• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σκόρδα

Αποτελέσματα για

Σκόρδα

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. BOULEVARD BENIN

    Μπενίν

    Verified by europages badge

    Από το 2018, η εταιρεία Boulevard BENIN εξειδικεύεται στους εξής τομείς: Γεωργία, Παραγωγή και εμπορία προϊόντων διατροφής, εμπορική εκπροσώπηση, εταιρική συνεργασία και υπηρεσίες NTiC. Η εταιρεία βρίσκεται στο Μπενίν και η κύρια της δραστηριότητα είναι η εξαγωγή και εισαγωγή πρώτων υλών και κατασκευασμένων προϊόντων. Υπάρχουν πάνω από 300 οργανώσεις γεωργών σε όλο το Μπενίν. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, την ανάπτυξη, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση γεωργικών έργων για την μαζική καλλιέργεια προϊόντων όπως το καρύδι κάσιους, την σόγια, το καριτέ, το σουσάμι, τις αραχίδες, το βαμβάκι, το κεχρί, το καλαμπόκι, το πιπέρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι...σε όλη την επικράτεια του Μπενίν. Φημιζόμαστε για την αποτελεσματικότητα μας, τον δυναμισμό μας και την ταχύτητα των υπηρεσιών μας. Η σχέση ποιότητας/τιμής με εγγύηση και η άψογη εξυπηρέτηση μας μετά την πώληση αποτελούν τα κύρια μας προτερήματα. Εργαζόμαστε τηρώντας αυστηρά τις διατάξεις της Συνεταιριστικής Πράξης OHADA. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

  3. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GB EXPORT INTERNATIONAL BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκόρδα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης, μηδικη, Σκόρδα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης, καφες σε κοκκους, και κανελα. Έχει έδρα σε Nazareth, Βέλγιο.

  4. PRODUCCIONES AGRÍCOLAS MASEGOSA,S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία PRODUCCIONES AGRÍCOLAS MASEGOSA,S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεμμυδια, συσκευασμενα κρεμμυδια, και σκορδο. Έχει έδρα σε Bolaños De Calatrava, Ισπανία.

  5. SAT N 9.888 IMPERIO.

    Ισπανία

    Η εταιρεία SAT N 9.888 IMPERIO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, οικολογικα γεωργικα προϊοντα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, μωβ σκόρδο, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Benejuzar, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AL JUNAID GROUP

    Τουρκία

    Η εταιρεία AL JUNAID GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκορδο, αφυδατωμενο σκορδο, και οικολογικό σκόρδο. Έχει έδρα σε Gaziosmanpasa, Τουρκία.

  2. ANATOLIAN AGRICULTURE AND LIVESTOCK LIMITED COMPANY

    Τουρκία

    Η εταιρεία ANATOLIAN AGRICULTURE AND LIVESTOCK LIMITED COMPANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκόρδα, αποφλοιωμένα κρεμμύδια, Σκόρδα, και καθαρισμένο σκόρδο. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  3. VICTOR & VICTOR AGRÍCOLA S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία VICTOR & VICTOR AGRÍCOLA S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκορδο, και συσκευασμενο σκορδο. Έχει έδρα σε Bigastro, Ισπανία.

  4. FIRST CHOICE CORP.

    Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

    Η εταιρεία FIRST CHOICE CORP., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκορδο. Έχει έδρα σε TAIPEI, TAIWAN, Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας).

  5. TOPCUZIRAAT

    Τουρκία

    Η εταιρεία TOPCUZIRAAT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε İstanbul, Τουρκία.

  1. JINXIANG HONGYU FREEZING & STORING CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία JINXIANG HONGYU FREEZING & STORING CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκορδο. Έχει έδρα σε Jining, Κίνα.

  2. SANLONG FRUIT AND VEGETABLE CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία SANLONG FRUIT AND VEGETABLE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκορδο, και φρεσκα φρουτα. Έχει έδρα σε Jining city, Κίνα.

  1. JIANGSU DONGFANG LIMING INTERNATIONAL TRADE

    Κίνα

    Η εταιρεία JIANGSU DONGFANG LIMING INTERNATIONAL TRADE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βολβοι σκορδου. Έχει έδρα σε Xuzhou, Κίνα.

  2. ONION DEHYDRATION

    Ινδία

    Η εταιρεία ONION DEHYDRATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αφυδατωμενο σκορδο. Έχει έδρα σε Bhavnagar, Ινδία.

  3. TASKOPRUDOGALURUNLER

    Τουρκία

    Η εταιρεία TASKOPRUDOGALURUNLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αφυδατωμενο σκορδο. Έχει έδρα σε Merkez, Τουρκία.

  4. REGAR AGRÍCOLA

    Ισπανία

    Regar Agrícola S.L. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς μοβ σκόρδου, μαύρου σκόρδου, λευκού σκόρδου και κρεμμυδιών. Αφυδατωμένο σκόρδο, καραμέλες με σκόρδο κ.λπ. Η έδρα μας βρίσκεται στην πόλη Las Pedroñeras (Cuenca - Ισπανία), στη διεθνή πρωτεύουσα του σκόρδου, στην καρδιά της La Mancha, μιας περιοχής που παραδοσιακά παράγει τροφές υψηλής ποιότητας για τη μεσογειακή διατροφή.