• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαχανικά φρέσκα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά φρέσκα

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. SIRION SEAFOOD APS

    Δανία

    Verified by europages badge

    Η SIRION SEAFOOD APS – ο δικός σας συνεργάτης για θαλασσινά στην Ευρώπη. Η SIRION SEAFOOD APS που ιδρύθηκε το 2007 στο København της Δανίας έχει εξελιχθεί σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες προμήθειας & ελέγχου ποιότητας θαλασσινών στην Ευρώπη. Ως ολοκληρωμένος προμηθευτής λύσεων για τα θαλασσινά στην Ευρώπη μπορούμε να διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα καταψυγμένων/φρέσκων θαλασσινών με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας (εργοστασιακός έλεγχος/έλεγχος ποιότητας/επίβλεψη φόρτωσης/ανάπτυξη προϊόντων). Χάρη στο μεγάλο μας δίκτυο, τα άκρως πεπειραμένα στελέχη, την εκπαιδευμένη ομάδα ελέγχου ποιότητας, την επαγγελματική εξυπηρέτηση και τη γρήγορη επικοινωνία, έχουμε αποκτήσει μια σταθερή φήμη στη βιομηχανία θαλασσινών της Σκανδιναβίας ως έμπιστος συνεργάτης για την κάλυψη όλων των αναγκών σε θαλασσινά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επί του παρόντος συνεργαζόμαστε με πολλά αξιόπιστα εργοστάσια με πιστοποίηση HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, HALAL. Οι κύριες αγορές μας: Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδάς, Ασία (Ιαπωνία, Κορέα κλπ.) & άλλες. Τα κύρια προϊόντα μας: Σολομός, μπακαλιάρος, αστακός, σκουμπρί, χταπόδι, τόνος, αχιβάδες, μπακαλιάρος της Αλάσκας, χαβιάρι/αυγά ψαριών , χοιρινό κρέας, βοδινό, ζωοτροφές. Γαρίδες (Black Tiger, Vannamei, Scampi, Cat Tiger, κλπ.), σίλουρος/Swai, ιχθύες ανοικτής θάλασσας (τόνος, Mahi-Mahi, στικτοροφός κλπ.), ιχθύες ιχθυοκαλλιέργειας (κόκκινη/μαύρη τιλάπια, Barramundi κλπ.), κεφαλόποδα (χταπόδι, σουπιά, καλαμάρι), μαλάκια (αχιβάδα, καβούρι), θαλασσινά προστιθέμενης αξίας (Sushi, Nobashi, Torpedo κλπ.), θαλασσινά σε κονσέρβα, άλλα (βατράχι, Surimi κλπ.). Χοιρινά πόδια, φρέσκο χοιρινό κότσι χωρίς κόκαλο, κατεψυγμένη χοιρινή ουρά, ψαρονέφρι, χοιρινά πλευρά, μισό χοιρινό σφάγιο, βόειο στομάχι

  2. DINASTY HARPEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η 3k Global ιδρύθηκε το 1979 ως έμπορος φρούτων και λαχανικών στην πόλη Ιζμίρ της Τουρκίας, είναι μια εταιρεία που συνδυάζει την παραδοσιακή γεωργική γνώση με τις σύγχρονες γεωργικές διαδικασίες της δεύτερης γενιάς. Από το 2000 λειτουργούμε ως γέφυρα στον αγροτικό τομέα, μεταξύ παρελθόν και παρών. Στην 3K Global, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά και ψυχρή αποθήκευση χάρη στα φορτηγά και στις αποθήκες μας. Εξάγουμε φρέσκα φρούτα σε όλο τον κόσμο και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Τουρκία. Στην 3K, εξασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητα στους πελάτες μας για όλα τα φορτία 20.000 τόνων και για τον όγκο μας συσκευασίες και πώλησης 20.000 τόνων. Τα κύρια μας προϊόντα είναι αβοκάντο, μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή, κυδώνι, ακτινίδιο, ροδάκινο, νεκταρίνι, ρόδι, μπανάνα και λαχανικά. Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από: •Από την Αττάλεια: Τροπικά φρούτα και λαχανικά • Από την Αττούδα: Μήλα, ροδάκινα, ρόδια, • Από την Προύσα : ροδάκινα, ακτινίδια, κυδώνια, αχλάδια, και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Η αποστολή μας είναι να παραδώσουμε την πολύχρωμη μας ποικιλία φρούτων και λαχανικών στα σημεία πώλησης με όλη την φρεσκάδα τους, καθαρά και με τις πιο νόστιμες τους ιδιότητες χωρίς να αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια της βέλτιστης για την δημόσια υγεία παραγωγής, συγκομιδής, συσκευασίας και διανομής παρέχοντας τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής. Συνεπώς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η φρεσκάδα, καθαρότητα και καλύτερη ποιότητα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η CHAMPINI ιδρύθηκε το 2004 και βρίσκεται από τότε στο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας στην Πολωνία, στην πόλη Blizanów, συμπεριλαμβάνοντας ψυκτικό αποθηκευτικό χώρο, ράμπες φόρτωσης, έναν παραγωγικό χώρο για ξεφλουδισμένα λαχανικά και έναν χώρο γραφείων. Πάθος μας τα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και μανιτάρια. Το βέλτιστο κλίμα με τις εδαφικές συνθήκες της κεντρικής Πολωνίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προϊόντα πρώτης κατηγορίας σε όλους τους πελάτες μας χονδρικής στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και στην φρεσκάδα. Συνεπώς, η προτίμηση μας είναι οι κοντινές μεταφορικές αποστάσεις. Η πλειονότητα των προμηθευτών μας είναι ντόπιοι, πιστοποιημένοι γεωργοί ή ομάδες παραγωγών που συνεργάζονται μαζί μας με επιτυχία ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Εφόσον η φρεσκάδα είναι ότι πιο σημαντικό στον τομέα μας, τηρούμε την αρχή "Just-In-Time” (πάνω στην ώρα). Δεν αποθηκεύουμε συνήθως τα προϊόντα. Οτι αγοράζετε προκύπτει από πρόσφατη συγκομιδή στο χωράφι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν την φρεσκάδα του προϊόντος. Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να λάβουμε την παραγγελία σας, να αγοράσουμε, συγκεντρώσουμε, φορτώσουμε και μεταφέρουμε τα εμπορεύματα σας σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εξυπηρέτηση αποτελεί την δεύτερη μας προτεραιότητα και έτσι φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε πάντα επαγγελματική εξυπηρέτηση. Για αυτό και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών -ψυγείων και ρυμουλκών που εξασφαλίζουν την αδιάκοπη ψυκτική αλυσίδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι υπερβολικά μεγαλύτερη από την ικανότητα του στόλου μας, συνεργαζόμαστε με επώνυμους μεταφορείς εδώ και πολλά χρόνια.

  5. NEGOPRIM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEGOPRIM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα φρουτα, φρεσκα λαχανικα, Φρούτα, λαχανικα, εξωτικα φρουτα, εσπεριδοειδη, και λαχανικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIO FAST

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BIO FAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεώμηλα (πατάτες), Λαχανικά φρέσκα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα τροφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά προϊόντα, και Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε La Vicogne, Γαλλία.

  2. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

  3. MARSOL FRUITS ESPAÑA

    Ισπανία

    Η Marsol Fruits Spain S.L. είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στο εμπόριο φρούτων και λαχανικών που προέρχονται από την εξοχή της Murcie και της Αλμερίας. Εγγυόμαστε την επαγγελματική εξυπηρέτηση και την αποδοτική διαχείριση των προϊόντων από τη στιγμή της αγοράς και φροντίζουμε ώστε η ποιότητα, η τιμή και η συσκευασία να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σα. Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε επίσης να αναλάβουμε τη διαχείριση διακίνησης. Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Ειδικευόμαστε σε διάφορες ποικιλίες μαρουλιού (μαρούλι iceberg , ρωμαϊκή σαλάτα, Little Gem), μπρόκολα, αγκινάρες, κουνουπίδια, αγγούρια, ολλανδικά αγγούρια, διάφορες ποικιλίες ντομάτας (μακράς διατήρησης, Rebellion, τσαμπιά, ντοματίνια), λεμόνια, πορτοκάλια και μανταρίνια, διάφορες ποικιλίες πιπεριάς (California, Lamuyo), κ.λπ. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας από τις κυριότερες αγορές της περιοχής και εμπορευόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας στην εθνική και ευρωπαϊκή αγορά.

  4. MOUGIOS FRUIT

    Ελλάδα

    Η ομόρρυθμη ΜΟΥΓΙΟΣ ΦΡΟΥΙΤ είναι μια εταιρεία εισαγωγική εξαγωγική, με πολλά χρόνια στην χονδρική πώληση, λιανικό εμπόριο και στην διανομή γεωργικών προϊόντων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων.Τυποποιούμε, εξάγουμε-εισάγουμε, και αποθηκεύουμε για μας και για λογαριασμό τρίτων, νωπά φρούτα και λαχανικά, αρίστης ποιότητας. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στο μέσο των εύφορων κάμπων του νομού Ημαθίας που είναι ιδανικός για την ανάπτυξη γεωργικών καλλιεργειών, με κυρίαρχη την καλλιέργεια του ροδάκινου, νεκταρινιού, κερασιού, αχλαδιού, δαμάσκηνου, ακτινιδίου, καρπουζιού, πεπονιού, βιομηχανικό ροδάκινο, μανταρίνια . Έχουμε επικεντρωθεί στην εξαγωγή ποιοτικών ελληνικών προϊόντων και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους διεθνείς πελάτες μας με το ακόλουθο φάσμα περιοχών: Ευρωπαϊκή Ένωση, Ρωσία, Καζακστάν, Μολδαβία, Ουκρανία.

  5. IBANSA BIO SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία IBANSA BIO SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικη γεωργια, και οικολογική γεωργία. Έχει έδρα σε Almeria, Ισπανία.

  1. AGRI FODDER TRADING PTY LTD

    Νότια Αφρική

    Η εταιρεία AGRI FODDER TRADING PTY LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, αντικραδασμικα, ζωικες τροφες, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Johannesburg, Νότια Αφρική.

  2. SERVICIOS HORTOFRUTÍCOLA EL MOZUELO, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία SERVICIOS HORTOFRUTÍCOLA EL MOZUELO, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικη γεωργια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, διανομείς φρούτων, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Puente Genil, Ισπανία.

  1. CETI GROUP

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία CETI GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα φρουτα, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Cairo, Αίγυπτος.

  2. ALL FRESH INTERNATIONAL

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία ALL FRESH INTERNATIONAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, διαχειριση διακινησης γεωργικων προϊοντων, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Alexandria, Αίγυπτος.

  3. ELWADI EXPORT CO FOR AGRICULTURAL PRODUCTS

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία ELWADI EXPORT CO FOR AGRICULTURAL PRODUCTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Εσπεριδοειδή, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Εσπεριδοειδή, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cairo, Αίγυπτος.

  4. GAEC TOUCHAIN ROUBALLAY

    Γαλλία

    Η εταιρεία GAEC TOUCHAIN ROUBALLAY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, φυτα σπαραγγιου, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Contres, Γαλλία.

  5. ŁUKASZ DOPIERAŁA JONDO

    Πολωνία

    Η εταιρεία ŁUKASZ DOPIERAŁA JONDO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, Φρούτα, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paniowice, Πολωνία.

  6. SIVAKUMAR EXPORTS

    Ινδία

    Η εταιρεία SIVAKUMAR EXPORTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βότανα φαρμακευτικής χρήσης, φρεσκα λαχανικα, αλευρι δημητριακων ολικης αλεσης, και Βότανα φαρμακευτικής χρήσης. Έχει έδρα σε Coimbatore, Ινδία.

  7. FIRMA HANDLOWA RAF-OIL RAFAŁ HAMULSKI

    Πολωνία

    Η εταιρεία FIRMA HANDLOWA RAF-OIL RAFAŁ HAMULSKI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα φρουτα, εισαγωγη λαχανικων, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Katowice, Πολωνία.

  8. MENGIS EXPORT SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία MENGIS EXPORT SL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

  1. NILE TRADE CO.

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία NILE TRADE CO., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, Λαχανικά φρέσκα, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, και σποροι σπορας. Έχει έδρα σε CAIRO, Αίγυπτος.

  2. SZALOKY FAÁRU KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία SZALOKY FAÁRU KFT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Szeged, Ουγγαρία.

  3. WWM SUPPLY S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία WWM SUPPLY S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα φρουτα, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Alicante, Ισπανία.

  4. MATHIEXPORTS

    Ινδία

    Η εταιρεία MATHIEXPORTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Tiruppur, Ινδία.

  5. ADS IMPEX

    Ινδία

    Η εταιρεία ADS IMPEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Bangalore, Ινδία.

  6. 3A EXPORT

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία 3A EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Elayat, Αίγυπτος.

  7. G.PAPADOPOULOS

    Κύπρος

    Η G. PAPADOPOULOS ασχολείται με το εμπόριο φρούτων και λαχανικών από το 2006. Η αξεπέραστη ποιότητα των φρούτων και των λαχανικών μας σε συνδυασμό με την συνέπια μας έχει οδηγήσει σε εξαιρετικά ψηλές θέσης στην αγορά. Οι βασικές εμπορικές δραστηριότητές μας σχετίζονται με την εισαγωγή, την εξαγωγή και το εγχώριο εμπόριο των πιο εκλεκτών, φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Παρέχουμε προϊόντα από την Ελλάδα και την Κύπρο σε όλο τον κόσμο. To πελατολόγιο μας περιέχει σημεία λιανικής και χονδρικής πώλησης όπως (super markets, cash and carry, παραδοσιακά οπωροπωλεία, εστιατόρια, τροφοδοσίες πλοίων, ξενοδοχείων). Η G. PAPADOPOULOS έχει ως στόχο τη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην αγορά μέσω της συνεχούς βελτίωσης των δραστηριοτήτων της και την ποιότητα των προϊόντων της.

  8. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

  9. PRIMA 2000

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Prima 2000 είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρούτων και λαχανικών στην επαρχία Mazowieckie, πραγματοποιώντας τακτικά εξαγωγές των προϊόντων μας στην Αγγλία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Ρωσία και άλλα κράτη. Ξεκινήσαμε την κατάκτηση των αγορών της βόρειας Αφρικής. Συνεργαζόμαστε με αλυσίδες λιανικής πώλησης και μεγάλες εταιρείες. Κατέχουμε ηγετική θέση στις αγορές φρούτων και λαχανικών σε διάφορες χώρες. Εξάγουμε μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα, κεράσια, λευκά λάχανα, κινέζικα λάχανα και άλλα.

  10. KHIDIR FARM

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KHIDIR FARM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λοβοφόρα λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, φασολια, Φασόλια, και φρεσκα φασολακια. Έχει έδρα σε Tashkent, Ουζμπεκιστάν.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν