• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζάχαρη

Αποτελέσματα για

Ζάχαρη

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. BOULEVARD BENIN

    Μπενίν

    Verified by europages badge

    Από το 2018, η εταιρεία Boulevard BENIN εξειδικεύεται στους εξής τομείς: Γεωργία, Παραγωγή και εμπορία προϊόντων διατροφής, εμπορική εκπροσώπηση, εταιρική συνεργασία και υπηρεσίες NTiC. Η εταιρεία βρίσκεται στο Μπενίν και η κύρια της δραστηριότητα είναι η εξαγωγή και εισαγωγή πρώτων υλών και κατασκευασμένων προϊόντων. Υπάρχουν πάνω από 300 οργανώσεις γεωργών σε όλο το Μπενίν. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, την ανάπτυξη, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση γεωργικών έργων για την μαζική καλλιέργεια προϊόντων όπως το καρύδι κάσιους, την σόγια, το καριτέ, το σουσάμι, τις αραχίδες, το βαμβάκι, το κεχρί, το καλαμπόκι, το πιπέρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι...σε όλη την επικράτεια του Μπενίν. Φημιζόμαστε για την αποτελεσματικότητα μας, τον δυναμισμό μας και την ταχύτητα των υπηρεσιών μας. Η σχέση ποιότητας/τιμής με εγγύηση και η άψογη εξυπηρέτηση μας μετά την πώληση αποτελούν τα κύρια μας προτερήματα. Εργαζόμαστε τηρώντας αυστηρά τις διατάξεις της Συνεταιριστικής Πράξης OHADA. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. BIKOULA COMPLEXE INTERNATIONAL CONSULTING SARL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Bikoula Complexe International Consultings Sarl, μια Γαλλικής Εταιρεία που εξειδικεύεται στην διευκόλυνση εμπορικών συμφωνιών και συναλλαγών μεταξύ δυτικών εταίρων και τους δημόσιους και ιδιωτικούς τους εταίρους στην Αφρική. Είμαστε ο σύνδεσμος μεταξύ Αφρικής και Δύσης, η διεπαφή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγκατασταθούν στην Αφρικάνικη ήπειρο. Η δέσμευση μας απέναντι σε εσάς είναι να διευκολύνουμε την επικοινωνία με τους οικονομικούς φορείς, δημόσιοι και ιδιωτικοί, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη προσέγγιση και την επιτυχία των έργων σας. Πέρα από αυτήν την δραστηριότητα που βρίσκεται στην καρδιά του επαγγέλματος μας, παίζουμε έναν κύριο ρόλο στο εμπόριο τροφίμων και πρώτων υλών. Η δέσμευση μας βασίζεται στην εισαγωγή και εξαγωγή των καλύτερων προϊόντων για τους πελάτες μας σε όλη την Ευρωπαϊκή, Αμερικάνικη ήπειρο, στην Ρωσία και στην Ασία. Η αυστηρή επιλογή των προμηθευτών μας βάσει της ποιότητας των προϊόντων τους αποδεικνύει τον επαγγελματισμό μας και την δέσμευση μας απέναντι στην ποιότητα και την ικανοποίηση των εταίρων μας. Μορφοποιήστε το μέλλον των επιχειρήσεων σας στην Αφρική με την Bikoula Complexe International Consultings Sarl, ο αναπόφευκτος σας εταίρος για να καθοδηγήσει τις προσδοκίες σας προς την επιτυχία. Η εμπειρογνωμοσύνη μας βασίζεται σε έναν δίκτυο έμπειρων συνεργατών για την συνοδεία του δημοσίου, ιδιωτικού τομέα καθώς και για όσους έχουν κάποιο έργο. Οι ομάδα αυτή διαθέτει μια εμπεριστατωμένη κατανόηση της αφρικάνικης αγοράς.

  3. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

    Ουκρανία

    Verified by europages badge

    H ιδιωτική επιχείρηση τροφίμων “Agroprodservice” έγινε μια από τις 3 κορυφαίες γεωργικές εταιρείες της Δυτικής Ουκρανίας κατά την 24ετή της λειτουργία. Η συνολική επιφάνεια γόνιμου εδάφους που καλλιεργεί η Agroprodservice είναι περίπου 45 000 εκταρίων. Καλλιεργούμε καλαμπόκι, χειμερινό σιτάρι και κριθάρι, ηλίανθο, σόγια, θερινό κριθάρι και σιτάρι, κράμβη, αρακάς και ζάχαρη τεύτλων. Ο συνολικός αριθμός μας βοοειδών ανέρχεται σε πάνω από 3 000 κεφάλια, ταυτόχρονης φροντίδας, η ετήσια παραγωγή βοδινού κρέατος ανέρχεται σε 1 255 τόνους. Κατέχουμε μεγάλη εμπειρία με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επώνυμες εταιρείες, γεγονός που συμβάλλει στην αποτελεσματική ανάπτυξη της παραγωγής και της ποιότητας των δημητριακών και των λαχανικών, καθώς και τις καλλιέργειες ζάχαρης τεύτλων. Η ιδιωτική επιχείρηση “Agroprodservice” αναγνωρίζει πόσο σημαντικό είναι η προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό και μια από τις κύριες αρχές της εταιρείας είναι " ού βλάψεις". Η εταιρεία φροντίζει το περιβάλλον και υποστηρίζει οικολογικά προγράμματα παραμένοντας πιστή στην αποστολή της.

  4. NIVICE

    Ελλάδα

    Στη Nivice, είμαστε το γέφυρα που συνδέει ποιοτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο με απαιτητικούς πελάτες σε όλη την Ευρώπη από το 2012. Ως μια δυναμική εταιρεία εισαγωγής και εξαγωγής, εξειδικευόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα προσφορών, από υψηλής ποιότητας γεωργικά προϊόντα έως μια ποικιλία από εκλεπτυσμένα φρούτα και τροπικές απολαύσεις, και φθάνοντας μέχρι τα καλύτερα προϊόντα κτηνοτροφίας και κρεάτων.

  5. GREEN GRAINS GRANOS Y MÁS

    Ισπανία

    Η εταιρεία GREEN GRAINS GRANOS Y MÁS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και ζαχαρη. Έχει έδρα σε Fuengirola, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HOME TODAY EXPORT

    Βραζιλία

    Η εταιρεία HOME TODAY EXPORT, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, αγορά πώληση, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Διεθνές εμπόριο, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Centro, Βραζιλία.

  2. AUGUST-KIY LLC

    Ουκρανία

    Η εταιρεία AUGUST-KIY LLC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, ρυζι, σποροι, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

  3. AMATHISTA BRASIL GROUP

    Βραζιλία

    Η εταιρεία AMATHISTA BRASIL GROUP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αραβόσιτος (καλαμπόκι), Σόγια, Ζάχαρη, Αραβόσιτος (καλαμπόκι), Σόγια, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Rio De Janeiro, Βραζιλία.

  4. KALORIX SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία KALORIX SP. Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρη, Ζάχαρη από ζαχαρότευτλα, Λευκή ζάχαρη, και μεταποιηση ζαχαρης. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.

  5. BR GLOBAL IMPORT EXPORT CORP

    Καναδάς

    Η εταιρεία BR GLOBAL IMPORT EXPORT CORP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαγειρικα φυτικα ελαια, ζαχαρη, και σιταρι. Έχει έδρα σε Calgary, Καναδάς.

  1. SIEPX IMPORT & EXPORT USA

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία SIEPX IMPORT & EXPORT USA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Statesville, Ηνωμένες Πολιτείες.

  2. RAINALI ULUSLARARASI ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

    Τουρκία

    Η εταιρεία RAINALI ULUSLARARASI ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, αποξηραμενα λαχανικα, εξαγωγη φρουτων, εμποριο και εξαγωγη, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Kemer, Τουρκία.

  1. CAC CONSULTANT IMPORT & EXPORT

    Βραζιλία

    Η εταιρεία CAC CONSULTANT IMPORT & EXPORT, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργοστασια ζαχαρης, και ζαχαρη. Έχει έδρα σε Ribeirão Preto, Βραζιλία.

  2. AKWA AGROCHEM DMCC

    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Η εταιρεία AKWA AGROCHEM DMCC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρη, και γαλα σε σκονη. Έχει έδρα σε Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

  3. PHOENIX TRADING LLC

    Ελβετία

    Η εταιρεία PHOENIX TRADING LLC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, δημητριακά και σπόροι, ζαχαρη κρυσταλιζε, Έλαια φυτικά, και αλευρι απο μαλακο σιταρι. Έχει έδρα σε Préverenges, Ελβετία.

  4. WTC - TRADING COMPANY

    Γερμανία

    Η εταιρεία WTC - TRADING COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  5. FRENCH STARS ENTERPRISES

    Γαλλία

    Η εταιρεία FRENCH STARS ENTERPRISES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο, ρυζι μπασματι, μπαχαρικα για τροφιμα, και μιγματα τσαγιου. Έχει έδρα σε Montpellier, Γαλλία.

  6. AL-WATANIAH GROUP SARL

    Λίβανος

    Η εταιρεία AL-WATANIAH GROUP SARL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λευκή ζάχαρη, και Καστανή ζάχαρη. Έχει έδρα σε Beirut, Λίβανος.

  7. AADRIT OVERSEAS

    Ινδία

    Η εταιρεία AADRIT OVERSEAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρύζι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Καστανή ζάχαρη, και εισαγωγές εξαγωγές όσπριων. Έχει έδρα σε Delhi, Ινδία.

  8. UG AGROXOLDING

    Ουκρανία

    Η εταιρεία UG AGROXOLDING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι σιταριου, και Λευκή ζάχαρη. Έχει έδρα σε Khercon, Ουκρανία.