• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επισκευη βιομηχανικων μηχανηματων

Αποτελέσματα για

Επισκευη βιομηχανικων μηχανηματων

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. EBBO FOOD CONSULTANT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EBBO FOOD CONSULTANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, και βιοτεχνικη παραγωγη. Έχει έδρα σε Montauroux, Γαλλία.

  2. TECHNIQUES INDUSTRIELLES DE MANUTENTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία TECHNIQUES INDUSTRIELLES DE MANUTENTION, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - βιομηχανικά μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Καουτσούκ - βιομηχανικά μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  3. FOURNIL SERVICE

    Γαλλία

    Η εταιρεία FOURNIL SERVICE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Belgentier, Γαλλία.

  4. MECANIC AIR

    Γαλλία

    Η εταιρεία MECANIC AIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Puyricard, Γαλλία.