημάτων. Συστήματα λογικών ελεγκτών (PLC) για έλεγχο διεργασιώνΣυστήματα ελέγχου για AC και DC κινητήρες (Ταχύτητα, τάνυση, ροπή, θέση) με την χρήση Inverters, Soft starters, Dc drive, Servo driveΣυστήματα εποπτικού ελέγχου και συλλογής δεδομένων (SCADA) για έλεγχο διεργασιώνΣυστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, υγρασίας, πίεσης, στάθμης, ροής, pH, αγωγιμότητας κ.αΣυστήματα ζύγισης (δοσομέτρησης για παραγωγή συνταγών), ταινιοζυγοί, ανάμειξηΣυστήματα ασύρματης μετάδοσης δεδομένων (αναλογικών και ψηφιακών σημάτων)Συστήματα διαχείρισης και καταγραφής θερμοκρασίας, σχετικής υγρασίας, πίεσης, στάθμης, ροής κ.α.(Data acquisition)Συστήματα διαχείρισης και καταγραφής ενέργειαςΒάσεις δεδομένων για συλλογή στοιχείων παραγωγής και ανάλυσηςΣυστήματα μέτρησης και ελέγχου μήκους (Encoders)Εφαρμογές Servo

  2. MKELECTRONICS

    Ελλάδα

    H MKELECTRONICS ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 2010 με σκοπό την προσφορά ένός ολοκληρωμένου πακέτου λύσεων στον χώρο της Τεχνολογίας.Σε πολύ μικρό χρονικό διαστημα , η MKELECTRONICS ξεκίνησε συνεργασία, ορόσημο για την πορεία της, με την SAMSUNG Hellas στον τομέα των επισκευών μηχανών γραφείου. Από την 1/1/2011 η MKELECTRONICS είναι εξουσιοδοτήμενο επισκευαστικό κέντρο της SAMSUNG Hellas στον τομέα των fax, εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ανταλλακιτκά για τους συνεργάτες της.Από την 1/7/2012 η MKELECTRONICS ασχολείται με τις εγκατάστασεις συστημάτων συναγερμού και κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης σε φωτοβολταϊκά πάρκα. Η MKELECTRONICS παρέχει τεχνική υποστήριξη στους παρακάτω τομείς: Μηχανές γραφείου (εκτυπωτές, fax, πολυμηχανήματα) Συστήματα ασφαλείας, κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και καταγραφής (cctv, dvr) Ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δίκτυα Το δημιουργικό τμήμα της MKELECTRONICS παρέχει την δυνατότητα δημιουργίας ιστότοπου

  3. LIATIRIS C & A CO

    Ελλάδα

    Ιδρύθηκε το 1983 και είναι εξειδικευμένη με πολυετή πείρα και αρισταεκπαιδευμένο προσωπικό στον επαγγελματικό ηλεκτρονικό καιηλεκτρικό εξοπλισμό (σχεδίαση-εγκατάσταση – service )Εξασφαλίζει ολοκληρωμένες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες τωνπελατών της μικρές η μεγάλες.Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες και εισάγει ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά μηχανήματα, αναπτύσσει υλικά και λογισμικό δια την ολοκλήρωση των υπαρχόντων προϊόντων έχοντας δυνατότητα επιλογής από τα καλύτερα μοντέλα κάθε εταιρείας προς όφελος του πελάτη για σωστότερο και οικονομικότερο αποτέλεσμα για μια ολοκληρωμένη λύση.Είναι partner του ευρωπαϊκού οργανισμού ) και KNX association με τεχνογνωσία στης σύγχρονεςηλεκτρικές και ηλεκτρονικές εφαρμογές , αυτοματοποίηση κτηρίων μεστόχο την ασφάλεια την άνεση και τη μείωση κατανάλωση ενέργειας.Είναι εξειδικευμένη στους παρακάτω τομείς • Σύγχρονες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές κατασκευές σπιτών, εμπορικώνκαι βιομηχανικών χώρων.• Συστήματα φωτισμού, αρχιτεκτονικός φωτισμός,

  4. ES SYSTEMS

    Ελλάδα

    Η ES SYSTEMS, αποτελεί τη μοναδική ελληνική εταιρία παραγωγής αισθητήρων βασισμένων σε τεχνολογία MEMS (Microelectromechanical Systems). Internet of Things (IoT) Ακολουθώντας την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση και το Διαδίκτυο Πραγμάτων (Internet of Things), η ES SYSTEMS δραστηριοποιείται στο χώρο του IoT αναπτύσσοντας μια συνολική λύση παρακολούθησης λειτουργίας εξοπλισμού που περιλαμβάνει αισθητήρες, κόμβους συλλογής δεδομένων και ασύρματη μετάδοση δεδομένων στο cloud. Το σύστημα αυτό επιτρέπει τη συντήρηση του εξοπλισμού μέσω της χρήσης αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης.

  5. BARGAIN 24

    Ελβετία

    Η Bargain24 AG είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα την Ελβετία, η οποία αγοράζει απευθείας από γνωστούς κατασκευαστές. Δραστηριοποιούμαστε ως μεταπωλητές προβολέων LCD, LED και DVB-T, επιτοίχιων στηριγμάτων για τηλεοράσεις και ασύρματους ανιχνευτές καπνού, καθώς και σποτ LED. Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση EN και ανταποκρίνονται στα τρέχοντα πρότυπα ποιότητας.

  6. GRAMMATIKOS KATSOURIS - SV1AFN.COM

    Ελλάδα

    Κατασκευές με παραγγελία Εξαρτήματα, υποσυστήμτα και ολοκλήρωση συστημάτων ραδιοσυχνοτήτων Συστήματα και εξαρτήματα Ηλεκτρονικού Πολέμου Ραδιοερασιτεχνικές συσκευές Εξαρτήματα για ραδιοαστρονομία, μικροδορυφόρους, ερευνητές, πανεπιστήμια

  7. ANASTASIOS DENDRINOS & SIA EE

    Ελλάδα

    Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού από το 1971 και συνεργάζεται με τα ισχυρότερα ονόματα στον χώρο.

  8. AGM

    Ελλάδα

    Αντιπροσωπεία βιομηχανικών εργαλείων, είδη κήπου, θέρμανσης και ψύξης και ηλεκτρικές συσκευές.

  1. V.DIMITRIADIS LTD

    Ελλάδα

    Αποθηκη ηλεκτρολογικου & ηλεκτρονικου υλικου μπαταριων & λαμπτηρων παντος τυπου.Κεραιες και δορυφορικα συστηματα.Καλωδια αποδικοποιητες και σομπεσ.Γραφικη υλη και αναγωμοση μελανιων και τονερ

  2. ERGOINTERTECH

    Ελλάδα

    Συστηματα & υπηρεσιες ασφαλειας

  3. ISOTEST, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ISOTEST, S.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leioa, Ισπανία.

  4. PREMIUM COMMERCE SOLUTIONS LLC - PREMIUMCRYPTOMINERS.COM

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία PREMIUM COMMERCE SOLUTIONS LLC - PREMIUMCRYPTOMINERS.COM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Washington, Ηνωμένες Πολιτείες.

  5. ETA A.S.

    Τσεχία

    Η εταιρεία ETA A.S., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Prague, Τσεχία.

  6. EMKO EDUCATION SOLUTION

    Τουρκία

    Η εταιρεία EMKO EDUCATION SOLUTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Istanbul-Buyukcekmece, Τουρκία.

  7. DEMEI TECHNOLOGY(HK)CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία DEMEI TECHNOLOGY(HK)CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οπτικες ενδειξεις υγρων κρυσταλλων, και οθονες lcd. Έχει έδρα σε Hongkong, Κίνα.

  8. SAFEMART TECHNOLOGY (SHENZHEN) CO.,LTD

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAFEMART TECHNOLOGY (SHENZHEN) CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πολυμπριζα, θερμομαγνητικες διαφορικες πριζες για δομοστοιχειωτες σειρες, και κεντρικό τμήμα αλεξικέραυνου. Έχει έδρα σε Darmstadt, Γερμανία.

  9. DB SERVICE / DEBLO.IT

    Ιταλία

    Η εταιρεία DB SERVICE / DEBLO.IT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενσωματωμένα ηλεκτρονικά συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, Πληροφορική - αναλώσιμα, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, και Πληροφορική - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Galatina, Ιταλία.

  10. S.I. SERVIZI ITALIA DI VITO CAMPAGNA

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.I. SERVIZI ITALIA DI VITO CAMPAGNA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Palermo, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικός εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

807 Επιχειρήσεις