• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διανομείς φρούτων

Αποτελέσματα για

Διανομείς φρούτων

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. AZIENDA AGRICOLA CUORE VERDE

    Ιταλία

    Η AZIENDA AGRICOLA CUORE VERDE παράγει, προσυσκευάζει, εμπορεύεται και διανέμει λαχανικά σε χονδρική. Χονδρική πώληση φρούτων και λαχανικών, καλλιέργεια φρούτων και οπωροκηπευτικών, κέντρο συσκευασίας λαχανικών, κέντρο προσυσκευασίας λαχανικών, διανομή λαχανικών και άλλα πολλά. Το καταρτισμένο προσωπικό και η πολυετής πείρα εγγυώνται τη φρεσκάδα και τη γνησιότητα των προϊόντων.

  2. SERVICIOS HORTOFRUTÍCOLA EL MOZUELO, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία SERVICIOS HORTOFRUTÍCOLA EL MOZUELO, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικη γεωργια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, διανομείς φρούτων, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Puente Genil, Ισπανία.

  3. GYS GRUP

    Ισπανία

    Η εταιρεία GYS GRUP, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομείς φρούτων. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

  4. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η 3k Global ιδρύθηκε το 1979 ως έμπορος φρούτων και λαχανικών στην πόλη Ιζμίρ της Τουρκίας, είναι μια εταιρεία που συνδυάζει την παραδοσιακή γεωργική γνώση με τις σύγχρονες γεωργικές διαδικασίες της δεύτερης γενιάς. Από το 2000 λειτουργούμε ως γέφυρα στον αγροτικό τομέα, μεταξύ παρελθόν και παρών. Στην 3K Global, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά και ψυχρή αποθήκευση χάρη στα φορτηγά και στις αποθήκες μας. Εξάγουμε φρέσκα φρούτα σε όλο τον κόσμο και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Τουρκία. Στην 3K, εξασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητα στους πελάτες μας για όλα τα φορτία 20.000 τόνων και για τον όγκο μας συσκευασίες και πώλησης 20.000 τόνων. Τα κύρια μας προϊόντα είναι αβοκάντο, μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή, κυδώνι, ακτινίδιο, ροδάκινο, νεκταρίνι, ρόδι, μπανάνα και λαχανικά. Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από: •Από την Αττάλεια: Τροπικά φρούτα και λαχανικά • Από την Αττούδα: Μήλα, ροδάκινα, ρόδια, • Από την Προύσα : ροδάκινα, ακτινίδια, κυδώνια, αχλάδια, και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Η αποστολή μας είναι να παραδώσουμε την πολύχρωμη μας ποικιλία φρούτων και λαχανικών στα σημεία πώλησης με όλη την φρεσκάδα τους, καθαρά και με τις πιο νόστιμες τους ιδιότητες χωρίς να αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια της βέλτιστης για την δημόσια υγεία παραγωγής, συγκομιδής, συσκευασίας και διανομής παρέχοντας τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής. Συνεπώς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η φρεσκάδα, καθαρότητα και καλύτερη ποιότητα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  5. BIO PERFECT DE EGGLEY COMPANY IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Είμαστε παραγωγοί, εισαγωγείς και εξαγωγείς φρέσκων και αποξηραμένων τροπικών φρούτων και λαχανικών, βιολογικής καλλιέργειας, 100% φυσικής προέλευσης.Μεταποίηση κατεψυγμένων φρούτων στην ΓαλλίαΔιανομή με σύντομη διαδρομή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, από το αγρόκτημα απευθείας στους καταναλωτές, η BIO PERFECT εργάζεται απευθείας με τους παραγωγούς.Ένα μέρος των φρούτων μας παράγεται απευθείας από εμάς στα εδάφη μας.Καλλιεργούνται χωρίς εντομοκτόνα και συλλέγονται όταν είναι πλέον ώριμα, ώστε να προφυλάξουμε τα προτερήματα και την πραγματική γεύση του φρούτου.Τα φρούτα και τα λαχανικά μας προέρχονται από φυσική και βιολογική καλλιέργεια, διαθέτουν πιστοποίηση με το σήμα BIO και πιστοποίηση κατά την ECOCERT ΓαλλίαςΘέλουμε να μοιραστούμε την γεύση του φρέσκου φρούτου με όσους περισσότερους γίνεται.Η προσφορά μας σε βιολογικά εξωτικά φρούτα και λαχανικά είναι ποικιλόμορφηανανάς, παπάγια, μάνγκο, αβοκάντο, γλυκοπατάτα, μπανάνα και πολλά άλλα.κατεψυγμένα και αποξηραμένα φρούτα: ανανάδες και μάνγκοΗ BIO PERFECT είναι ειδική στην γευστική ποιότητα.Ελάχιστη παραγγελία3 000 κιλά για τους χονδρέμπορους και μια παλέτα για τους μικρούς διανομείς.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MOUGIOS FRUIT

    Ελλάδα

    Η ομόρρυθμη ΜΟΥΓΙΟΣ ΦΡΟΥΙΤ είναι μια εταιρεία εισαγωγική εξαγωγική, με πολλά χρόνια στην χονδρική πώληση, λιανικό εμπόριο και στην διανομή γεωργικών προϊόντων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων.Τυποποιούμε, εξάγουμε-εισάγουμε, και αποθηκεύουμε για μας και για λογαριασμό τρίτων, νωπά φρούτα και λαχανικά, αρίστης ποιότητας. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στο μέσο των εύφορων κάμπων του νομού Ημαθίας που είναι ιδανικός για την ανάπτυξη γεωργικών καλλιεργειών, με κυρίαρχη την καλλιέργεια του ροδάκινου, νεκταρινιού, κερασιού, αχλαδιού, δαμάσκηνου, ακτινιδίου, καρπουζιού, πεπονιού, βιομηχανικό ροδάκινο, μανταρίνια . Έχουμε επικεντρωθεί στην εξαγωγή ποιοτικών ελληνικών προϊόντων και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους διεθνείς πελάτες μας με το ακόλουθο φάσμα περιοχών: Ευρωπαϊκή Ένωση, Ρωσία, Καζακστάν, Μολδαβία, Ουκρανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διανομείς φρούτων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις