• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιολογικη γεωργια

Αποτελέσματα για

Βιολογικη γεωργια

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. QAMIAB

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εκλεγμένο το καλύτερο σαφράν του κόσμου: το Αφγανικό σαφράν εκλέχθηκε ως το καλύτερο του κόσμου από το International Taste Institute, μπροστά από το μαροκινό σαφράν, το ιρανικό, ακόμα και το ισπανικό. Η QAMIAB επιλέγει για εσάς αποκλειστικά τα κόκκινα στίγματα, το πιο αρωματικό μέρος του υπέρου. Δεν χρησιμοποιούμε τις κίτρινες ίνες που μειώνουν την γεύση και τροποποιούν το τελικό βάρος.Συσκευασμένο στην Γαλλία, το Or Rouge σας θα διατηρήσει όλα τα αρώματα του.Χειροποίητη παραδοσιακή συγκομιδή το εκλεκτό σαφράν της QAMIAB καλλιεργείται υπό τον ήλιο του Αφγανιστάν και συλλέγεται χειροποίητα με σεβασμό στις μεγάλες παραδόσεις των καλλιεργειών του σαφράν. Το κορυφολόγημα πραγματοποιείται επίσης χειροποίητα.Λαμβάνετε συστηματικά την πιο πρόσφατη συγκομιδή, της φετινής ετήσιας εσοδιάς.Το σαφράν QAMIAB ήταν αποκλειστικά προορισμένο για πολύ καιρό στους επαγγελματίες βραβευμένους σεφ. Σήμερα, το σαφράν προσφέρεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες.Έντονη γεύση και πλούσιο άρωμα: Προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε έναν εξαιρετικό Αφγανικό σαφράν υψηλής ποιότητας, διεξάγουμε έναν διπλό έλεγχο από ανεξάρτητα εργαστήρια. Το πρώτο στο Αφγανιστάν μόλις πριν την εξαγωγή και το δεύτερο στην Γαλλία πριν την συσκευασία του.

  2. DINASTY HARPEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. FARNICO

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Η Farnico είναι κορυφαία στον κλάδο του βαμβακιού εταιρεία χάρη στη βιωσιμότητα, στην υποστήριξη τοπικών γεωργών και στην καλλιέργεια εξαιρετικού βιολογικού βαμβακιού. Η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Sergej Nicolaisen το 2020 για να αντιμετωπίσει προκλήσεις σε αναπτυσσόμενες χώρες, συνεργάζεται στενά με γεωργούς στο Τατζικιστάν με προτεραιότητα βιώσιμες πρακτικές αποδοτικής συγκομιδής. Η συνεργασία με εμάς παρέχει σε κλωστοϋφαντουργούς πρόσβαση σε ανώτερης κατηγορίας βιολογικό βαμβάκι ηθικώς αδιαμφισβήτητης προέλευσης που αντανακλά την αφοσίωσή μας στην ακεραιότητα και στην αειφορία

  4. EA PLUS ECOMMODITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EA PLUS ECOMMODITY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, Γεωργία - υπηρεσίες, Δημητριακά και σπόροι, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Τροπικά φρούτα, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, αγροδιατροφικά, φυτικα ελαια, και Αγροτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Virsac, Γαλλία.

  5. BIO FAST

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BIO FAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεώμηλα (πατάτες), Λαχανικά φρέσκα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα τροφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά προϊόντα, και Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε La Vicogne, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

  2. VNESHTORG-RUS LLC

    Ρωσία

    Η Vneshtorg-Rus εισάγει και εξάγει γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα στην Ρωσία: chickpeas, φακές, σιτάρι, κεχρί, και πολλές άλλες καλλιέργειες, διαχειρίζεται τον εφοδιασμό αγροκτημάτων σε σπόρους, λαχανικά και ελαιόσπορους, καθώς και γεύματα από κράμβη, από σόγια και από ηλίανθο για την πάχυνση των γεωργικών ζώων. Η εταιρεία αγοράζει οργανικά γεωργικά προϊόντα από οργανικά αγροκτήματα που καλλιεργούν τις καλλιέργειες τους σε οικολογικά ασφαλής περιοχές της Ρωσίας, χρησιμοποιούν οργανικά λιπάσματα και την εναλλαγή καλλιεργειών, διατηρούν την υγεία του εδάφους και την υγεία των οικοσυστημάτων και των ανθρώπων. Τα πιστοποιημένα προϊόντα της Vneshtorg-Rus δεν περιέχουν εντομοκτόνα ή ΓΤΟ καθώς υποβάλλονται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εντός της εταιρείας ώστε να τηρούν εφαρμόσιμα πρότυπα. Η Vneshtorg-Rus είναι πιστός και υπεύθυνος εταίρος για τους πελάτες από την Κίνα, την Ινδία, τα ΗΑΕ, την Αλγερία, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Βέλγιο και παρέχει παγκόσμια αποστολή οργανικών γεωργικών προϊόντων με σιδηροδρομική, οδική και θαλάσσια μεταφορά. Η κύρια αρχή της εταιρείας είναι να φροντίσει για τις ανάγκες και τα οφέλη των πελατών της.

  3. TERRAVEG

    Γαλλία

    Η εταιρεία TERRAVEG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικη γεωργια. Έχει έδρα σε Lesquin, Γαλλία.

  4. CATELIN LOGI-FERT SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία CATELIN LOGI-FERT SARL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - υπηρεσίες, σπόροι για τη γεωργία, βιολογικη γεωργια, οικολογική γεωργία, και Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Jarze Village, Γαλλία.

  5. SARL VERSD'O

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL VERSD'O, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Εδαφοβελτιωτικά και λιπάσματα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, εντομοαπωθητικα, και απωθητικα πτηνων. Έχει έδρα σε Reignac, Γαλλία.

  1. AGOUL BIO

    Τυνησία

    Η εταιρεία AGOUL BIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα φυσικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, προμηθειες βιολογικης γεωργιας, αγροτικα εξαρτηματα, Λιπάσματα φυσικά, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zarzis, Τυνησία.

  2. AZIENDA AGRICOLA CAMPOBASSO MARCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία AZIENDA AGRICOLA CAMPOBASSO MARCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, πορτοκαλια, κλημεντινες, και βιολογικα εσπεριδοειδη. Έχει έδρα σε Palagiano, Ιταλία.

  1. IBANSA BIO SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία IBANSA BIO SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικη γεωργια, και οικολογική γεωργία. Έχει έδρα σε Almeria, Ισπανία.

  2. SAT N 9.888 IMPERIO.

    Ισπανία

    Η εταιρεία SAT N 9.888 IMPERIO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, οικολογικα γεωργικα προϊοντα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, μωβ σκόρδο, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Benejuzar, Ισπανία.

  3. S.A. POLENTEWINES

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.A. POLENTEWINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικη γεωργια, και prosecco di valdobbiadene. Έχει έδρα σε Vittorio Veneto, Ιταλία.

  4. WOBC S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία WOBC S.R.O., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Φυτοκομία και δασοκομία, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, και Φυτοκομία και δασοκομία. Έχει έδρα σε Praha 4-Braník, Τσεχία.

  5. GREEN FOOD IMPORT-EXPORT, SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία GREEN FOOD IMPORT-EXPORT, SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε El Morche, Ισπανία.

  6. COOPERATIVA AGRICOLA COLELLA LUCIA A R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COOPERATIVA AGRICOLA COLELLA LUCIA A R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικη γεωργια, και λαχανικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Orta Nova, Ιταλία.

  7. SERVICIOS HORTOFRUTÍCOLA EL MOZUELO, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία SERVICIOS HORTOFRUTÍCOLA EL MOZUELO, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικη γεωργια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, διανομείς φρούτων, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Puente Genil, Ισπανία.

  8. FUNGITREND UNIPESSOAL LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία FUNGITREND UNIPESSOAL LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Guarda, Πορτογαλία.

  1. AGRO HUB SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία AGRO HUB SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Δημητριακά και σπόροι, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

  2. TAURUS FARMS

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία TAURUS FARMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα γεωργικα προϊοντα, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Bogdanci, Βόρεια Μακεδονία.

  3. FARMA EXPOR SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία FARMA EXPOR SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εντομοκτόνα, μυκητοκτονα για τη γεωργια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Εντομοκτόνα. Έχει έδρα σε Cerignola, Ιταλία.

  4. BIOVIDA- ALCA, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία BIOVIDA- ALCA, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, λαχανικα, δημητριακα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, και βιολογικες ζωοτροφες. Έχει έδρα σε Nuez De Ebro, Ισπανία.

  5. COMPANY ISPROM

    Καζαχστάν

    Η εταιρεία COMPANY ISPROM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, επιταχυντες, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Astana, Καζαχστάν.

  6. CABINET DE GESTION D'ENTREPRISE AGRICOLE (CAGE SARL)

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία CABINET DE GESTION D'ENTREPRISE AGRICOLE (CAGE SARL), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικη γεωργια. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  7. LOOK FOOD RAW MATERIALS

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας είναι ένας σημαντικός παραγωγός και διανομέας συμπυκνωμένων φρουτοχυμών στην κεντρική Ευρώπη. Εργαζόμαστε με πάθος για περισσότερα από 25 χρόνια. Χάρη στην πολυετή εμπειρία, τη γνώση και την επιμέλεια στη διαδικασία παραγωγής αναπτυσσόμαστε δυναμικά δημιουργώντας προϊόντα άριστης ποιότητας. Ειδικευόμαστε σε συμπυκνωμένους χυμούς σκουρόχρωμων φρούτων και ειδικότερα στα εξής: σε χυμούς •σμέουρων •οξύκοκκου •φράουλας •κουφοξυλιάς •μαύρων και κόκκινων φραγκοστάφυλων. Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν με επιτυχία τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας για την παραγωγή: •σιροπιών •χυμών •τσίχλας •παγωτού •ειδών ζαχαροπλαστικής. Τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας είναι διαυγή και συσκευάζονται σε ασηπτικές σακούλες, βαρέλια των 250 kg ή κάνιστρα. Διακρινόμαστε στην αγορά για τις ανταγωνιστικές τιμές μας που διασφαλίζουμε για ολόκληρη τη διάρκεια της σύμβασης (και για διαστήματα άνω της μίας σεζόν), την ικανότητα να προσαρμόζουμε προϊόντα στις ανάγκες και στις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και για τη μεγάλη διαθεσιμότητα πρώτων υλών και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Διαθέτουμε μονάδες παραγωγής στη Βουλγαρία, στην Ουκρανία και αποθήκες στην Πολωνία με τις οποίες είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ευρώπη και στον κόσμο. Εξυπηρετούμε πελάτες τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από πιο απομακρυσμένα μέρη στον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε, μ. ά., στη Βόρεια Αμερική, στη Νότια Αμερική, στην Ινδία και στην Κίνα. Η ποιότητα των συμπυκνωμένων προϊόντων μας πιστοποιείται με πολλά πιστοποιητικά και τη συμμετοχή μας σε οργανισμούς: ISO, AIJN, FDA, Εθνική Ένωση Παραγωγών Χυμών και Ένωση Πολωνών Εξαγωγέων.

  8. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Baycelik Tarim που ιδρύθηκε το 1975 είναι ένας κορυφαίος παραγωγός γεωργικών σπόρων με έδρα το Denizli της Τουρκίας. Με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο έχουμε αναδειχθεί σε έναν από τους παλαιότερους και πλέον γνωστούς εξαγωγείς γεωργικών εφοδίων στην Τουρκία. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην προμήθεια υψηλής ποιότητας βρώσιμων σπόρων και προϊόντων καρυδιού. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε τις πλέον εκτενείς εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες τεχνολογίες για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων για τους πελάτες μας. Στην Baycelik Tarim διαθέτουμε ανώτερης κατηγορίας σπόρους, κυρίως σπόρους κολοκύθας, ηλιόσπορους και καρύδια. Οι δικοί μας ηλιόσποροι επιλέγονται επιμελώς από τις πλέον γόνιμες πεδιάδες της Τουρκίας με σχολαστικότητα προκειμένου να διασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Με ετήσια ικανότητα επεξεργασίας 15, .00 τόνων ηλιόσπορου, η μονάδα μας επεκτείνεται διαρκώς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία και την ανάπτυξη της επιχείρησής μας ώστε να αναδειχθούμε σε κορυφαία γεωργική εταιρεία στην Τουρκία. Στην Baycelik Tarim, η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί ανώτατη προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας για τη διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

  9. RODANAKIS AGRICULTURAL & GARDEN CENTER

    Ελλάδα

    Η Επιχείρηση ΡΟΔΑΝΑΚΗΣ - ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ιδρύθηκε το 1973 με έδρα τη ΣΗΤΕΙΑ και δράση σ’ολόκληρη την πρώην επαρχία Σητείας, και μέχρι σήμερα λειτουργεί συνεχώς.ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ: Παροχή μέσων και Υπηρεσιών στην ελαιοκομία, αμπελουργία, στις θερμοκηπιακές και λοιπές κηπευτικές καλλιέργειες και οπωροφόρα. Γεωτεχνική υποστήριξη και παροχή μέσων για εφαρμογή των εκάστοτε προγραμμάτων προώθησης, αναδιάρθρωσης, επέκτασης ή ανανέωσης διαφόρων καλλιεργειών. Καθοδήγηση, συμβουλές και παροχή μέσων για εφαρμογή προγραμμάτων φυτοπροστασίας. Εκπόνηση και εφαρμογή ειδικών προγραμμάτων θρέψης-λίπανσης με χρήση εξειδικευμένων κατά καλλιέργεια οργανικών, οργανοχημικών, χημικών και βιολογικών λιπασμάτων. Μελέτη, προώθηση, εγκατάσταση ειδικών και κλασσικών συστημάτων και υλικών άρδευσης. Διάθεση σύγχρονων γεωργικών επαγγελματικών και ερασιτεχνικών μηχανημάτων και εργαλείων. Διάθεση μέσων και εφαρμογή προγραμμάτων βιολογικής και ολοκληρωμένης καλλιέργειας. Διάθεση πάντα ελεγμένου και

  10. SNAILS-POL GRANJA DE CARACOLES

    Πολωνία

    Η εταιρεία SNAILS-POL GRANJA DE CARACOLES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές, διοργανωση μαθηματων ενημερωσης, βιολογικες ζωοτροφες, και Κτηνοτροφία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Grudziądz, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν