• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Γαλλία

Γαλλία
  1. STM GRAPHIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία STM GRAPHIQUE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων μηχανηματων, Συντήρηση υλικού εκτύπωσης, και Τυπογραφία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Grenade, Γαλλία.

  2. PBH FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PBH FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  3. BRODART PACKAGING

    Γαλλία

    Η εταιρεία BRODART PACKAGING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση - ηλιοτυπία, και Εκτύπωση - ηλιοτυπία. Έχει έδρα σε Troyes, Γαλλία.

  4. KALA

    Γαλλία

    Η εταιρεία KALA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ), και Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ). Έχει έδρα σε Nouvoitou, Γαλλία.

  5. AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT

    Γαλλία

    Η εταιρεία AIC-SOLUTIONS GRAND FORMAT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιογραφοι, χαρτι για plotter - μεγαλα μεγεθη, και επισκευη σχεδιογραφων (plotter). Έχει έδρα σε Ennezat, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CL IMPRIMERIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CL IMPRIMERIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Goussainville, Γαλλία.

  2. ART S PRINT NUMERIC

    Γαλλία

    Η εταιρεία ART S PRINT NUMERIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Conde Sur Noireau, Γαλλία.

  3. IMPRIMERIE GEIGER

    Γαλλία

    Η εταιρεία IMPRIMERIE GEIGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Illkirch Graffenstaden, Γαλλία.

  4. CREATEKINFO

    Γαλλία

    Η εταιρεία CREATEKINFO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, ιστότοποι βιτρίνες, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και υπηρεσίες εκτύπωσης. Έχει έδρα σε Fréjus, Γαλλία.

  5. MA BONNE IMPRESSION

    Γαλλία

    Η εταιρεία MA BONNE IMPRESSION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Barberaz, Γαλλία.

  1. SYNERLINK

    Γαλλία

    Η εταιρεία SYNERLINK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γενικες επισκευες μηχανικων κατασκευων και εξοπλισμων, και βιομηχανικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Puiseux-Pontoise, Γαλλία.

  2. IMPRIMERIE DU LARGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IMPRIMERIE DU LARGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bourcefranc-Le Chapus, Γαλλία.

  1. GED SYSTEM

    Γαλλία

    Η εταιρεία GED SYSTEM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοτυπικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neuilly Plaisance, Γαλλία.

  2. WONDAY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WONDAY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκάλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετοφόρα, Οχήματα διακίνησης, Καρότσια και χειράμαξες, Διατρητικές μηχανές χάρτου, Αυτοκόλλητες ταινίες, Χαρτικά - σχολικά είδη, Είδη γραφείου - χαρτικά, Γραφείο - αναλώσιμα, και Συρραπτικά γραφείου. Έχει έδρα σε Lezoux, Γαλλία.

  3. PLASTIC BILLAT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PLASTIC BILLAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Μεταξοτυπία, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μεταξοτυπία - βιομηχανική, Εκτύπωση με ταμπόν, αξεσουαρ αυτοκινητων, Έγχυση πλαστικού, αρωματοποιια, και Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Gamaches, Γαλλία.

  4. REMO BORDEAUX

    Γαλλία

    Ιδρύθηκε το 1979, η REMO ειδικεύεται στην κατασκευή μητρών για διατρήσεις. Διαθέτει δύο μονάδες, τη REMO OUTILLAGES και τη REMO MACHINES. Η REMO Outillages είναι υπεύθυνη για την παραγωγή μητρών, διατρήσεων, λεπίδων, αλλά και την κατανομή εργαλείων όπως φρέζες αποπυρηνώσεως, μαγνητικά μηχανήματα διάτρησης, λεπίδες δίπλωσης και ψαλίδια, λεπίδες για πριονοκορδέλες και πολλά άλλα. Η REMO Machines ασχολείται με τις εισαγωγές εργαλειομηχανών όπως μηχανήματα διάτρησης "GEKA", μηχανές κάμψης, έλαστρα, πρέσες, στράντζες και κόφτες, πριονοκορδέλες, μηχανές θριματισμού. Εργαζόμαστε στην Ευρώπη και διεθνώς. Εξοπλίζουμε τις μεγαλύτερες κατασκευές και μεταλλικά φύλλα, φανοποιία, λεβητοποιία, μεταλλοτεχνία, κλειθροποιία, σιδηρόδρομοι (SNCF-RATP), αλλά και δημόσια ιδρύματα "LEP" και άλλες κοινότητες, τα εργαστήρια του πολεμικού ναυτικού και του στρατού. Έχουμε για μεγαλύτερη εγγύτητα προς τους πελάτες μας, 3 γραφεία στο Μπορντό, κοντά στο Παρίσι και την περιοχή της Λυών.

  5. TECHNICARTON

    Γαλλία

    Η Technicarton σας προτείνει την τεχνογνωσία της για εργαλεία κοπής και τεχνικά προϊόντα για κοπή κυματοειδούς χαρτονιού. Η Technicarton προσφέρει επίσης μεγάλη ποικιλία για τις περισσότερες παρτίδες κλυδωνιστών και συνδυασμένων μηχανημάτων μεταποίησης. Η εταιρεία ξεχωρίζει επίσης για τον συμβουλευτικό της ρόλο και την τεχνική υλοποίηση. Προτείνουμε την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας κοπής και συμπίεσης των μηχανημάτων διάτρησης (slotter) που διαθέτετε, επιτρέποντας την επίτευξη αποδόσεων κοπής και χάραξης συγκρίσιμων με αυτές των εξοπλισμών τελευταίας τεχνολογίας. Αυτές οι μετασκευές έχουν ήδη υλοποιηθεί στα μηχανήματα διάτρησης Martin 1636 και Martin 1000. Επιπλέον, η Technicarton χρησιμοποιεί σταθερά νέες, πρωτοποριακές και αποδοτικές μεθόδους κατασκευής για υψηλή παραγωγικότητα, βελτιώνοντας σημαντικά την ανταγωνιστικότητα με προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις επωνυμίες: Martin, Emba, Agnati, BHS, Fosber, Isowa, Langston, Marquip, MHI, Peters, Simon, Curioni, Ward, S&S, Klett, Kirby, TCY, YSF.

  6. MAFIM

    Γαλλία

    MAFIM, εταιρεία που ειδικεύεται στην μεταποίηση χαρτιού, αποκλειστικός διανομέας για τη Γαλλία της μάρκας KORA PACKMAT από το 1990 σας παρουσιάζει τους τροφοδότες – αποστοιβακτές της και τα μηχανήματα συσκευασίας για επίπεδα προϊόντα (τύπου γραμματοσήμων ή ευχετήριων καρτών). Τα γερμανικά μηχανήματα κατασκευής μας υψηλής ποιότητας είναι κατάλληλα για όλους τους βιομηχανικούς τομείς όπως φαρμακεία, ξύλο ή γεωργικά τρόφιμα κλπ. Η γκάμα μας διατίθεται σε τυποποιημένα ή κατά παραγγελία προϊόντα με τριβή, αναρρόφηση, σε πασσάλους, pick and place και με πένσα. Μπορούμε να προσφέρουμε μεμονωμένους τροφοδότες ή / και πλατφόρμες για την ομαδοποίηση των προϊόντων με συγκόλληση ακριβείας ενός προϊόντος σε άλλο ή τροφοδότες με μηχάνημα ετικέτας, εκτύπωση inkjet, φωτογραφική μηχανή και έλεγχο με κάμερα και απόρριψη των μη συμμορφούμενων. Οι τροφοδότες μας μπορούν να πωληθούν ξεχωριστά για να ενσωματωθούν σε όλους τους τύπους υλικών οποιουδήποτε κατασκευαστή.

  7. TECMA PACK

    Γαλλία

    TECMA PACK, σχεδιασμός και κατασκευή μηχανημάτων και γραμμών συσκευασίας, τοποθέτηση σε όγκο με συγκόλληση κυματοειδούς χαρτονιού και αυτόματη φόρτωση. Η πολυλειτουργική TECMA PACK ειδικεύεται στον αγροδιατροφικό τομέα και στη γαλακτοβιομηχανία, στη Γαλλία αλλά και στο εξωτερικό. Η TECMA PACK είναι σε θέση να προμηθεύσει ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις στην έξοδο των μηχανημάτων πλήρωσης για θερμοδιαμορφωμένα και προδιαμορφωμένα δοχεία ή μπουκάλια, έως και εγκαταστάσεις παλετοποίησης.

  8. MY 360 ROOM

    Γαλλία

    Η εταιρεία MY 360 ROOM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοσύνθεση και σύνθεση - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σαρωτής 3D, ξενοδοχειο, Σαρωτής 3D, εικονικη πραγματικοτητα, και εικονικες περιηγησεις. Έχει έδρα σε Le Petit-Quevilly, Γαλλία.

  1. ALLIMAND

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALLIMAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, Χαρτικά και είδη γραφείου, Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Rives Sur Fure, Γαλλία.

  2. PAKEA

    Γαλλία

    Η εταιρεία PAKEA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - μηχανές κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα παλετοποιησης, και μηχανες παλετοποιησης. Έχει έδρα σε Rixheim, Γαλλία.

  3. MAD SOFT

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAD SOFT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, ετικετες, και τοποθετηση ετικετας. Έχει έδρα σε Dourdan, Γαλλία.

  4. INOTEC BARCODE SECURITY

    Γαλλία

    Η εταιρεία INOTEC BARCODE SECURITY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Les Ulis, Γαλλία.

  5. THIEME SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία THIEME SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μεταξοτυπία - βιομηχανική, κατεργασια πολυουρεθανης, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, και Μεταξοτυπία - βιομηχανική. Έχει έδρα σε Illkirch Graffenstaden, Γαλλία.

  6. TECHPAP

    Γαλλία

    Η εταιρεία TECHPAP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας, ενωσεις επιχειρησεων της χαρτοβιομηχανιας, χαρτι, χαρτι για χαρτοδεσια και χαρτονι, χαρτι κουσε, και Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Gieres, Γαλλία.

  7. MONOMATIC

    Γαλλία

    Η εταιρεία MONOMATIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - μηχανές κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρτινες κούτες, χαρτόνι κουσέ, συγκολλημενο χαρτονι, κούτες από χαρτόνι, και Χάρτινες κούτες. Έχει έδρα σε Strasbourg, Γαλλία.

  8. SOCO SYSTEM

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCO SYSTEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας, Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας, και ραουλοδρομοι για μηχανικους μεταφορεις εμπορευματων. Έχει έδρα σε Raillencourt Sainte Olle, Γαλλία.

  9. GMA

    Γαλλία

    Η εταιρεία GMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι - μηχανές κατασκευής, Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών, Χαρτόνι - μηχανές κατασκευής, Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, και Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Poligny, Γαλλία.

  10. COREP IMPRESSION

    Γαλλία

    Η εταιρεία COREP IMPRESSION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση όφσετ, Ψηφιακή εκτύπωση, Εκδοση - μορφοποίηση, εκτυπωση με φωτοαντιγραφικα μηχανηματα, Εκτύπωση όφσετ, Ψηφιακή εκτύπωση, και Εκδοση - μορφοποίηση. Έχει έδρα σε Toulouse, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Γαλλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

86 Επιχειρήσεις