• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Πράκτορας / ΑντιπρόσωποςΕισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός
  1. MAYUMBE CONNECTING

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAYUMBE CONNECTING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεθνή φορτία, Εμπορευματοκιβώτια - αεροπορική μεταφορά, Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα, Ναυτιλιακή ναύλωση, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Φορτηγά μεταχειρισμένα, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, και Εισαγωγές-εξαγωγές - πληροφορική. Έχει έδρα σε Liège, Βέλγιο.

  2. JOHNSON C2M CO., LTD

    Κίνα

    Η Johnson c2m.co..LTD ιδρύθηκε το 2016, δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγών και εξαγωγών αγαθών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ειδών, οικιακών συσκευών, γεωργικών προϊόντων, μηχανολογικού εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, μεταφορικών μέσων, προσυσκευασμένων τροφίμων, ενδυμάτων, παπουτσιών κλπ. Προσφέρουμε στους ξένους πελάτες μας υπηρεσία c2m. Εμείς μαζί με την τράπεζα παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση κεφαλαίου για ξένους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα στην Κίνα. Είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και το ρεπερτόριο για τον κατασκευαστή, να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος για τον αγοραστή. Βοηθάμε τους πελάτες να ασχοληθούν με τις μεταφορές (αεροπορικές μεταφορές, θαλάσσιες μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές), με δηλώσεις, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της συνεργασίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan, το σημαντικό πλήρη κόμβο μεταφορών, την κεντρική πόλη της κεντρικής οικονομικής ζώνης Plains. Φημίζεται για το ανεπτυγμένο σύστημα σιδηροδρόμων και αερομεταφορών.

  3. DUARTE NEVES LDA.

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία DUARTE NEVES LDA., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, ανιχνευτες ανθρωπινης παρουσιας, και Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Venda Do Pinheiro, Πορτογαλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις