• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Γερμανία

Γερμανία
  1. CHRISTIANI CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Christiani Chemie GmbH που ιδρύθηκε στο Arnsberg, Hochsauerland εμπορεύεται οργανικά και ανόργανα χημικά προϊόντα επώνυμων παραγωγών μεταπωλώντας τα στους πελάτες της. Στο πλαίσιο αυτό, η παραγγελία του πελάτη και η διάθεση των προϊόντων διευθετούνται έτσι ώστε τα χημικά προϊόντα να αποστέλλονται απευθείας από τον παραγωγό στον πελάτη. Η μεταφορά των προϊόντων πραγματοποιείται από μεταφορικές εταιρείες, στις οποίες ανατίθεται η μεταφορά από την Christiani Chemie GmbH. Ο διευθύνων σύμβουλος και οι συνεργάτες της εταιρείας μας διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα τη εμπορίας χημικών προϊόντων και είναι σε θέση να παρέχουν την απαιτούμενη από τον πελάτη ποιότητα σε ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών. Αυτό διασφαλίζεται ιδίως με τον έλεγχο του μεταφορέα που διεξάγεται σε κάθε μεταφορά χημικών προϊόντων ως προς την τρέχουσα παραγγελία όπου με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων λογισμικού επιτυγχάνεται η χωρίς κενά επεξεργασία και ο έλεγχος.

  2. ABCR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    abcr. Gute Chemie. Το δικό μας σέρβις κάνει τη διαφορά. Η abcr είναι ο δικός σας προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη διάθεση, την παραγωγή, καθώς και την έρευνα και την ανάπτυξη οργανικών, ανόργανων και μεταλλικών οργανικών ειδικών χημικών προϊόντων – άνω των 260.000 προϊόντα στον κατάλογο Online & στο ηλεκτρονικό κατάστημα - απλώς επιλέγετε και παραγγέλνετε. Χρειάζεστε σύνθεση; ? Κανένα πρόβλημα. Η δική μας ομάδα Ε&Α συνθέτει κατά παραγγελία – με εξειδικευμένο και μοναδικό τρόπο. abcr labs – ειδικά χημικά προϊόντα δικής μας παραγωγής. Στην abcr labs εμπιστεύεστε την ποιότητα ειδικών χημικών προϊόντων δικής μας παραγωγής που παράγουμε στην Ευρώπη για τη διεθνή αγορά. Σε εγκαταστάσεις παραγωγής 6.000 τετραγωνικών μέτρων, μια διεθνής ομάδα πεπειραμένων χημικών παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης συνθέσεων, ανάπτυξης παραγωγής και αναβάθμισης έως την καταλληλότητα παραγωγής σε μεγάλες ποσότητες. Για την παραγωγή από το κιλό έως τον τόνο είναι στη διάθεσή σας εργαστήρια και εγκαταστάσεις με αντιδραστήρες σε διάφορα μεγέθη.

  3. LEHNHOFF HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LEHNHOFF HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  4. MY-CHEM GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MY-CHEM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Buchholz, Γερμανία.

  5. BCD CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BCD CHEMIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιλικόνες, συνδετικα προϊοντα, χρωστικες υλες, Σιλικόνες, σιλικονουχα γαλακτωματα, λαδια σιλικονης, και αμυλα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERBU BIOTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Φάρμακα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  2. BÜFA CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η BÜFA Chemikalien είναι μέλος του ομίλου BÜFA, μιας μικρομεσαίας, ανεξάρτητης οικογενειακής επιχείρησης χημικής βιομηχανίας. Ασχολούμαστε με χημικά προϊόντα από το 1883. Αξιοποιούμε αυτήν την εμπειρία ώστε να σάς παρέχουμε ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες και εξατομικευμένες συμβουλές. Το φάσμα των υπηρεσιών μας ξεπερνά σήμερα κατά πολύ την εμπορία βασικών χημικών ουσιών. Συσκευάζουμε, αποθηκεύουμε και διαθέτουμε χημικά προϊόντα όλων σχεδόν των κατηγοριών επικινδυνότητας – γρήγορα, ευέλικτα και αξιόπιστα. Οι ομάδες των δύο κέντρων διανομής μας – Altmoorhausen στο Oldenburg και Almelo στην Ολλανδία – εγγυώνται την εμπρόθεσμη παράδοση. Είναι επίσης αυτονόητη η παροχή υπηρεσιών just-in-time, π.χ., με μετρήσεις στάθμης πλήρωσης απευθείας στις εγκαταστάσεις σας. Οι συνεργάτες μας σε υποστηρίζουν ευχαρίστως και δραστήρια και έχουν πάντοτε κατά νου τις μεταβαλλόμενες περιβαλλοντικές απαιτήσεις, τις νομικές προδιαγραφές και τις τεχνικές δυνατότητες για λογαριασμό σας.

