• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυμοί φρούτων και λαχανικών

Αποτελέσματα για

Χυμοί φρούτων και λαχανικών

ΓαλλίαΓεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. NEGOPRIM

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEGOPRIM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα φρουτα, φρεσκα λαχανικα, Φρούτα, λαχανικα, εξωτικα φρουτα, εσπεριδοειδη, και λαχανικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  2. BIO PERFECT DE EGGLEY COMPANY IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Είμαστε παραγωγοί, εισαγωγείς και εξαγωγείς φρέσκων και αποξηραμένων τροπικών φρούτων και λαχανικών, βιολογικής καλλιέργειας, 100% φυσικής προέλευσης.Μεταποίηση κατεψυγμένων φρούτων στην ΓαλλίαΔιανομή με σύντομη διαδρομή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, από το αγρόκτημα απευθείας στους καταναλωτές, η BIO PERFECT εργάζεται απευθείας με τους παραγωγούς.Ένα μέρος των φρούτων μας παράγεται απευθείας από εμάς στα εδάφη μας.Καλλιεργούνται χωρίς εντομοκτόνα και συλλέγονται όταν είναι πλέον ώριμα, ώστε να προφυλάξουμε τα προτερήματα και την πραγματική γεύση του φρούτου.Τα φρούτα και τα λαχανικά μας προέρχονται από φυσική και βιολογική καλλιέργεια, διαθέτουν πιστοποίηση με το σήμα BIO και πιστοποίηση κατά την ECOCERT ΓαλλίαςΘέλουμε να μοιραστούμε την γεύση του φρέσκου φρούτου με όσους περισσότερους γίνεται.Η προσφορά μας σε βιολογικά εξωτικά φρούτα και λαχανικά είναι ποικιλόμορφηανανάς, παπάγια, μάνγκο, αβοκάντο, γλυκοπατάτα, μπανάνα και πολλά άλλα.κατεψυγμένα και αποξηραμένα φρούτα: ανανάδες και μάνγκοΗ BIO PERFECT είναι ειδική στην γευστική ποιότητα.Ελάχιστη παραγγελία3 000 κιλά για τους χονδρέμπορους και μια παλέτα για τους μικρούς διανομείς.

  3. AEEP FRANCE IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία AEEP FRANCE IMPORT EXPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εμπόριο φρούτων και λαχανικών, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυμοί φρούτων και λαχανικών

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις