• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αρώματα

Αποτελέσματα για

Αρώματα

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HUBCYCLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  2. EXPORT LINE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ExportLine, Υπεργολάβος στον τομέα των καλλυντικών υψηλής ποιότητας, βιολογικής προέλευσης, φυσικά και Γαλλικής προέλευσης, σας προσφέρει το εργαστήριο της και το εργοστάσιο παραγωγής της που βρίσκονται στην Νότια Γαλλία. Χάρη στην 35ετή μας πείρα και με την πιστοποίηση CosmeBio, προσφέρουμε στους πελάτες μας την διαδικασία ολοκληρωμένη : σύνθεση, κατασκευή, συσκευασία και αποστολή. 'Έτσι επωφελείστε από την ολική μας ικανότητα ελέγχου σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, λαμβάνετε συμβουλές, υποστήριξη και θα αποκτήσετε χωρίς δυσκολία το σήμα BIO για όλα τα προϊόντα σας. Χάρη στο ευέλικτο και με μεγάλη δυνατότητα παραγωγικό εργαλείο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την κατασκευή και την συσκευασία προϊόντων σε μικρές ποσότητες αλλά και σε μεγάλες σειρές. Μπορούμε επίσης να σας μεταβιβάσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας όσον αφορά το μάρκετινγκ για τις ετικέτες σας και την επιλογή συστατικών για τα μελλοντικά σας προϊόντα.

  3. SÉLECTARÔME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

  4. ATTRACTIVE SCENT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Attractive Scent, επιχείρηση που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Γκρας, εξειδικεύεται από το 2018 στον σχεδιασμό αρωμάτων. Η δυναμική και καταρτισμένη μας ομάδα η οποία κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα της αρωματοποιίας είναι σε θέση να σας προτείνει λύσεις για να δημιουργήσετε ή να διανέμετε τα αρώματα σας. Δημιουργήσαμε κυρίως μια γκάμα 100% φυσικών αρωμάτων με πιστοποίηση COMOS. Αναζητάμε πάντα την καινοτομία για να σχεδιάσουμε πρωτότυπα αρώματα. Διαθέτουμε έτσι έναν σύγχρονο εξοπλισμό αιχμής προκειμένου να μειώσουμε τους χρόνους παραγωγής και να διευρύνουμε την προσφορά μας ενώ προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Εκτελούμε στα ίδια μας τα εργαστήρια αυστηρούς ελέγχους των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την σύνθεση των αρωμάτων μας. Επίσης, χάρη στο λογισμικό μας, εξασφαλίζουμε την ιχνηλασιμότητα τους. Πέρα από την περιοχή της πόλης Γκρας, δημιουργήσαμε έναν δίκτυο προμηθευτών σε όλο τον κόσμο.

  5. PARFUM & PROJET

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Parfum & Projet προέκυψε από την βούληση της ιδρύτριας της, την Claudine Roublot, να προσφέρει αρώματα προσβάσιμα σε όλους. Η εργασία της σε επιχειρήσεις και οίκους παγκόσμιας φήμης όπως οι Parfumerie Fragonard, Diptyque, Ladurée, le Fouquet’s Paris, Barney’s NY, Marks&Spencer ή Anthropologie, την βοήθησε ώστε να αποκτήσει γνώση σε ότι αφορά την αγορά και τους διάφορους φορείς. Ο απόλυτος της έλεγχος σε όλη την δημιουργική αλυσίδα καθώς και το δίκτυο της προμηθευτών και έμπιστων ανταποκριτών, όλοι εξειδικευμένοι στον τομέα της αρωματοποιίας, είναι στη διάθεση σας προκειμένου να δημιουργήσετε το άρωμα σας στα μέτρα σας. Εδώ και 9 χρόνια, προσφέρει την τεχνογνωσία της στις φίρμες της έτοιμης ένδυσης και αξεσουάρ, σε καταστήματα concept, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, σε πρακτορεία επικοινωνίας, δημιουργία σήματος, επιρροής και διοργάνωσης εκδηλώσεων, προσφέροντας τους μια ετοιμοπαράδοτη λύση...την άριστη υπογραφή με οσφρητικό μάρκετινγκ. Η Parfum & Projet επιλέγει τους καλύτερους τεχνίτες σε όλα στα στάδια του σχεδιασμού και συνδυάζει την τεχνογνωσία τους ώστε να δημιουργήσει έναν τελικό προϊόν ανώτατης ποιότητας, απόλυτα συμβατό με την προσωπικότητα σας: Άρωμα, Eau de Parfum, Eau de Toilette, Ομίχλη για το σώμα και τα μαλλιά, άρωμα και αποσμητικό χώρου. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CHARRIER PARFUMS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η CHARRIER PARFUMS, Γαλλική επιχείρηση αρωματοποιίας που ιδρύθηκε το 1888, βρίσκεται στην πόλη Vallauris, δίπλα από την Grasse, την διεθνή πρωτεύουσα της αρωματοποιίας. Είμαστε γνήσιοι δημιουργοί και ηγέτες στην δημιουργία ΚΑΛΑΘΙΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μινιατούρων συσκευασμένες σε πολυτελή καλάθια δώρου, καθώς και μια γκάμα με σπρέι, Eau de Parfum, και μια γκάμα PARFUMS DE PROVENCE. Τα αρώματα μας διανέμονται σε πάνω από 50 χώρες σε πολυκαταστήματα, αρωματοποιίες, ιστότοποι ηλ. εμπορίου, Duty Free... Στην Γαλλία, διαθέτουμε κυρίως περίπτερο στο πολυκατάστημα των Galeries Lafayette Haussmann Paris. Η δραστηριότητα μας είναι ολοκληρωμένη, από την δημιουργία των αρωμάτων ως την συσκευασία τους. Όλα τα στάδια της κατασκευής διεκπεραιώνονται εντός της εταιρείας. Χρησιμοποιούμε αιθέρια έλαια ποιότητας από την Γκρας. Για τις συσκευασίες, συνεργαζόμαστε κυρίως με τους καλύτερους κατασκευαστές της Γαλλίας. Εξασφαλίζουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, MADE IN FRANCE.

  2. LE PARFUM CITOYEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Le Parfum Citoyen είναι ο πρώτος οίκος αρωμάτων που ιδρύθηκε μέσα από μια πρωτοβουλία πολιτών και με συμμετοχική χρηματοδότηση, ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει όνομα στον κόσμο της ομορφιάς αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίον παρασκευάζεται, εκλαμβάνεται και αγοράζεται ένα άρωμα. Η Le Parfum Citoyen ανατρέπει όλους τους παλιούς τρόπους της παραδοσιακής αρωματοποιίας, δημιουργώντας αρώματα πολυτελείας, τα οποία παρασκευάζονται τοπικά, με υπεύθυνο τρόπο, χωρίς χρήση απάνθρωπων μεθόδων και πωλούνται στη σωστή τιμή. Το κάθε άρωμα αναπτύσσεται με γνώμονα μια σύγχρονη οσφρητική εμπειρία, από το σαγηνευτικό French Fatale μέχρι το προκλητικό Princesse Rebelle, προκειμένου να αναδείξει την προσωπικότητά σας ή να εκφράσει το πώς νιώθετε την κάθε στιγμή! Κάθε άρωμα έχει το στυλ του, τον χαρακτήρα του και το πάθος του. Η Le Parfum Citoyen αναδύθηκε μέσα από ένα ιστορικό εργαστήριο στην περιοχή της πόλης Γκρας και πετυχαίνει σήμερα να συνδυάσει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, διατηρώντας μια τεχνογνωσία που περνάει από γενιά σε γενιά από το 1888. Το επίπεδο της αφοσίωσής μας στη λεπτομέρεια, το πάθος μας και ο σεβασμός μας για την παραδοσιακή τεχνογνωσία της Γαλλίας είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τη μαζική παραγωγή. Τα προϊόντα της Le Parfum Citoyen είναι διαθέσιμα μέσα από ένα δίκτυο περισσότερων από 400 καταστημάτων σε περισσότερες από 11 χώρες, όπως και στη Γαλλία: Nocibé, Blissim, Μουσείο του Λούβρου κ.λπ. και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Το 2023 η εταιρεία αρχίζει να χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της και για τον τομέα των αρωματικών χώρου, λανσάροντας μιας κολεξιόν από υψηλής ποιότητας αρωματικά κεριά, φτιαγμένα στο χέρι από 100% φυτικό κερί, τα οποία παρασκευάζονται στο τοπικό κηροποιείο μας στην Grasse en Provence.

  3. DINA COSMETICS FRANCE SA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Δημιουργός και κατασκευαστής αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες. Δημιουργία, ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή, συσκευασία και εμπόριο αρωμάτων, κολωνιών, κρεμών σώματος και αποσμητικών. Συσκευασία καλλυντικών κατά παραγγελία. Η γαλλική εταιρεία Dina Cosmetics France έχει ήδη καθιερωθεί στον κόσμο και ψάχνει για διανομείς στην Ευρώπη και διεθνώς. Κατέχουμε ιδιόκτητο εργαστήριο συσκευασίας και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια συνεχής ποιότητα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Νίκαιας, κοντά στο Grasse, στην πόλη των αρωμάτων, στη γαλλική Ριβιέρα από το 1981, έχουμε μονίμως γνώση της αγοράς και εξασφαλίζουμε αλάνθαστη αυστηρότητα.

  4. IT STYLE DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IT STYLE DISTRIBUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα, Αποτρίχωση - εργαλεία, Βερνίκια, Είδη μακιγιάζ, Ομορφιά - προϊόντα, Προϊόντα μακιγιάζ -, πινελα, πινελα για το μακιγιαζ, και Ζελέ για ντους. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. LILLY EN PROVENCE

    Γαλλία

    Η Lilly en Provence αποτελεί καρπό τριών διάσημων καλλιτεχνών, για τους οποίους φημίζεται το εργαστήριο: του Cadentia που είναι γνώστης της αρωματοποιίας, του Savonnier Marseillais που είναι γνώστης της σαπωνοποιίας και του Cat Caroff που είναι καλλιτέχνης στη γραφιστική. Τα προϊόντα Lylli en Provence αποτελούν απόδειξη ποιότητας χάρη στην πείρα των τριών ιδρυτών τους, καθώς και χάρη στην επιλογή των καλύτερων φυσικών συστατικών στον πλανήτη. Η εταιρεία επεξεργάζεται μόνη της τις σειρές των προϊόντων της, από φυσικά αιθέρια έλαια φρούτων, ανθέων και φυτών, έως αιθέρια έλαια, εκ των οποίων τα πιο αγνά, για τη διατήρηση της αυθεντικής και απόλυτης ποιότητας... Βιοδιασπώμενα, με σεβασμό προς το περιβάλλον και την οικονομία, χωρίς χρωστικές και χωρίς δοκιμές σε ζώα. Η Lilly en Provence είναι μια θηλυκή και σύγχρονη γκάμα δημιουργιών, καθώς και μια γκάμα εκχυλισμάτων αρωμάτων, αρωμάτων αρωματισμού χώρου, υγρών σε σπρέι για μαξιλάρια ύπνου και αρωμάτων για λευκά είδη.

  1. INTERESSENS

    Γαλλία

    Επιλέγοντας την Interessens επιλέγετε πάνω από 20 χρόνια πείρας στον τομέα των καλλυντικών και της αρωματοποιίας πολυτελείας. Με έδρα στην πόλη Γκρας, παγκόσμια πρωτεύουσα της αρωματοποιίας, η επιχείρηση μας, ανθρώπινων διαστάσεων, μας επιτρέπει να εξατομικεύσουμε την σχέση με τους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε υπηρεσίες και συμβουλές ειδικών με τους καλύτερους ειδικούς στον κόσμο. Δημιουργούμε και παρασκευάζουμε αρώματα κατά παραγγελία και φημιζόμαστε για την τεχνογνωσία μας και την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται.

  2. CORIALYS

    Γαλλία

    Δημιουργός αρωμάτων και eau de toilette για τον άνδρα και τη γυναίκα, δημιουργός συστατικών αρωματοποιίας για τον άνδρα και τη γυναίκα, δημιουργός αρωματικών συστατικών. Ζητούνται διανομείς για όλο τον κόσμο. Με έδρα στο Grasse της Γαλλίας, η Corialys δημιουργεί κατά παραγγελία κάθε είδους αρωματικά συστατικά, αρώματα και eau de toilette για άνδρες και γυναίκες.

  1. LABORATOIRE COSMETIQUE PROVENCAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία LABORATOIRE COSMETIQUE PROVENCAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματα αερα, Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, Δημιουργία αρωμάτων, και λεβαντα. Έχει έδρα σε Aiglun, Γαλλία.

  2. PARFUMS PLUS FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PARFUMS PLUS FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρωματοποιία - αιθέρια έλαια και αρωματικές ουσίες, Συνθέσεις αρωμάτων, και αρωματικές ύλες, αιθέρια έλαια. Έχει έδρα σε Le Bar Sur Loup, Γαλλία.

  3. FLORIALYS

    Γαλλία

    Η εταιρεία FLORIALYS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Εκχυλίσματα αρωμάτων, Συσκευασία κατά παραγγελία αρωμάτων, Αρώματα και καλλυντικά, και Εκχυλίσματα αρωμάτων. Έχει έδρα σε Saint Cézaire Sur Siagne, Γαλλία.

  4. HAIMARD ANDREANI MARIE JOSÉ

    Γαλλία

    Η εταιρεία HAIMARD ANDREANI MARIE JOSÉ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου, γαλλικα αρωματα, Δημιουργία αρωμάτων, και αρωματα. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  5. PARFUMERIE DE CHÂTEAU

    Γαλλία

    Η εταιρεία PARFUMERIE DE CHÂTEAU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματα για το σπιτι, Συνθέσεις αρωμάτων, και αξεσουαρ για κομμωτηρια. Έχει έδρα σε Vence, Γαλλία.

  6. MORAFLOR

    Γαλλία

    Η εταιρεία MORAFLOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια, και Αρώματα. Έχει έδρα σε St Vallier De Thiey, Γαλλία.

  7. POSE

    Γαλλία

    Η εταιρεία POSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρησιακής επικοινωνίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματα. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  8. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

  1. LABORATOIRE ROSIER DAVENNE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και ορισμένα χρόνια, το εργαστήριο μας, που βρίσκεται στην Νότια Γαλλία, κοντά στην πόλη Αβινιόν, μελετά την βιολογική δράση των αιθέριων ελαίων. Το εργαστήριο σας προτείνει να επεξεργαστεί μια ή περισσότερες φυσικές αρωματικές συνθέσεις σύμφωνα με την συγγραφή σας υποχρεώσεων.Διανέμουμε αιθέρια έλαια για τις βιομηχανίες καλλυντικών, φαρμάκων και κτηνιατρικής καθώς και στα φαρμακεία. Υλοποιούμε επίσης συνδυασμούς αιθέριων ελαίων για να συνδυάζουμε τις αποδεδειγμένες βιολογικές δραστηριότητες (αδυνάτισμα, ενυδάτωση...) στις οσφρητικές ελκυστικές μορφές. Κατόπιν αίτησης, μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές συνθέσεις (χωρίς αλλεργιογόνα, πιστοποιημένες κατά Ecocert, ...). Έχουμε τον εσωτερικό εξοπλισμό για την διεξαγωγή όλων των φυσικών ελέγχων, όπως πυκνότητα, δείκτης διάθλασης, οπτική απόκλιση...ότι χαρακτηρίζει φυσικά το αιθέριο έλαιο.Επίσης, διαθέτουμε χρωματογραφία σε αέρια φάση με μαζικό φασματόμετρο στην συνέχεια για τον εντοπισμό των μορίων.'Όσον αφορά τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και κλασικά μας αιθέρια έλαια, δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως, τόσο στην Νότια Αφρική, όσο και στον Καναδά, την Κίνα ή την Ινδονησία. Στόχος είναι να βρούμε για εσάς την πρώτη ύλη ποιότητας.

  2. LE PETIT GRASSOIS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LE PETIT GRASSOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα κερια, αρωματικα κερια, εξατομικευμενα αρωματα, αιθερια ελαια, Κερί για κεριά, Φιτίλια για κεριά, Αρώματα για κεριά, αρωματικα ελαια, και αρωματα αερα. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux, Γαλλία.

  3. HORIZANE SANTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα στη Νότια Γαλλία, η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από έναν γιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

  4. ANASCAN LAHN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η LAHN (Laboratoire d’Analyse des Huiles Naturelles - Εργαστήριο Ανάλυση Φυσικών Ελαίων) ειδικεύεται στον έλεγχο της ποιότητας των φυσικών ελαίων και του κρόκου. Συντάσσουμε αναφορές συμμόρφωσης σε σχέση με τα πρότυπα AFNOR, ISO, CODEX, της φαρμακοποιίας ή των ευρωπαϊκών κανονισμών. Ο έλεγχος της ποιότητας των ελαιολάδων δίνει τη δυνατότητα να καθοριστεί η συμμόρφωση ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ, η οποία είναι υποχρεωτική για την εμπορία των ελαιολάδων, σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΟΚ) 2568/91. Πραγματοποιούμε επίσης αναλύσεις για κάθε είδους διατροφικά έλαια (ηλιέλαιο, καρυδέλαιο, φουντουκέλαιο, έλαιο καμελίνας, καρθαμέλαιο, καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο, σησαμέλαιο, κανναβέλαιο, κραμβέλαιο, έλαιο μαύρου κύμινου, γιγαρτέλαιο, σογιέλαιο, αργανέλαιο κ.λπ.) και συντάσσουμε αναφορές συμμόρφωσης σχετικά με το πρότυπο CODEX. Το εργαστήριο αναλύει τη σύνθεση αιθέριων ελαίων (λεβάντα, λεβαντίνη, θυμάρι, φασκόμηλο, δεντρολίβανο, ύσσωπος κ.λπ.). Εκδίδουμε δελτία αλλεργιογόνων, τεχνικά δελτία, πιστοποιητικά IFRA για χρήση των αιθέριων ελαίων ως συστατικά σε καλλυντικά προϊόντα. Το εργαστήριο πραγματοποιεί, επίσης, αναλύσεις για διάφορες φυσικοχημικές παραμέτρους: Δείκτης οξύτητας, δείκτης υπεροξειδίου, πυκνότητα, διαθλασιομετρία. Ο δείκτης υπεροξειδίου είναι ιδιαιτέρως απαραίτητος για την εκτίμηση της ημερομηνίας λήξης των ελαίων (DDM). Το εργαστήριο αναλύσει, επίσης, τον κρόκο σύμφωνα με το ειδικό πρότυπο ISO 3632 για τον κρόκο. Το εργαστήριό μας πραγματοποεί όλες αυτές τις αναλύσει και εκδίδει ρυθμιστικά έγγραφα με ιδιαίτερη επιμέλεια. Μπορούμε να συντάσσουμε αναφορές τόσο στα γαλλικά όσο και στα αγγλικά.

  5. S&B PROVENCE / LES CIRIERS DE PROVENCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S&B PROVENCE / LES CIRIERS DE PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη χειροτεχνίας, Είδη χειροτεχνίας, κερια απο καθαρο κερι, αρωματικα κερια, διακοσμητικα κερια, φυσικα κερια, κερια κατα παραγγελια, κερια για τελετες, και φυτικα κερια. Έχει έδρα σε Gréasque, Γαλλία.

  6. ISOPE PROVENCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ISOPE PROVENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ριγανη, θυμαρι, Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, Αρωματοθεραπεία και φυσικά προϊόντα, Αιθέρια έλαια 100% φυσικά, κολιανδρο, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  7. BOUGIE ET SENTEUR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BOUGIE ET SENTEUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεριά, Αρωματοποιία - αιθέρια έλαια και αρωματικές ουσίες, Δημιουργός και κατασκευαστής γυναικείων αρωμάτων, κερια για μασαζ, και επαγγελματικά δώρα με δυνατότητα εξατομίκευσης. Έχει έδρα σε Grasse, Γαλλία.

  8. FRAGWORLD

    Γαλλία

    Η FRAGWORLD είναι δημιουργός και προμηθευτής αρωματικών συνθέσεων και εσάνς για αρώματα, κολώνιες, αποσμητικά, κεριά και αποσμητικά χώρου. Η εταιρεία Fragworld δημιουργήθηκε στην περιοχή της πόλης Γκρας, λίκνο της αρωματοποιίας. Η FragWorld βρίσκεται στην πόλη Montauroux και οι υποδομές της καλύπτουν πάνω από 1.000 τ.μ τα οποία ταιριάζουν άψογα με τη δραστηριότητα μας. Είμαστε μια εταιρεία με ανθρώπινη διάσταση βασισμένη στην Ποιότητα, την Γρήγορη ανταπόκριση, την Ευελιξία και την Εξυπηρέτηση.

  9. LES BOUQUETS DU VENTOUX

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES BOUQUETS DU VENTOUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα, eau de toilette, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Δώρα επιχειρήσεων, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Αρώματα, eau de toilette, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Δώρα επιχειρήσεων, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Sault, Γαλλία.

  10. TEXIFRANCE AVG

    Γαλλία

    Η εταιρεία TEXIFRANCE AVG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρωματική ουσία εκχυλίσματος βανίλιας, Φυσικά αρώματα για ζαχαροπλαστική, και Αρωματική ουσία βανίλιας. Έχει έδρα σε Montfavet, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αρώματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

137 Επιχειρήσεις