• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανική μηχανές- εξοπλισμός και μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Μηχανική μηχανές- εξοπλισμός και μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές - Γερμανία

Γερμανία
  1. HOCHRAINER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στο εργοστάσιο Freilassing - στην περιοχή του Berchtesgaden - δημιουργούνται εγκαταστάσεις συναρμολόγησης και παραγωγής από την ιδέα έως την υλοποίηση. Με προσωπικό περίπου 130 συνεργατών, ολοκληρωμένο εταιρικό οργανισμό και μεγάλο βάθος παραγωγής στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, η επιχείρηση είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα και ευέλικτα στις επιθυμίες των πελατών της. Στον τομέα του αυτοματισμού και του εξορθολογισμού, μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται εταιρείες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: αυτοκινητοβιομηχανία, ηλεκτροτεχνία, κατασκευή μηχανημάτων, μεντεσέδες & δικλείδες, οικιακές συσκευές, εργαλεία, συστήματα ασφαλείας, ιατρική τεχνολογία. Αποκομίστε κι εσείς οφέλη από την άνω των 40 ετών εμπειρία μας ως προμηθευτής συστημάτων για την τεχνολογία συναρμολόγησης και την κατασκευή εγκαταστάσεων.

  2. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας αποδοτικός και αξιόπιστος συνεργάτης ανάπτυξης της βιομηχανίας κατασκευής ηλεκτροκινητήρων και της άκρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας παραγωγής της. Η GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH διακρίνεται για την τεκμηριωμένη τεχνογνωσία της στους τομείς του σχεδιασμού, της κατασκευής, της παραγωγής και της συναρμολόγησης μηχανημάτων και εργαλείων για την παραγωγή στατόρων. Οι πελάτες μας εκτιμούν, μ.ά., και την υψηλή εξειδίκευση στην παροχή συμβουλών για δυσεπίλυτα προβλήματα και ζητήματα της βελτιστοποίησης ολοκληρωμένων προϊόντων και γραμμών παραγωγής. Με στενή συνεργασία προκύπτουν με εξειδίκευση και καινοτομικές γνώσεις βέλτιστα προσαρμοσμένες λύσεις στους τομείς της τεχνολογίας τύλιξης και εισαγωγής, διαμόρφωσης και περίδεσης στατόρων, μηχανημάτων και ολοκληρωμένων εξοπλισμών εργαλείων για όλους τους τομείς παραγωγής.

  3. JOH. ACHELIS & SÖHNE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOH. ACHELIS & SÖHNE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  4. MMB MASCHINEN, MONTAGE & BETRIEBSMITTELTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MMB MASCHINEN, MONTAGE & BETRIEBSMITTELTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικά πρότυπα, Συστήματα αυτοματισμού, Μηχανική (μηχανές, εξοπλισμός και μηχανήματα) - εισαγωγές-εξαγωγές, Ειδικά μηχανήματα - κατασκευή, και Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει έδρα σε Velbert, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μηχανική μηχανές- εξοπλισμός και μηχανήματα - εισαγωγές-εξαγωγές - Γερμανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις