• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ακατέργαστα φυτικά έλαια

Αποτελέσματα για

Ακατέργαστα φυτικά έλαια

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. POKROVSKY ZRM LLC

    Ρωσία

    Η Pokrovka Plant of Vegetable Oils (POKROVSKY ZRM LLC) παράγει και προμηθεύει φυτικά έλαια και πρώτες ύλες από σόγια και κράμβη. Το εργοστάσιο επεξεργάζεται σόγια και κράμβη και προσφέρει τα εξής προϊόντα: - ακατέργαστο κραμβέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ κράμβης (χρησιμοποιείται ως συμπληρωματικό πρωτεΐνης για όλα τα ζωντανά κτηνοτροφίας), - ακατέργαστο σογιέλαιο για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, - κέικ σόγιας (ζωοτροφή και τροφή για πουλερικά, γενικής χρήσης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες).Η POKROVSKY ZRM είναι το εργοστάσιο επόμενης γενιάς, που προωθεί και προστατεύει τις αιώνιες παραδόσεις παραγωγής φυτικών ελαίων. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά πρώτες ύλες ανώτατης ποιότητας ρωσικής προέλευσης στην παραγωγή. 'Ολα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προηγμένο και σύνθετο εξοπλισμό, που επιτρέπει την παραγωγή τελικών ελαίων και λιπαρών ουσιών πιστοποιημένα όχι μόνο ως συμβατά με την Ρωσική νομοθεσία αλλά και με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Η ποιότητα των λαδιών επιβλέπεται από έναν σύγχρονο εργαστήριο. Η εταιρεία εξάγει και εισάγει γεωργικά προϊόντα στης χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Μέση Ανατολή, στην Κεντρική Ασία και στην Κίνα με εμπορευματοκιβώτια, βαρέλια και φορτηγά-βυτία. Η εταιρεία εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την πλήρη τήρηση των υποχρεώσεων της.

  2. AGRO TRADE AGENCY

    Πολωνία

    Η εταιρεία AGRO TRADE AGENCY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαλακό σιτάρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Έλαια φυτικά, Ακατέργαστα φυτικά έλαια, ηλιελαια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Έλαια φυτικά, και Ακατέργαστα φυτικά έλαια. Έχει έδρα σε Warsaw, Πολωνία.

  3. RUCATHO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    H RuCaTho B.V. είναι μια διεθνής παρασκευαστική εταιρεία 100% εξευγενισμένου έλαιο μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ένας περήφανος ενεργός φορέας στην παρασκευή/ προμήθεια τροφίμων. Τα κύρια προϊόντα μας είναι τα εξής: - Εξευγενισμένο ηλιέλαιο - Εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο - Σιτάρι, Κριθάρι - Κίτρινο καλαμπόκι - Ηλιόσποροι - Φακές. Η εταιρεία βρίσκεται στην Ολλανδία. Έχουμε αποκτήσει πείρα με τα χρόνια στην παρασκευή εκλεπτυσμένου ηλιελαίου, εκλεπτυσμένου αραβοσιτέλαιο καθώς και στο εμπόριο σπόρων και δημητριακών σε όλο τον κόσμο. Η RuCaTho B.V. χαρακτηρίζεται από την ευελιξία της, τον πραγματισμό της και την γρήγορη της ανταπόκριση στις μεταβλητές συνθήκες της αγοράς. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες διακίνησης και απαιτήσεις ποιότητας. Πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση με κάθε πελάτη εξασφαλίζοντας συνεχώς αυστηρά μέτρα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσα από χρόνια πείρας, η ομάδα των εμπόρων μας κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της διεθνής αγοράς τροφίμων. Σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας, μας τοποθετεί ως πρώτη σας επιλογή ως παγκόσμιος παρασκευαστής και εξαγωγέας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. SARL NOOH AS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Στην N.O.O.H. AS, είμαστε υπερήφανοι γιατί σας προσφέρουμε μια πραγματικά εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Το πάθος μας για ηλιέλαια υψηλής ποιότητας μας ωθεί να αναζητούμε τις πιο εκλεκτές πηγές σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανακαλύψτε την αληθινή γαστρονομική τελειότητα, χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα ηλιέλαια μας. Η δέσμευσή μας απέναντι στη φύση και την ποιότητα. Στην καρδιά της N.O.O.H. AS βρίσκεται η απαρέγκλιτη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα. Πιστεύουμε ότι η φύση μα προσφέρει πολύτιμους θησαυρούς. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα: Κάθε σταγόνα του ηλιελαίου μας αντιπροσωπεύει τον καρπό ενός συνδυασμού πάθους και ποιότητας. Επιλέγουμε με τρόπο ευσυνείδητο τους πιο εκλεκτούς ηλιόσπορους, προκειμένου να παράγουμε ένα 100% αγνό λάδι, μη τροποποιημένο και χωρίς πρόσθετα. Πιστεύουμε στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ευθύνη. Η διαδικασία της παραγωγής μας είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να ελαχιστοποιεί τον αντίκτυπό σας στον πλανήτη. Από τις υπεύθυνες αγροτικές πρακτικές, μέχρι τη συσκευασία που σέβεται το περιβάλλον, επενδύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργάτες μας, μαζί με τους ντόπιους παραγωγούς, λειτουργούν με βάση ηθικές και δεοντολογικές αρχές. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε δίκαιες και ισότιμες συνθήκες εργασίας. Κάθε παρτίδα λαδιού περνάει από εκτενείς ελέγχους ποιότητας, ώστε να διαφαλίζεται κάθε φορά η ασυμβίβαστη ποιότητα των προϊόντων μας.

  5. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Baycelik Tarim που ιδρύθηκε το 1975 είναι ένας κορυφαίος παραγωγός γεωργικών σπόρων με έδρα το Denizli της Τουρκίας. Με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο έχουμε αναδειχθεί σε έναν από τους παλαιότερους και πλέον γνωστούς εξαγωγείς γεωργικών εφοδίων στην Τουρκία. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην προμήθεια υψηλής ποιότητας βρώσιμων σπόρων και προϊόντων καρυδιού. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε τις πλέον εκτενείς εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες τεχνολογίες για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων για τους πελάτες μας. Στην Baycelik Tarim διαθέτουμε ανώτερης κατηγορίας σπόρους, κυρίως σπόρους κολοκύθας, ηλιόσπορους και καρύδια. Οι δικοί μας ηλιόσποροι επιλέγονται επιμελώς από τις πλέον γόνιμες πεδιάδες της Τουρκίας με σχολαστικότητα προκειμένου να διασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Με ετήσια ικανότητα επεξεργασίας 15, .00 τόνων ηλιόσπορου, η μονάδα μας επεκτείνεται διαρκώς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία και την ανάπτυξη της επιχείρησής μας ώστε να αναδειχθούμε σε κορυφαία γεωργική εταιρεία στην Τουρκία. Στην Baycelik Tarim, η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί ανώτατη προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας για τη διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FARNICO

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Η Farnico είναι κορυφαία στον κλάδο του βαμβακιού εταιρεία χάρη στη βιωσιμότητα, στην υποστήριξη τοπικών γεωργών και στην καλλιέργεια εξαιρετικού βιολογικού βαμβακιού. Η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Sergej Nicolaisen το 2020 για να αντιμετωπίσει προκλήσεις σε αναπτυσσόμενες χώρες, συνεργάζεται στενά με γεωργούς στο Τατζικιστάν με προτεραιότητα βιώσιμες πρακτικές αποδοτικής συγκομιδής. Η συνεργασία με εμάς παρέχει σε κλωστοϋφαντουργούς πρόσβαση σε ανώτερης κατηγορίας βιολογικό βαμβάκι ηθικώς αδιαμφισβήτητης προέλευσης που αντανακλά την αφοσίωσή μας στην ακεραιότητα και στην αειφορία