  3. IVICT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2018, η Mitsubishi Corporation έχει ιδρύσει πέντε νέες θυγατρικές εταιρείες με την επωνυμία IVICT για να εξακολουθήσει να δραστηριοποιείται στον τομέα των χημικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Για την Ευρώπη, η νέα επιχείρηση λειτουργεί πλήρως από την 1η Ιανουαρίου 2019 με την επωνυμία IVICT Europe GmbH. Τα γραφεία βρίσκονται στο Düsseldorf και δραστηριοποιούνται χωρίς καμία μεταβολή. Με την ίδρυση της IVICT Europe GmbH θέλουμε να ενισχύσουμε την παρουσία μας σε αυτήν την περιοχή-κλειδί και να προάγουμε την περαιτέρω ανάπτυξη για τους πελάτες και τους μετόχους μας. Η IVICT Europe GmbH είναι σε ποσοστό 100% θυγατρική εταιρεία της Mitsubishi Corporation.

  4. JOST CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η JOST CHEMICALS είναι από το 1973 επώνυμος και πιστοποιημένος κατασκευαστής και συνεργάτης για τη χρήση υλικών αποχύτευσης, προϊόντων αντιδιαβρωτικής προστασίας, προϊόντων καθαρισμού και λιπαντικών. Διακρινόμαστε ιδίως για την πρακτική μας εμπειρία στη χρήση υλικών αποχύτευσης υψηλής απόδοσης και ειδικών υλικών αποχύτευσης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη για την επιλογή του βέλτιστου για τη δική σας εφαρμογή ή μηχανή προϊόντος και κυρίως: για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πραγματικά κόστος. Τι μπορείτε να περιμένετε ειδικότερα από εμάς: μέγιστη ευελιξία, από το μικρότερο έως το μεγάλο δοχείο/την ποσότητα παραγγελίας, προσωπική υποστήριξη από έναν συγκεκριμένο για εσάς ειδικό τεχνικό, εις βάθος διατομεακή γνώση των διαδικασιών, ευέλικτους και προσανατολισμένους στην πράξη συνεργάτες, βραχυπρόθεσμες δυνατότητες εξυπηρέτησης χωρίς γραφειοκρατία, εξατομικευμένη ανάπτυξη λύσεων.

  5. GB-CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Από το 1974 διαθέτουμε οργανικά και ανόργανα βιομηχανικά και ειδικά χημικά προϊόντα για διάφορους κλάδους. Στον τομέα της βιομηχανίας απορρυπαντικών και απολυμαντικών διαθέτουμε, π.χ., αμίνες, οξοαλκοόλες, βρωμιούχες ενώσεις, παράγωγα αμύλου, φωσφορικές ενώσεις και NTA που προμηθευόμαστε κατά κύριο λόγο από γνωστούς παραγωγούς της Ευρώπης. Προκειμένου τα προϊόντα μας να είναι γρήγορα και χωρίς προβλήματα διαθέσιμα στην περιοχή διανομής της εταιρείας μας, κυρίως στην περιοχή D/A/CH, διατηρούμε αποθέματά τους σε πολλές αποθήκες. Ως επιχείρηση διανομής για χημικά προϊόντα, η ποιότητα των προϊόντων μας και της παράδοσής τους αποτελεί κεντρικό στοιχείο. Η πιστοποίηση κατά DIN EN ISO 9001: 2008 της εταιρείας μας βεβαιώνει ότι είμαστε αξιόπιστοι εμπορικοί συνεργάτες. Ευελιξία, ισχύς και συνεργατικότητα: είμαστε μικρομεσαία επιχείρηση εκ πεποιθήσεως και καλλιεργούμε μια επιχειρηματική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας. «Στην εταιρεία μας κτυπά η καρδιά του πελάτη, αλλά και του προμηθευτή» – Horst Ludwig, διευθύνων σύμβουλος.

  1. CERESANA EK

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERESANA EK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, μελετες αγορας, αναλυσεις αγορας, Αυτοκινητοβιομηχανία, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. SCHUCU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHUCU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hövelhof, Γερμανία.

  1. BHB WASCHANLAGEN VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BHB WASCHANLAGEN VERTRIEBS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Holzmaden, Γερμανία.

  2. IPA BAUCHEMISCHE PRODUKTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IPA BAUCHEMISCHE PRODUKTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Egling, Γερμανία.

  3. JÜRGEN SCHOOS EXPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÜRGEN SCHOOS EXPORT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Seevetal, Γερμανία.

  4. OVIR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OVIR GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυπροπυλένιο. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  5. MITSUI & CO. DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MITSUI & CO. DEUTSCHLAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές καουτσούκ και πλαστικών υλών, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Εισαγωγές-εξαγωγές καουτσούκ και πλαστικών υλών, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Εμπορία χάλυβα, και ηλεκτρονικη. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

  6. HELM AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELM AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, Λιπάσματα χημικά, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, χημικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, και Λιπάσματα χημικά. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  7. SAMA HANDELSVERTRETUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAMA HANDELSVERTRETUNG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιθυλική αλκοόλη. Έχει έδρα σε Freising, Γερμανία.

  8. SINOSOURCE NORD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SINOSOURCE NORD GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  1. DR. MATTHIAS SCHMEHL, LABORAUSSTATTUNG UND MATERIALIEN FÜR DIE DÜNNSCHICHTTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. MATTHIAS SCHMEHL, LABORAUSSTATTUNG UND MATERIALIEN FÜR DIE DÜNNSCHICHTTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rostock, Γερμανία.

  2. CEDA CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CEDA CHEMICALS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανα οξέα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ανόργανα οξέα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Dülmen, Γερμανία.

  3. CELANESE AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CELANESE AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, χημικα προϊοντα για την βιομηχανια ηλεκτρονικων, Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Sulzbach (taunus), Γερμανία.

  4. CHEMIEURO DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHEMIEURO DEUTSCHLAND GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Πληροφορική - λογισμικά, Συσκευασία, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Πληροφορική - λογισμικά, Συσκευασία, και υπηρεσιες επιμελητειας. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  5. RASCHIG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RASCHIG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοποιία - υλικά κατασκευής, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Οδοποιία - υλικά κατασκευής, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, θερμοσκληρυνομενα, και χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Ludwigshafen, Γερμανία.

  6. K.D. FEDDERSEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία K.D. FEDDERSEN GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για τη βιομηχανία ηλεκτρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, μητρικα μιγματα για πλαστικα υλικα, και προσθετα για πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  7. HVL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HVL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιθυλική αλκοόλη, παραφινη, δευτερογενείς πρώτες ύλες, και αλουμινα. Έχει έδρα σε Badenweiler, Γερμανία.

  8. KELEWELL TRADING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KELEWELL TRADING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα χημικά, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Πρόσθετα, Πρώτες ύλες για την μεταλλουργία, Λιπάσματα χημικά, και Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  9. BIOREF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIOREF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικοηλεκτρονικά εξαρτήματα, και Οπτικοηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Moembris, Γερμανία.

  10. AUER-REMY VERTRIEBSGESELLSCHAFT SELTENE ERDEN H. BLUM & CO. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUER-REMY VERTRIEBSGESELLSCHAFT SELTENE ERDEN H. BLUM & CO. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Γερμανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.095 Επιχειρήσεις

Kατηγορια