• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

ΔιανομέαςΓεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  2. JJGFDVJH

    Βόρεια Κορέα

    Verified by europages badge

    Η AFRIQUE-EXPRESS είναι μια Εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων διατροφής και πρώτων υλών που προέρχονται από την Σενεγάλη και άλλες αφρικάνικες χώρες. Είμαστε εισαγωγείς, εξαγωγείς και θέλουμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες ώστε να διευκολύνουμε τις ανταλλαγές με χώρες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή τροφίμων, ανάλογα με την εποχή: Σουσάμι, κάσιους, καριτέ, σιτάρι, σόγια… Προσφέρουμε την τεχνογνωσία και την πείρα μας στον τομέα και σας εγγυόμαστε υπηρεσίες ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. KHIDIR FARM

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KHIDIR FARM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λοβοφόρα λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, φασολια, Φασόλια, και φρεσκα φασολακια. Έχει έδρα σε Tashkent, Ουζμπεκιστάν.

  4. VNESHTORG-RUS LLC

    Ρωσία

    Η Vneshtorg-Rus εισάγει και εξάγει γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα στην Ρωσία: chickpeas, φακές, σιτάρι, κεχρί, και πολλές άλλες καλλιέργειες, διαχειρίζεται τον εφοδιασμό αγροκτημάτων σε σπόρους, λαχανικά και ελαιόσπορους, καθώς και γεύματα από κράμβη, από σόγια και από ηλίανθο για την πάχυνση των γεωργικών ζώων. Η εταιρεία αγοράζει οργανικά γεωργικά προϊόντα από οργανικά αγροκτήματα που καλλιεργούν τις καλλιέργειες τους σε οικολογικά ασφαλής περιοχές της Ρωσίας, χρησιμοποιούν οργανικά λιπάσματα και την εναλλαγή καλλιεργειών, διατηρούν την υγεία του εδάφους και την υγεία των οικοσυστημάτων και των ανθρώπων. Τα πιστοποιημένα προϊόντα της Vneshtorg-Rus δεν περιέχουν εντομοκτόνα ή ΓΤΟ καθώς υποβάλλονται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εντός της εταιρείας ώστε να τηρούν εφαρμόσιμα πρότυπα. Η Vneshtorg-Rus είναι πιστός και υπεύθυνος εταίρος για τους πελάτες από την Κίνα, την Ινδία, τα ΗΑΕ, την Αλγερία, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Βέλγιο και παρέχει παγκόσμια αποστολή οργανικών γεωργικών προϊόντων με σιδηροδρομική, οδική και θαλάσσια μεταφορά. Η κύρια αρχή της εταιρείας είναι να φροντίσει για τις ανάγκες και τα οφέλη των πελατών της.

  5. JOHNSON C2M CO., LTD

    Κίνα

    Η Johnson c2m.co..LTD ιδρύθηκε το 2016, δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγών και εξαγωγών αγαθών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ειδών, οικιακών συσκευών, γεωργικών προϊόντων, μηχανολογικού εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, μεταφορικών μέσων, προσυσκευασμένων τροφίμων, ενδυμάτων, παπουτσιών κλπ. Προσφέρουμε στους ξένους πελάτες μας υπηρεσία c2m. Εμείς μαζί με την τράπεζα παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση κεφαλαίου για ξένους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα στην Κίνα. Είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και το ρεπερτόριο για τον κατασκευαστή, να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος για τον αγοραστή. Βοηθάμε τους πελάτες να ασχοληθούν με τις μεταφορές (αεροπορικές μεταφορές, θαλάσσιες μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές), με δηλώσεις, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της συνεργασίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan, το σημαντικό πλήρη κόμβο μεταφορών, την κεντρική πόλη της κεντρικής οικονομικής ζώνης Plains. Φημίζεται για το ανεπτυγμένο σύστημα σιδηροδρόμων και αερομεταφορών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IAMA GROUP LTD

    Βουλγαρία

    Διεθνείς Διαμεταφορές, οδικές, ναυτιλιακές, σιδηροδρομικές και συνδιαζόμενες, απο και προς όλο τον κόσμο. Μεταφορές ευπαθών προιόντων, αγροτικών προιόντων, φρουτων και λαχανικών σε διαφορες θερμοκρασιες οδικά και με κοντεινερ.

  2. DROTAR CONSULTING KFT.

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία DROTAR CONSULTING KFT., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Hajdúszoboszló, Ουγγαρία.

  3. ALFAPORTUGAL

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία ALFAPORTUGAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rio De Mouro, Πορτογαλία.

  4. BRINT TRADING

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BRINT TRADING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Pouso Redondo, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. GCP UK LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία GCP UK LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, διανομη για τον κλαδο των τροφιμων, σποροι σουσαμιου, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Wembley, Ηνωμένο Βασίλειο.

  1. AGRO-TECH CÔTE D'IVOIRE

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία AGRO-TECH CÔTE D'IVOIRE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφες για ζωα, αγροτικα εξαρτηματα, Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  2. PURATOS ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PURATOS ITALIA S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Livorno, Ιταλία.

  1. CV. MITRA TANI SEJATI

    Ινδονησία

    Η εταιρεία CV. MITRA TANI SEJATI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, εισαγωγές εξαγωγές όσπριων, Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Semarang, Ινδονησία.

  2. NOVAFRUIT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOVAFRUIT S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Genova, Ιταλία.

  3. MAX & FAMILY

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία MAX & FAMILY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, αλευρι σουσαμιου, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  4. FLORI' S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FLORI' S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Torre Del Greco, Ιταλία.

  5. MADERA PULP

    Ιταλία

    Η εταιρεία MADERA PULP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lainate, Ιταλία.

  6. UNI.CO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία UNI.CO S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  7. CECIKA CORPORATE

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία CECIKA CORPORATE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, πρακτορείο επικοινωνίας, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και γραφείο επικοινωνιακής επαφής μέσω εκδηλώσεων. Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.

  8. FRESH APPLE EXPORT-IMPORT

    Πολωνία

    Η εταιρεία FRESH APPLE EXPORT-IMPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, λαχανικα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Warka, Πολωνία.

  1. NOBERASCO S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NOBERASCO S.P.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Albenga, Ιταλία.

  2. EURODELIKATESSEN FOOD

    Ιταλία

    Η εταιρεία EURODELIKATESSEN FOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  3. A. - EXPORT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία A. - EXPORT S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Pradamano, Ιταλία.

  4. DAEWOO ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DAEWOO ITALIA S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Agrate Brianza, Ιταλία.

  5. MONDO FREDDO & CO. S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MONDO FREDDO & CO. S.P.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gricignano Di Aversa, Ιταλία.

  6. DANUBIANA GROUP S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DANUBIANA GROUP S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ravenna, Ιταλία.

  7. COPLAN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COPLAN S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Trezzano Sul Naviglio, Ιταλία.

  8. IPO EXPORT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IPO EXPORT S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε SARNO, Ιταλία.

  9. FLORIS SANREMO S.R.L.

    Ιταλία

  10. COUNTRYWIDE

    Ηνωμένο Βασίλειο

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν