• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Διανομέας - Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Διανομέας
  1. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  2. DINASTY HARPEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  4. BOULEVARD BENIN

    Μπενίν

    Verified by europages badge

    Από το 2018, η εταιρεία Boulevard BENIN εξειδικεύεται στους εξής τομείς: Γεωργία, Παραγωγή και εμπορία προϊόντων διατροφής, εμπορική εκπροσώπηση, εταιρική συνεργασία και υπηρεσίες NTiC. Η εταιρεία βρίσκεται στο Μπενίν και η κύρια της δραστηριότητα είναι η εξαγωγή και εισαγωγή πρώτων υλών και κατασκευασμένων προϊόντων. Υπάρχουν πάνω από 300 οργανώσεις γεωργών σε όλο το Μπενίν. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, την ανάπτυξη, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση γεωργικών έργων για την μαζική καλλιέργεια προϊόντων όπως το καρύδι κάσιους, την σόγια, το καριτέ, το σουσάμι, τις αραχίδες, το βαμβάκι, το κεχρί, το καλαμπόκι, το πιπέρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι...σε όλη την επικράτεια του Μπενίν. Φημιζόμαστε για την αποτελεσματικότητα μας, τον δυναμισμό μας και την ταχύτητα των υπηρεσιών μας. Η σχέση ποιότητας/τιμής με εγγύηση και η άψογη εξυπηρέτηση μας μετά την πώληση αποτελούν τα κύρια μας προτερήματα. Εργαζόμαστε τηρώντας αυστηρά τις διατάξεις της Συνεταιριστικής Πράξης OHADA. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. JJGFDVJH

    Βόρεια Κορέα

    Verified by europages badge

    Η AFRIQUE-EXPRESS είναι μια Εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων διατροφής και πρώτων υλών που προέρχονται από την Σενεγάλη και άλλες αφρικάνικες χώρες. Είμαστε εισαγωγείς, εξαγωγείς και θέλουμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες ώστε να διευκολύνουμε τις ανταλλαγές με χώρες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή τροφίμων, ανάλογα με την εποχή: Σουσάμι, κάσιους, καριτέ, σιτάρι, σόγια… Προσφέρουμε την τεχνογνωσία και την πείρα μας στον τομέα και σας εγγυόμαστε υπηρεσίες ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PRIMA 2000

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Prima 2000 είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρούτων και λαχανικών στην επαρχία Mazowieckie, πραγματοποιώντας τακτικά εξαγωγές των προϊόντων μας στην Αγγλία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Ρωσία και άλλα κράτη. Ξεκινήσαμε την κατάκτηση των αγορών της βόρειας Αφρικής. Συνεργαζόμαστε με αλυσίδες λιανικής πώλησης και μεγάλες εταιρείες. Κατέχουμε ηγετική θέση στις αγορές φρούτων και λαχανικών σε διάφορες χώρες. Εξάγουμε μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα, κεράσια, λευκά λάχανα, κινέζικα λάχανα και άλλα.

  2. KHIDIR FARM

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KHIDIR FARM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λοβοφόρα λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, φασολια, Φασόλια, και φρεσκα φασολακια. Έχει έδρα σε Tashkent, Ουζμπεκιστάν.

  3. NEGOPRIM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEGOPRIM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα φρουτα, φρεσκα λαχανικα, Φρούτα, λαχανικα, εξωτικα φρουτα, εσπεριδοειδη, και λαχανικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  4. EA PLUS ECOMMODITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EA PLUS ECOMMODITY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, Γεωργία - υπηρεσίες, Δημητριακά και σπόροι, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Τροπικά φρούτα, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, αγροδιατροφικά, φυτικα ελαια, και Αγροτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Virsac, Γαλλία.

  5. VNESHTORG-RUS LLC

    Ρωσία

    Η Vneshtorg-Rus εισάγει και εξάγει γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα στην Ρωσία: chickpeas, φακές, σιτάρι, κεχρί, και πολλές άλλες καλλιέργειες, διαχειρίζεται τον εφοδιασμό αγροκτημάτων σε σπόρους, λαχανικά και ελαιόσπορους, καθώς και γεύματα από κράμβη, από σόγια και από ηλίανθο για την πάχυνση των γεωργικών ζώων. Η εταιρεία αγοράζει οργανικά γεωργικά προϊόντα από οργανικά αγροκτήματα που καλλιεργούν τις καλλιέργειες τους σε οικολογικά ασφαλής περιοχές της Ρωσίας, χρησιμοποιούν οργανικά λιπάσματα και την εναλλαγή καλλιεργειών, διατηρούν την υγεία του εδάφους και την υγεία των οικοσυστημάτων και των ανθρώπων. Τα πιστοποιημένα προϊόντα της Vneshtorg-Rus δεν περιέχουν εντομοκτόνα ή ΓΤΟ καθώς υποβάλλονται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εντός της εταιρείας ώστε να τηρούν εφαρμόσιμα πρότυπα. Η Vneshtorg-Rus είναι πιστός και υπεύθυνος εταίρος για τους πελάτες από την Κίνα, την Ινδία, τα ΗΑΕ, την Αλγερία, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Βέλγιο και παρέχει παγκόσμια αποστολή οργανικών γεωργικών προϊόντων με σιδηροδρομική, οδική και θαλάσσια μεταφορά. Η κύρια αρχή της εταιρείας είναι να φροντίσει για τις ανάγκες και τα οφέλη των πελατών της.

  1. JOHNSON C2M CO., LTD

    Κίνα

    Η Johnson c2m.co..LTD ιδρύθηκε το 2016, δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγών και εξαγωγών αγαθών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ειδών, οικιακών συσκευών, γεωργικών προϊόντων, μηχανολογικού εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, μεταφορικών μέσων, προσυσκευασμένων τροφίμων, ενδυμάτων, παπουτσιών κλπ. Προσφέρουμε στους ξένους πελάτες μας υπηρεσία c2m. Εμείς μαζί με την τράπεζα παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση κεφαλαίου για ξένους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα στην Κίνα. Είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και το ρεπερτόριο για τον κατασκευαστή, να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος για τον αγοραστή. Βοηθάμε τους πελάτες να ασχοληθούν με τις μεταφορές (αεροπορικές μεταφορές, θαλάσσιες μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές), με δηλώσεις, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της συνεργασίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan, το σημαντικό πλήρη κόμβο μεταφορών, την κεντρική πόλη της κεντρικής οικονομικής ζώνης Plains. Φημίζεται για το ανεπτυγμένο σύστημα σιδηροδρόμων και αερομεταφορών.

  2. BACFRESH

    Ελλάδα

    «Bacfresh» was founded in 2012 and it is based in the region of Farre in the Achaia Perfecture - Greece. With the aim of qualitative cultivation we created well-organized facilities, based on advanced technology methods and modern innovations.The result is the creation of a standard dynamic produce. We started the cultivation of pomegranates in a total area of 130 acres in Farrai, an exceptional suburb of Patras due to its soil. The pomegranate variety which is grown is the «Wonderful» . Both the excellent quality of the soil and the way of planting, layout and spreader (sagging) of the pomegranate is such so as to ensure maximum quality of the fruit. The specific fertilization program and irrigation system that supports the cultivation improves the quality and productivity of the pomegranate ensuring the full and balanced development of the tree. Disposal of the product launches in November and can last until March. For any clarification regarding our product please contact us.

  1. PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE AGRO-PROMES SOKOŁOWSKI I WSPÓLNICY SP.J.

    Πολωνία

    Η AGRO-PROMES ιδρύθηκε το 1993 και δραστηριοποιείται κυρίως στη βιομηχανία των πρωτεϊνών ζωικής προέλευσης.Οι παγκόσμιες εμπορικές μας επαφές εκτείνονται από την Αμερική ως την άπω ανατολή. Ως εταίρους διανομής φημισμένων προμηθευτών, αλλά και ως φορέας ανάπτυξης των ίδιων λύσεων μας, χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας εργασία την σημαντική τεχνογνωσία στο μάρκετινγκ και στις τεχνικές εφαρμογές ειδικών συστατικών διατροφής.

  2. AZIENDA AGRICOLA CUORE VERDE

    Ιταλία

    Η AZIENDA AGRICOLA CUORE VERDE παράγει, προσυσκευάζει, εμπορεύεται και διανέμει λαχανικά σε χονδρική. Χονδρική πώληση φρούτων και λαχανικών, καλλιέργεια φρούτων και οπωροκηπευτικών, κέντρο συσκευασίας λαχανικών, κέντρο προσυσκευασίας λαχανικών, διανομή λαχανικών και άλλα πολλά. Το καταρτισμένο προσωπικό και η πολυετής πείρα εγγυώνται τη φρεσκάδα και τη γνησιότητα των προϊόντων.

  3. IAMA GROUP LTD

    Βουλγαρία

    Διεθνείς Διαμεταφορές, οδικές, ναυτιλιακές, σιδηροδρομικές και συνδιαζόμενες, απο και προς όλο τον κόσμο. Μεταφορές ευπαθών προιόντων, αγροτικών προιόντων, φρουτων και λαχανικών σε διαφορες θερμοκρασιες οδικά και με κοντεινερ.

  4. ARYA FARDAD

    Ιράν

    Η εταιρεία ARYA FARDAD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παξιμάδια, και Παξιμάδια. Έχει έδρα σε Tehran, Ιράν.

  5. BIVAS PRIM SRL

    Μολδαβία

    Η εταιρεία BIVAS PRIM SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταφύλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, επιτραπεζιο σταφυλι, μηλα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και συσκευασμενα μηλα. Έχει έδρα σε Chisinau, Μολδαβία.

  6. FADE-KAY VENTURES LIMITED

    Τουρκία

    Η εταιρεία FADE-KAY VENTURES LIMITED, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωργικα προϊοντα, καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), και σποροι σουσαμιου. Έχει έδρα σε Konak,izmir, Τουρκία.

  7. DROTAR CONSULTING KFT.

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία DROTAR CONSULTING KFT., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Hajdúszoboszló, Ουγγαρία.

  8. ALFAPORTUGAL

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία ALFAPORTUGAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rio De Mouro, Πορτογαλία.

  1. BIOCOROPUNA FAIR NATURKOST

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIOCOROPUNA FAIR NATURKOST, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουρκουμινη, και πιπεροριζα. Έχει έδρα σε Wedel, Γερμανία.

  2. BRINT TRADING

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BRINT TRADING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Pouso Redondo, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. FEEDLANCE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FEEDLANCE B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμίγματα για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, βιολογικά ενεργά πρόσθετα υλών στις ζωοτροφές, και τροφιμα για ζωοτεχνια. Έχει έδρα σε Veldhoven, Κάτω Χώρες.

  4. OSGAR LYVO CONSULTING LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία OSGAR LYVO CONSULTING LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επενδύσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρυσός, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, χρηματοδοτησεις για επιχειρησεις, χορηγουμενες απο τραπεζες, Χρυσός, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hove, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. ELORN PLANTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ELORN PLANTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι σπορας. Έχει έδρα σε Sizun, Γαλλία.

  6. CAPI EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAPI EXPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Όργανα μέτρησης υψηλής ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Συσκευές εργαστηριακών αναλύσεων, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  7. GROUPE PALION CÔTE D'IVOIRE

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία GROUPE PALION CÔTE D'IVOIRE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  8. SCH COMMODITY

    Καναδάς

    Η εταιρεία SCH COMMODITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Δημητριακά και σπόροι, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Montreal, Καναδάς.

  9. FUTURE SUN LLC UKRAINE

    Ουκρανία

    Η εταιρεία FUTURE SUN LLC UKRAINE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιταρι, κριθαρι, μαγειρικα λαδια και λιπη, και φυτικα ελαια. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

  10. PMP TRADE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PMP TRADE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αραπικα φυστικια, κρεας αργεντινης, μελι, και καρυδια. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διανομέας - Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

635 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