• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Κατασκευαστής/παραγωγόςΔιατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι
  1. CHIESA ARTORIGE

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHIESA ARTORIGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοπτικες μηχανες για συσκευασιες απο χαρτονι, υδραυλικες κοπτικες μηχανες, βιομηχανικα διατρητικα μηχανηματα, βιομηχανικες υδραυλικες κοπτικες μηχανες, κοπτικες μηχανες πεπιεσμενου αερα και υδραυλικες κοπτικες μηχανες πεπιεσμενου αερα, βιομηχανικες κοπτικες μηχανες πεπιεσμενου αερα, κοπτικα για επιχειρησεις υποδηματοποιιας και επιδιορθωσης υποδηματων, κοπτικες για δερματινα ειδη, και βιομηχανικες μηχανικες κοπτικες μηχανες. Έχει έδρα σε Vigevano, Ιταλία.

  2. BOGRAMA AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία BOGRAMA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές κοπής, μηχανηματα για χαρτικα, και αυτοματοι ζουμπαδες. Έχει έδρα σε Turbenthal, Ελβετία.

  3. FRITSCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITSCH GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Καλούπωμα πλαστικών υλών - εργαλειομηχανές, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, και Καλούπωμα πλαστικών υλών - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Welden, Γερμανία.

  4. SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Eberdingen, Γερμανία.

  5. IMPRESS DECOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMPRESS DECOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Aschaffenburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικές μηχανές χάρτου, Χαρτί για είδη χαρτικής, Σύμβουλοι επιχειρησιακής επικοινωνίας, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Διατρητικές μηχανές χάρτου, Χαρτί για είδη χαρτικής, Σύμβουλοι επιχειρησιακής επικοινωνίας, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Peißenberg, Γερμανία.

  2. DS SMITH PACKAGING DEUTSCHLAND STIFTUNG & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DS SMITH PACKAGING DEUTSCHLAND STIFTUNG & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Nördlingen, Γερμανία.

  3. FUSTELLIFICIO M.M.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FUSTELLIFICIO M.M., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Perugia, Ιταλία.

  4. FUSTELLIFICIO OMEGA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FUSTELLIFICIO OMEGA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υποδήματα και δερμάτινα είδη- αναλώσιμα και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Passignano Sul Trasimeno, Ιταλία.

  5. NUOVO FUSTELLIFICIO DI VERONA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVO FUSTELLIFICIO DI VERONA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  1. YDEAL

    Ιταλία

    Η εταιρεία YDEAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pogliano Milanese, Ιταλία.

  2. FUSTELLIFICIO ERRE-A

    Ιταλία

    Η εταιρεία FUSTELLIFICIO ERRE-A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Campi Bisenzio, Ιταλία.

  1. GUALZETTI FERMO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GUALZETTI FERMO & C. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Cassano D'adda, Ιταλία.

  2. FUSTELLE

    Ιταλία

    Η εταιρεία FUSTELLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pieve Emanuele, Ιταλία.

  3. FUSTELLIFICIO VENETO

    Ιταλία

    Η εταιρεία FUSTELLIFICIO VENETO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Silea, Ιταλία.

  4. TECNOSTEEL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOSTEEL S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υποδήματα - μηχανήματα υποδηματοποιΐας, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Υποδήματα - μηχανήματα υποδηματοποιΐας, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Montecassiano, Ιταλία.

  5. FUSTELLIFICIO BLITZ S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FUSTELLIFICIO BLITZ S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υποδήματα και δερμάτινα είδη- αναλώσιμα και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Montegranaro, Ιταλία.

  6. TECNOFUSTELLE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOFUSTELLE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Corridonia, Ιταλία.

  7. MELANI EMILIO S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MELANI EMILIO S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Scandicci, Ιταλία.

  8. NUOVO FUSTELLIFICIO VIGEVANESE

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUOVO FUSTELLIFICIO VIGEVANESE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Vigevano, Ιταλία.

  1. SAF

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Montecosaro, Ιταλία.

  2. PACKERS CO LTD

    Νότια Κορέα

    Η εταιρεία PACKERS CO LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Gyeonggi-do, Νότια Κορέα.

  3. KOCHER & BECK GMBH & CO ROTATIONSSTANZTECHNIK KG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOCHER & BECK GMBH & CO ROTATIONSSTANZTECHNIK KG., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Pliezhausen, Γερμανία.

  4. AVEROLDI AMC ITALIANA

    Ιταλία

    Η εταιρεία AVEROLDI AMC ITALIANA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα διατρητικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Prevalle, Ιταλία.

  5. FABBRICA FUSTELLINE BETA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FABBRICA FUSTELLINE BETA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Fusignano, Ιταλία.

  6. FUSTELLIFICIO FEROLDI DI FEROLDI UMBERTO

    Ιταλία

    Η εταιρεία FUSTELLIFICIO FEROLDI DI FEROLDI UMBERTO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Montichiari, Ιταλία.

  7. FUSTELLIFICIO ADIGE

    Ιταλία

    Η εταιρεία FUSTELLIFICIO ADIGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  8. SYSTEMBOX

    Ιταλία

    Η εταιρεία SYSTEMBOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Colceresa, Ιταλία.

  9. LASER PACK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LASER PACK S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Paese, Ιταλία.

  10. FUSTELLIFICIO RIVIERA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FUSTELLIFICIO RIVIERA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Fiesso D'artico, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

76 Επιχειρήσεις