• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Έμπορος χονδρικήςΓεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. NEAR TRADE

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    H NEAR TRADE είναι μια εμπορική εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία η οποία φέρνει σε επαφή προμηθευτές και αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Σας φέρνουμε μοναδικά και εξωτικά προϊόντα για την επιχείρηση σας στην Ευρώπη. Οι βάσεις μας, πρακτικής, αντικειμενικότητας και συνεργασίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις καλύτερες συμφωνίες στους διάφορους εταίρους μας σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία, πρότυπα και πολιτισμός.Χάρη σε έναν γερό χαρτοφύλακα εταίρων, φέρνουμε σε επικοινωνία τους ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ προμηθευτές με τους αγοραστές παγκοσμίως. Η διαδικασία μας είναι απλή και σέβεται όλες τις αιτήσεις για να υλοποιήσει εξαιρετικές συμφωνίες. Δραστηριοποιούμαστε στους ακόλουθους τομείς: εμπορεύματα, βιομηχανίες, τεχνολογία, βασιλικό κτήμα, και χρηματοοικονομικός τομέας.Συμβάλλουμε ευχάριστα θετικά σε έργα στους αντίστοιχους τομείς. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχουμε, μπορείτε να βρείτε: Ποτά: Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες φίρμες: Heineken, Coca-Cola, Budweiser, κ.λπ. Επίσης, συνεργαζόμαστε με τοπικούς Βραζιλιάνους παραγωγούς φυσικών ποτών, φυσικών εξωτικών φρούτων όπως οι acerola, graviola, cupuaçu (σε σκόνη ή πολτό) και βιολογικά σνακ από τροπικό μανιόκα. Τρόφιμα ΣΠΟΡΟΙ, ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ, ΛΙΠΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙΝΟΣ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΠΟΛΠΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΧΥΜΑ. Άλλα προϊόντα: ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΞΥΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΙΟΜΑΖΕΣ, ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ. Αναζητάτε εταίρους για το εμπόριο των προϊόντων σας στην παγκόσμια αγορά ή για την εισαγωγή από μια συγκεκριμένη χώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας!

  2. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  3. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η CHAMPINI ιδρύθηκε το 2004 και βρίσκεται από τότε στο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας στην Πολωνία, στην πόλη Blizanów, συμπεριλαμβάνοντας ψυκτικό αποθηκευτικό χώρο, ράμπες φόρτωσης, έναν παραγωγικό χώρο για ξεφλουδισμένα λαχανικά και έναν χώρο γραφείων. Πάθος μας τα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και μανιτάρια. Το βέλτιστο κλίμα με τις εδαφικές συνθήκες της κεντρικής Πολωνίας μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προϊόντα πρώτης κατηγορίας σε όλους τους πελάτες μας χονδρικής στην Γερμανία και σε όλη την Ευρώπη. Επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα και στην φρεσκάδα. Συνεπώς, η προτίμηση μας είναι οι κοντινές μεταφορικές αποστάσεις. Η πλειονότητα των προμηθευτών μας είναι ντόπιοι, πιστοποιημένοι γεωργοί ή ομάδες παραγωγών που συνεργάζονται μαζί μας με επιτυχία ήδη εδώ και πολλά χρόνια. Εφόσον η φρεσκάδα είναι ότι πιο σημαντικό στον τομέα μας, τηρούμε την αρχή "Just-In-Time” (πάνω στην ώρα). Δεν αποθηκεύουμε συνήθως τα προϊόντα. Οτι αγοράζετε προκύπτει από πρόσφατη συγκομιδή στο χωράφι ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν την φρεσκάδα του προϊόντος. Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να λάβουμε την παραγγελία σας, να αγοράσουμε, συγκεντρώσουμε, φορτώσουμε και μεταφέρουμε τα εμπορεύματα σας σε λιγότερο από 48 ώρες. Η εξυπηρέτηση αποτελεί την δεύτερη μας προτεραιότητα και έτσι φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε πάντα επαγγελματική εξυπηρέτηση. Για αυτό και διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο φορτηγών -ψυγείων και ρυμουλκών που εξασφαλίζουν την αδιάκοπη ψυκτική αλυσίδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι υπερβολικά μεγαλύτερη από την ικανότητα του στόλου μας, συνεργαζόμαστε με επώνυμους μεταφορείς εδώ και πολλά χρόνια.

  4. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

  5. GVL INTER TRADE SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία GVL INTER TRADE SL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Κακάο σε κόκκους, και Πολτός κακάου. Έχει έδρα σε Alzira, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRUITS HORTOMARKET S.L.U

    Ισπανία

    Η εταιρεία FRUITS HORTOMARKET S.L.U, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Almeria, Ισπανία.

  2. DEALMIR

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία DEALMIR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Σταφύλια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, μανγκο, Σταφύλια, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Cairo, Αίγυπτος.

