• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

ΓαλλίαΚατασκευαστής/παραγωγόςΓεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. QAMIAB

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εκλεγμένο το καλύτερο σαφράν του κόσμου: το Αφγανικό σαφράν εκλέχθηκε ως το καλύτερο του κόσμου από το International Taste Institute, μπροστά από το μαροκινό σαφράν, το ιρανικό, ακόμα και το ισπανικό. Η QAMIAB επιλέγει για εσάς αποκλειστικά τα κόκκινα στίγματα, το πιο αρωματικό μέρος του υπέρου. Δεν χρησιμοποιούμε τις κίτρινες ίνες που μειώνουν την γεύση και τροποποιούν το τελικό βάρος.Συσκευασμένο στην Γαλλία, το Or Rouge σας θα διατηρήσει όλα τα αρώματα του.Χειροποίητη παραδοσιακή συγκομιδή το εκλεκτό σαφράν της QAMIAB καλλιεργείται υπό τον ήλιο του Αφγανιστάν και συλλέγεται χειροποίητα με σεβασμό στις μεγάλες παραδόσεις των καλλιεργειών του σαφράν. Το κορυφολόγημα πραγματοποιείται επίσης χειροποίητα.Λαμβάνετε συστηματικά την πιο πρόσφατη συγκομιδή, της φετινής ετήσιας εσοδιάς.Το σαφράν QAMIAB ήταν αποκλειστικά προορισμένο για πολύ καιρό στους επαγγελματίες βραβευμένους σεφ. Σήμερα, το σαφράν προσφέρεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες.Έντονη γεύση και πλούσιο άρωμα: Προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε έναν εξαιρετικό Αφγανικό σαφράν υψηλής ποιότητας, διεξάγουμε έναν διπλό έλεγχο από ανεξάρτητα εργαστήρια. Το πρώτο στο Αφγανιστάν μόλις πριν την εξαγωγή και το δεύτερο στην Γαλλία πριν την συσκευασία του.

  2. DINASTY HARPEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  3. BIO FAST

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BIO FAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεώμηλα (πατάτες), Λαχανικά φρέσκα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα τροφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά προϊόντα, και Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε La Vicogne, Γαλλία.

  4. SARL CITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SARL CITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αγροτικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, αραβικο κομμι, και γαριφαλα. Έχει έδρα σε Caix, Γαλλία.

  5. SARL PHELIN MULTI SERVICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL PHELIN MULTI SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας, πιπεροριζα, Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας, και Πιπερόριζα. Έχει έδρα σε Fontenay-Sous-Bois, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PONTIAC VANILLA

    Γαλλία

    Η εταιρεία PONTIAC VANILLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Strasbourg, Γαλλία.

  2. CHATEAU PIQUE SEGUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CHATEAU PIQUE SEGUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Γαλλίας, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κρασιά, Γαλλίας, Κρασιά, Νοτιοδυτικής Γαλλίας, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Εισαγωγές εξαγωγές βοοειδών. Έχει έδρα σε Port-Sainte-Foy, Γαλλία.

  3. BIO PERFECT DE EGGLEY COMPANY IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Είμαστε παραγωγοί, εισαγωγείς και εξαγωγείς φρέσκων και αποξηραμένων τροπικών φρούτων και λαχανικών, βιολογικής καλλιέργειας, 100% φυσικής προέλευσης.Μεταποίηση κατεψυγμένων φρούτων στην ΓαλλίαΔιανομή με σύντομη διαδρομή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, από το αγρόκτημα απευθείας στους καταναλωτές, η BIO PERFECT εργάζεται απευθείας με τους παραγωγούς.Ένα μέρος των φρούτων μας παράγεται απευθείας από εμάς στα εδάφη μας.Καλλιεργούνται χωρίς εντομοκτόνα και συλλέγονται όταν είναι πλέον ώριμα, ώστε να προφυλάξουμε τα προτερήματα και την πραγματική γεύση του φρούτου.Τα φρούτα και τα λαχανικά μας προέρχονται από φυσική και βιολογική καλλιέργεια, διαθέτουν πιστοποίηση με το σήμα BIO και πιστοποίηση κατά την ECOCERT ΓαλλίαςΘέλουμε να μοιραστούμε την γεύση του φρέσκου φρούτου με όσους περισσότερους γίνεται.Η προσφορά μας σε βιολογικά εξωτικά φρούτα και λαχανικά είναι ποικιλόμορφηανανάς, παπάγια, μάνγκο, αβοκάντο, γλυκοπατάτα, μπανάνα και πολλά άλλα.κατεψυγμένα και αποξηραμένα φρούτα: ανανάδες και μάνγκοΗ BIO PERFECT είναι ειδική στην γευστική ποιότητα.Ελάχιστη παραγγελία3 000 κιλά για τους χονδρέμπορους και μια παλέτα για τους μικρούς διανομείς.