• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Διανομέας - Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Διανομέας
  1. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. SAS 007BUSINESS PRAGEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H SAS 007BUSINESS PRAGEN είναι μια εταιρεία παροχής πολλαπλών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2016, με έδρα στο Παρίσι και υπό την διοίκηση της “Princess Aggeex HUTIN”, πρόεδρος, ιδρύτρια/ καλλιτέχνης και πτυχιούχος νομικής. Με εξαιρετικό δυναμισμό και δημιουργικότητα, κατέχει εννιά εγχώρια και διεθνή βραβεία. 'Ενα μοναδικό επιχειρησιακό πρότυπο: Οι εξαιρετικές, σπάνιες και πρωτότυπες ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΕΙΣ PRAGEN και εκείνες των εταίρων PRAGEN, Ένα πρότυπο "made in FRANCE" με βάση τα αφρικάνικα φυτά με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με στόχο έναν οικολογικά υπεύθυνο και συμμετοχικό οικονομικό σχέδιο, με αλληλεγγύη στον πολίτη. Προσφέρει μοναδικές λύσεις και ευκαιρίες, ιδανικές για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ένταξη και συνοχή των κοινοτήτων και των λαών, με συνεργασίες WIN-WIN και μέσα από την τεράστια της δυνατότητα σπάνιων και πρωτότυπων προστιθέμενων αξιών, μέσα από την συμπληρωματική της ποικιλομορφία και τις πολλαπλές της εφαρμογές. Συνεπώς, η δοκιμές PRAGEN αποτελούν το καλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει ένας οραματιστής επενδυτής. Χάρη στις καλλιτεχνικό-πολιτιστικές της δημιουργίες, την νομική, εμπορική και διοικητική της εμπειρία, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εταιρικές της συμβάσεις για τις Γευσιγνωσίες στο Παρίσι και στην Καμπανία στους τομείς της αγροδιατροφής και των εκδηλώσεων, της υποστήριξης και των καταρτίσεων, για τις διάφορες υπηρεσίες PRAGEN : Ταξίδι, μεταφορά χρημάτων κ.λπ. Πρόκειται συνεπώς για περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα της εστίασης και της μεταποίησης τροφίμων, στην βιολογική παραγωγή και στις δημιουργίες καλλυντικών με βάση τα ίδια φυτά.

  3. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  4. ELBARAKA

    Τυνησία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELBARAKA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα προϊοντα βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Ben Arous, Τυνησία.

  5. BERRY MARKETPLACE CONSULTING LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η BERRY MARKETPLACE CONSULTING είναι μια διαπιστευμένη εταιρεία διανομής και αντιπρόσωπος προϊόντων ανώτατης ποιότητας Βουλγαρικής προέλευσης. Με τεχνογνωσία πάνω από 40 χρόνια στο παραδοσιακό τομέα του χονδρεμπορίου, η BERRY MARKETPLACE CONSULTING έχει την έδρα της στην Βουλγαρία και επιτρέπει στους φορείς της παραδοσιακής και βιομηχανικής παραγωγής 10 προϊόντων ανώτατης ποιότητας να εξάγουν αυτά τα προϊόντα Βουλγαρικής προέλευσης σε όλη την ΕΕ. Τα προϊόντα μας προς πώληση με προορισμό την εξαγωγή και την αποστολή είναι τα εξής: Το χαβιάρι, τα μανιτάρια (boletus κ.λπ.), οι καρποί με κέλυφος (φυστίκια, αμύγδαλα κ.λπ), η πέστροφα το σαφράν, οι τρούφες, το μέλι, το Φουά-γκρα, τα αιθέρια έλαια (τριαντάφυλλου και λεβάντας από την Βουλγαρία) καθώς και Βουλγαρικά κρασιά ανώτατης ποιότητας. Γιατί να επιλέξετε την BERRY MARKETPLACE CONSULTING ; - Ποιότητα CE για όλα τα προϊόντα μας - Ανθρώπινες ικανότητες των παραγωγών και συγκομιδών - Βιομηχανική ένταξη : Ανθρακικός απολογισμός, 100 % MADE IN BULGARIA - Δέσμευση προς το περιβάλλον: ανακυκλώσιμες συσκευασίες των προϊόντων κατά την βιομηχανική επεξεργασία και μετά το εμπόριο τους- Η ποιότητα ως προτεραιότητα: Τα προϊόντα υποβάλλονται σε δοκιμές, αναλύσεις, καθ όλη την διάρκεια της παραγωγής τους με επικύρωση των διαδικασιών ελέγχου και ποιότητας που εφαρμόζονται. - Κοινωνική ευθύνη: Τα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας καλλιεργούνται από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, εξασφαλίζοντας σταθερή εργασία και μια οικονομική ανάπτυξη σε πολλές κοινότητες της Βουλγαρίας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CHANFI IMPORT/EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. JJGFDVJH

    Βόρεια Κορέα

    Verified by europages badge

    Η AFRIQUE-EXPRESS είναι μια Εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων διατροφής και πρώτων υλών που προέρχονται από την Σενεγάλη και άλλες αφρικάνικες χώρες. Είμαστε εισαγωγείς, εξαγωγείς και θέλουμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες ώστε να διευκολύνουμε τις ανταλλαγές με χώρες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή τροφίμων, ανάλογα με την εποχή: Σουσάμι, κάσιους, καριτέ, σιτάρι, σόγια… Προσφέρουμε την τεχνογνωσία και την πείρα μας στον τομέα και σας εγγυόμαστε υπηρεσίες ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. MAISON BOTEH

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η MAISON BOTEH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε από μητέρα και γιο, ειδικεύεται σε εκλεπτυσμένα προϊόντα διατροφής με γεύσεις από την Περσία/ το Ιράν. Τα προϊόντα μας επεξεργάζονται με παραδοσιακό τρόπο, συνδυάζοντας δημιουργικότητα και πάθος για την Ιρανική κουζίνα. Μεταξύ άλλων, προσφέρουμε δύο επιπλέον υπηρεσίες: Δημιουργία προϊόντων με λευκή ετικέτα καιπορισμό προϊόντων made in France. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω: Διατηρούμε πολλαπλές δραστηριότητες: 1/ Πώληση των προϊόντων MAISON BOTEH : •Ένα μοναδικό προϊόν : L’Or Noir, πολτός από μαύρο λεμόνι από το Ιράν, •Μαρμελάδες με γεύσεις Περσίας (δείτε τα προϊόντα). - Διαθέσιμα σε διάφορές μορφές : Λιανική ή CHR : από 100 γρ. έως 500 γρ/ ξενοδοχεία: 28 γρ. 42 γρ. - Δυνατότητα βιολογική προέλευσης, - Πιστοποίηση IFS • Μπαχαρικά (Σαφράν, Σουμάκ κ.λπ.), ξηροί καρποί (φυστίκι, άγριο αμύγδαλο κ.λπ) ή αφυδατωμένα φρούτα (αφυδατωμένη φράουλα, μάνγκο από το Ιράν, - Βιολογικής προέλευσης επίσης δυνατή. 2/ Προμηθευτής προϊόντων με λευκή ετικέτα: - Δημιουργούμε συνταγές για εσάς, - Υλοποιούμε μαζί την ετικέτα αν δεν έχετε γραφίστα/σχεδιαστή, - Σας συνοδεύουμε για την δημιουργία της συγγραφής υποχρεώσεων.3/ Εξωπορισμό γαστρονομικών προϊόντων « Made in France » : - 'Εναν δίκτυο εταίρων μας επιτρέπει να σας υποστηρίξουμε στην αναζήτηση σας προϊόντων made in France. Έλαιο, αρτύματα, μαρμελάδες κ.λπ.Με την MAISON BOTEH, τα πάντα γίνονται. Προσφέρουμε υπηρεσίες στα μέτρα του πελάτη ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις προσδοκίες και ανάγκες σας.

  4. MS BUSINESS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η MS BUSINESS είναι μια εταιρεία με έδρα στην CERGY στην περιοχή Ile-de-France. Αναπτύσσοντας τις εισαγωγές/εξαγωγές προϊόντων από την Ευρώπη προς την Αφρική, αναζητάμε προμηθευτές στην Ευρώπη για τις επιχειρήσεις με έδρα στην Αφρική. Στόχος μας είναι να βρούμε επίσης τις πρώτες ύλες για τις Ευρωπαϊκές βιομηχανίες. Προσφέρουμε πολλά προϊόντα όπως μάνγκο, αραχίδες και φιστίκια κάσιους τα οποία εισάγουμε από χώρες της Αφρικής νοτίως της Σαχάρας (Σενεγάλη, Ακτή του Ελεφαντοστού κ.λπ.) Η τεχνογνωσία μας: - Εμπόριο τροφίμων, - Εισαγωγή/ εξαγωγή όλων των μη ελεγχόμενων προϊόντων, - Αγορά και πώληση οχημάτων και ανταλλακτικών, - 'Ολες τις υπηρεσίες ναύλωσης, - Συμβουλευτική υπηρεσία, - Παροχέας συναλλαγών, - Εμπόριο δομικών υλικών Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία χρειαστείτε σε σχέση με τις διάφορες υπηρεσίες μας. Η εμπορική μας ομάδα θα είναι σε θέση να σας απαντήσει το συντομότερο προκειμένου να σας ικανοποιήσει.

  5. GREEN BEAN

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Green Bean είναι μια εταιρεία πώλησης χονδρικής με έδρα κοντά στην Wroclaw, στην Πολωνία. Δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, βρίσκεται επίσης στους χώρους των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, αποξηραμένων φρούτων, κλασικών και οργανικών προϊόντων, μανιταριών, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές-εξαγωγές. Παραδίδουμε φρούτα και λαχανικά, προσφέροντας στους πελάτες μας φρέσκα προϊόντα, ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  1. SULTAN AGRO IMPEKS

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SULTAN AGRO IMPEKS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παξιμάδια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Παξιμάδια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, λαχανικα, φασολια, φρεσκα φασολακια, αμυγδαλα, και αραβόσιτο. Έχει έδρα σε Tashkent, Ουζμπεκιστάν.

  2. DISTRIB-EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Distrib-Export προσφέρει από το 1997 πλήρη γκάμα προϊόντων διατροφής (νωπά, αποξηραμένα, κατεψυγμένα) και μη-τροφίμων για τον εφοδιασμό των τοπικών σούπερ μάρκετ σας σε όλη την Αφρική και στο εξωτερικό. Με 16 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο των εισαγωγών-εξαγωγών, η Distrib-Export διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο των προμηθευτών για να σας εξασφαλίσουν την ποιότητα των προϊόντων στις καλύτερες τιμές και προσπαθεί να επιλέξει τη λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις μεταφορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

  1. I3C+

    Τυνησία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία I3C+, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χονδρικη πωληση τροφιμων, διανομή τροφίμων, κονσερβες τροφιμων και λαχανικων, και Βιολογικά ανθόνερα. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  2. PATAZA PTY LTD

    Αυστραλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PATAZA PTY LTD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Μπισκότα και κουλουράκια, Ζαχαρωτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μέλι, καρυδια μακανταμια, μελι ευκαλυπτου, Τρόφιμα βιολογικά, και Κρασιά- Αυστραλία. Έχει έδρα σε Sydney, Αυστραλία.

  3. CERUSSA SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CERUSSA SP. Z O.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, εκλεκτά, Τρόφιμα βιολογικά, Βιομηχανικά έλαια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, ηλιελαια, λάδι τροφίμων, ελαια, και διανομέας ελαιολάδου. Έχει έδρα σε Bukowno, Πολωνία.

  4. AGRIEL INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AGRIEL INTERNATIONAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  5. EXOTIC CITY

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

  6. ARMANDO ANJOS CORDEIRO, UNIP, LDª

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARMANDO ANJOS CORDEIRO, UNIP, LDª, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποξηραμένα φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παξιμάδια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Παξιμάδια, καστανια, αμυγδαλα, καρυδια, φουντουκια, εξαγωγέας αμύγδαλου, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Mogadouro-Bragança, Πορτογαλία.

  7. VNESHTORG-RUS LLC

    Ρωσία

    Η Vneshtorg-Rus εισάγει και εξάγει γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα στην Ρωσία: chickpeas, φακές, σιτάρι, κεχρί, και πολλές άλλες καλλιέργειες, διαχειρίζεται τον εφοδιασμό αγροκτημάτων σε σπόρους, λαχανικά και ελαιόσπορους, καθώς και γεύματα από κράμβη, από σόγια και από ηλίανθο για την πάχυνση των γεωργικών ζώων. Η εταιρεία αγοράζει οργανικά γεωργικά προϊόντα από οργανικά αγροκτήματα που καλλιεργούν τις καλλιέργειες τους σε οικολογικά ασφαλής περιοχές της Ρωσίας, χρησιμοποιούν οργανικά λιπάσματα και την εναλλαγή καλλιεργειών, διατηρούν την υγεία του εδάφους και την υγεία των οικοσυστημάτων και των ανθρώπων. Τα πιστοποιημένα προϊόντα της Vneshtorg-Rus δεν περιέχουν εντομοκτόνα ή ΓΤΟ καθώς υποβάλλονται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εντός της εταιρείας ώστε να τηρούν εφαρμόσιμα πρότυπα. Η Vneshtorg-Rus είναι πιστός και υπεύθυνος εταίρος για τους πελάτες από την Κίνα, την Ινδία, τα ΗΑΕ, την Αλγερία, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Βέλγιο και παρέχει παγκόσμια αποστολή οργανικών γεωργικών προϊόντων με σιδηροδρομική, οδική και θαλάσσια μεταφορά. Η κύρια αρχή της εταιρείας είναι να φροντίσει για τις ανάγκες και τα οφέλη των πελατών της.

  8. JOHNSON C2M CO., LTD

    Κίνα

    Η Johnson c2m.co..LTD ιδρύθηκε το 2016, δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγών και εξαγωγών αγαθών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ειδών, οικιακών συσκευών, γεωργικών προϊόντων, μηχανολογικού εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, μεταφορικών μέσων, προσυσκευασμένων τροφίμων, ενδυμάτων, παπουτσιών κλπ. Προσφέρουμε στους ξένους πελάτες μας υπηρεσία c2m. Εμείς μαζί με την τράπεζα παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση κεφαλαίου για ξένους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα στην Κίνα. Είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και το ρεπερτόριο για τον κατασκευαστή, να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος για τον αγοραστή. Βοηθάμε τους πελάτες να ασχοληθούν με τις μεταφορές (αεροπορικές μεταφορές, θαλάσσιες μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές), με δηλώσεις, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της συνεργασίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan, το σημαντικό πλήρη κόμβο μεταφορών, την κεντρική πόλη της κεντρικής οικονομικής ζώνης Plains. Φημίζεται για το ανεπτυγμένο σύστημα σιδηροδρόμων και αερομεταφορών.

  1. GRCCIS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία «Ελληνική Εταιρεία Εμπορικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών» δραστηριοποιείται στην αγορά συμβουλευτικών υπηρεσιών. Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που σηματοδοτεί το οικονομικό περιβάλλον και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, παρέχοντας στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Πρόκειται για μια συνεργασία έμπειρων επαγγελματιών με χρόνια εξειδίκευσης ο καθένας στην ειδικότητα του και συγκεκριμένα η εταιρεία μας απαρτίζεται από μηχανικούς, λογιστές, δικηγόρους, μεσίτες και οικονομολόγους, με σκοπό την εξυπηρέτηση τόσο των εταιρειών όσο και ιδιωτών οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα. Συνδυάζουμε τη γνώση της αγοράς με σημαντική τεχνογνωσία, εστιάζοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης ή κάθε ιδιώτη και στοχεύοντας στην ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας. Η δυναμικότητα, η ευελιξία και η πίστη στις ανθρώπινες αξίες αποτελούν πλεονεκτήματα της εταιρείας μας. Πελάτες μας είναι επιχειρήσεις και ιδιώτες οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα και εμείς καλούμαστε να τους παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλές και λύσεις.

  2. ETS DUPOUY - SBCC

    Γαλλία

    Η Ets Dupouy-SBCC είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1928, με μια δραστηριότητα εξαγωγής και εισαγωγής τροφίμων ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων. Ειδικοί στα υπερπόντια διαμερίσματα στη Μαρτινίκα, Γουαδελούπη, Γαλλική Γουιάνα, Ρεϋνιόν, Μαγιότ, Ταϊτή, τη Νέα Καληδονία και την Αφρική. Το τμήμα Levalois, διαμετακόμιση, μεταφορά και εξαγωγή και εισαγωγή αποξηραμένων προϊόντων διατροφής, φρέσκα και κατεψυγμένα προς Saint-Martin και Άγιος Βαρθολομαίο και Saint Pierre & Miquelon.

  3. SMALL GREEK PRODUCERS

    Ελλάδα

    Η Πρωτοβουλία των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών είναι μια ομάδα παραγωγών που πληρούν καθορισμένες προδιαγραφές και παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα, εφαρμόζοντας βιώσιμες πρακτικές και χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες.

  4. IAMA GROUP LTD

    Βουλγαρία

    Διεθνείς Διαμεταφορές, οδικές, ναυτιλιακές, σιδηροδρομικές και συνδιαζόμενες, απο και προς όλο τον κόσμο. Μεταφορές ευπαθών προιόντων, αγροτικών προιόντων, φρουτων και λαχανικών σε διαφορες θερμοκρασιες οδικά και με κοντεινερ.

  5. ESTO TRADE CO.

    Τουρκία

    Η εταιρεία ESTO TRADE CO., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικές πάνες, και Βρεφικές πάνες. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  6. WAA-AGROPRO

    Γαλλία

    Η εταιρεία WAA-AGROPRO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

  7. GROCHOWZKI & PARTNER

    Αυστρία

    Η εταιρεία GROCHOWZKI & PARTNER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικές πάνες, εξαγωγη νωπων κρεατων, αβοκαντο, Βρεφικές πάνες, και χαρτια εκτυπωσης για χαρτοπωλεια. Έχει έδρα σε Vienna, Αυστρία.

  8. ALADEMARKET

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία ALADEMARKET, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

  9. GASTRONOM'ÎLES W.I

    Μαρτινίκη

    Η εταιρεία GASTRONOM'ÎLES W.I, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Saint Joseph, Μαρτινίκη.

  10. BE VEGAN FOODS

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία BE VEGAN FOODS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Valença, Πορτογαλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διανομέας - Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

552 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