  3. HEADLAND TRADING SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία HEADLAND TRADING SL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα φρουτα, και χουρμαδες. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  4. CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE

    Ελβετία

    Η εταιρεία CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Biel / Bienne, Ελβετία.

  5. JUAN ANDRES LUCAS

    Ισπανία

    Η εταιρεία JUAN ANDRES LUCAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cieza-Murcia, Ισπανία.

  1. AGROBOER

    Αλγερία

    Η εταιρεία AGROBOER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εκτροφη βοοειδων, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Oran, Αλγερία.

  2. TAURUS FARMS

    Βόρεια Μακεδονία

    Η εταιρεία TAURUS FARMS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα γεωργικα προϊοντα, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Bogdanci, Βόρεια Μακεδονία.

  1. SZALOKY FAÁRU KFT

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία SZALOKY FAÁRU KFT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά φρέσκα, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Szeged, Ουγγαρία.

  2. MEGAFRUCT MAIAMAX SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία MEGAFRUCT MAIAMAX SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Matca, Ρουμανία.

  3. ŁUKASZ DOPIERAŁA JONDO

    Πολωνία

    Η εταιρεία ŁUKASZ DOPIERAŁA JONDO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, λαχανικα, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, Φρούτα, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paniowice, Πολωνία.

  4. G.PAPADOPOULOS

    Κύπρος

    Η G. PAPADOPOULOS ασχολείται με το εμπόριο φρούτων και λαχανικών από το 2006. Η αξεπέραστη ποιότητα των φρούτων και των λαχανικών μας σε συνδυασμό με την συνέπια μας έχει οδηγήσει σε εξαιρετικά ψηλές θέσης στην αγορά. Οι βασικές εμπορικές δραστηριότητές μας σχετίζονται με την εισαγωγή, την εξαγωγή και το εγχώριο εμπόριο των πιο εκλεκτών, φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Παρέχουμε προϊόντα από την Ελλάδα και την Κύπρο σε όλο τον κόσμο. To πελατολόγιο μας περιέχει σημεία λιανικής και χονδρικής πώλησης όπως (super markets, cash and carry, παραδοσιακά οπωροπωλεία, εστιατόρια, τροφοδοσίες πλοίων, ξενοδοχείων). Η G. PAPADOPOULOS έχει ως στόχο τη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην αγορά μέσω της συνεχούς βελτίωσης των δραστηριοτήτων της και την ποιότητα των προϊόντων της.

  5. DINASTY HARPEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  6. BAZ GLOBAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAZ GLOBAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα, ζωικες τροφες, αλλαντικα halal, και ηλιοτρόπιο. Έχει έδρα σε Rijswijk, Κάτω Χώρες.

  7. CÍTRICOS DE PALMA S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία CÍTRICOS DE PALMA S.L, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Córdoba, Ισπανία.

  8. AGRO-COMERCIAL RANCHO LAS ANIMAS, SA DE CV

    Μεξικό

    Η εταιρεία AGRO-COMERCIAL RANCHO LAS ANIMAS, SA DE CV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα, προϊοντα θερμοκηπιου, εμποριο και εξαγωγη, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Xalapa, Μεξικό.

  1. MA FRUITS CONSULTANTS

    Τουρκία

    Η εταιρεία MA FRUITS CONSULTANTS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανανας, και φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  2. KALEZON LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία KALEZON LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα, εξαγωγη φρουτων, εξαγωγες λαχανικων, και Διεθνές εμπόριο. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. ELITE FOODS SA

    Περού

    Η εταιρεία ELITE FOODS SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, κατεψυγμενα θαλασσινα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων, και Εισαγωγή εξαγωγή κρεάτων. Έχει έδρα σε Lima, Περού.

  4. AKSUN AG

    Τουρκία

    Η εταιρεία AKSUN AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων. Έχει έδρα σε Mersin, Τουρκία.

  5. SENTAL EUROPA S.A.S

    Γαλλία

    Η εταιρεία SENTAL EUROPA S.A.S, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστολές διεθνώς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα εξωτικα φρουτα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων. Έχει έδρα σε Palau-Del-Vidre, Γαλλία.

  6. GYS FRUITS

    Ισπανία

    Η εταιρεία GYS FRUITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπόριο φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

  7. FUSSION FRUSHT EXPORT E,I,R,L

    Περού

    Η εταιρεία FUSSION FRUSHT EXPORT E,I,R,L, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, καφάσια φρούτων και λαχανικών, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Piura, Περού.

  8. SANGRIT

    Ουκρανία

    Η εταιρεία SANGRIT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Dnepr, Ουκρανία.

  9. NILE GREENS

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία NILE GREENS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγες λαχανικων, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, Μυρωδικά και προϊόντα από μυρωδικά, και αποξηραμενα λαχανικα. Έχει έδρα σε Alexandria, Αίγυπτος.

  10. SAFEFOODEGY

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία SAFEFOODEGY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί φρούτων και λαχανικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cairo, Αίγυπτος.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν