• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

ΤουρκίαΓεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. AWLAQI

    Τουρκία

    Η εταιρεία AWLAQI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, υποστηριξη σε εισαγωγεσ-εξαγωγες, ενωσεις εισαγωγικων/ εξαγωγικων επιχειρησεων, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και εισαγωγή εξαγωγή πλαστικών υλικών. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η 3k Global ιδρύθηκε το 1979 ως έμπορος φρούτων και λαχανικών στην πόλη Ιζμίρ της Τουρκίας, είναι μια εταιρεία που συνδυάζει την παραδοσιακή γεωργική γνώση με τις σύγχρονες γεωργικές διαδικασίες της δεύτερης γενιάς. Από το 2000 λειτουργούμε ως γέφυρα στον αγροτικό τομέα, μεταξύ παρελθόν και παρών. Στην 3K Global, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά και ψυχρή αποθήκευση χάρη στα φορτηγά και στις αποθήκες μας. Εξάγουμε φρέσκα φρούτα σε όλο τον κόσμο και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Τουρκία. Στην 3K, εξασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητα στους πελάτες μας για όλα τα φορτία 20.000 τόνων και για τον όγκο μας συσκευασίες και πώλησης 20.000 τόνων. Τα κύρια μας προϊόντα είναι αβοκάντο, μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή, κυδώνι, ακτινίδιο, ροδάκινο, νεκταρίνι, ρόδι, μπανάνα και λαχανικά. Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από: •Από την Αττάλεια: Τροπικά φρούτα και λαχανικά • Από την Αττούδα: Μήλα, ροδάκινα, ρόδια, • Από την Προύσα : ροδάκινα, ακτινίδια, κυδώνια, αχλάδια, και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Η αποστολή μας είναι να παραδώσουμε την πολύχρωμη μας ποικιλία φρούτων και λαχανικών στα σημεία πώλησης με όλη την φρεσκάδα τους, καθαρά και με τις πιο νόστιμες τους ιδιότητες χωρίς να αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια της βέλτιστης για την δημόσια υγεία παραγωγής, συγκομιδής, συσκευασίας και διανομής παρέχοντας τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής. Συνεπώς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η φρεσκάδα, καθαρότητα και καλύτερη ποιότητα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Baycelik Tarim που ιδρύθηκε το 1975 είναι ένας κορυφαίος παραγωγός γεωργικών σπόρων με έδρα το Denizli της Τουρκίας. Με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο έχουμε αναδειχθεί σε έναν από τους παλαιότερους και πλέον γνωστούς εξαγωγείς γεωργικών εφοδίων στην Τουρκία. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην προμήθεια υψηλής ποιότητας βρώσιμων σπόρων και προϊόντων καρυδιού. Είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε τις πλέον εκτενείς εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ευρώπη εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες τεχνολογίες για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων για τους πελάτες μας. Στην Baycelik Tarim διαθέτουμε ανώτερης κατηγορίας σπόρους, κυρίως σπόρους κολοκύθας, ηλιόσπορους και καρύδια. Οι δικοί μας ηλιόσποροι επιλέγονται επιμελώς από τις πλέον γόνιμες πεδιάδες της Τουρκίας με σχολαστικότητα προκειμένου να διασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Με ετήσια ικανότητα επεξεργασίας 15, .00 τόνων ηλιόσπορου, η μονάδα μας επεκτείνεται διαρκώς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία και την ανάπτυξη της επιχείρησής μας ώστε να αναδειχθούμε σε κορυφαία γεωργική εταιρεία στην Τουρκία. Στην Baycelik Tarim, η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί ανώτατη προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας για τη διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας.

  5. VOLTAR TARIM GIDA IC VE DIS TIC. LTD.STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία VOLTAR TARIM GIDA IC VE DIS TIC. LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Konak-Izmir, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AGRODER GRAINS AND PULSE AGRICULTURE INDUSTRY DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

    Τουρκία

    Η εταιρεία AGRODER GRAINS AND PULSE AGRICULTURE INDUSTRY DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγροτικός συνεταιρισμός, και εισαγωγές εξαγωγές όσπριων. Έχει έδρα σε mersin, Τουρκία.

  2. ZIYA TEKIN TARIM URUNLERI LTD

    Τουρκία

    Η εταιρεία ZIYA TEKIN TARIM URUNLERI LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φακες, Φασόλια, ρεβυθια, και εισαγωγές εξαγωγές όσπριων. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  3. AKSUN AG

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKSUN AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  4. ERYA GROUP

    Τουρκία

    Η εταιρεία ERYA GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές καουτσούκ και πλαστικών υλών, λιπασματα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Εισαγωγές-εξαγωγές καουτσούκ και πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  5. MARDEX CORPORATION

    Τουρκία

    Η εταιρεία MARDEX CORPORATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, επιπλα, συμβουλοι λογιστικων θεματων, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. GIZMAR LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία GIZMAR LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη φρουτων, εξαγωγες λαχανικων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και εσπεριδοειδη. Έχει έδρα σε Mugla, Τουρκία.

  2. TEKIN YAŞ SEBZE MEYVE ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία TEKIN YAŞ SEBZE MEYVE ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.ŞTI., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  1. HCIFTCI GROUP LLC

    Τουρκία

    Η εταιρεία HCIFTCI GROUP LLC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, υπηρεσιες συμβουλων εμπορικων θεματων, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sisli, Τουρκία.

  2. SNO TARIM VE ZIRAI ISLT / SNO CITRUS TURKEY

    Τουρκία

    Η εταιρεία SNO TARIM VE ZIRAI ISLT / SNO CITRUS TURKEY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εσπεριδοειδή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα φρουτα, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, λεμονια, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.