• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αξεσουάρ ένδυσης

Αποτελέσματα για

Αξεσουάρ ένδυσης

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. MANUELA BIOCCA CRÉATIONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία MANUELA BIOCCA CRÉATIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ ένδυσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ μόδας. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  2. LUXAVIAN

    Γαλλία

    Η εταιρεία LUXAVIAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ ένδυσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαρικια, κορδελες μαλλιων, και γυναικειες εσαρπες. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. RASTAFARI MARKET

    Γαλλία

    Η εταιρεία RASTAFARI MARKET, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ ένδυσης. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

  4. CREATIONJS

    Γαλλία

    Η εταιρεία CREATIONJS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ ένδυσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σκουφοι, σαρικια, σακιδια, και μαξιλαροθηκες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. V M MOULE

    Γαλλία

    Η εταιρεία V M MOULE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ ένδυσης, Γραφείο - αναλώσιμα, Σφραγίδες και στάμπες, Αξεσουάρ ένδυσης, Γραφείο - αναλώσιμα, και Σφραγίδες και στάμπες. Έχει έδρα σε Sorgues, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FESTIVAL

    Γαλλία

  2. SARL GRAIN DE SABLE FRANCE

    Γαλλία

  3. ATELIERS MONASTIQUES DE L ANNONCIATION

    Γαλλία

  4. SE DES ETS VICENS

    Γαλλία

  5. ALCAR

    Γαλλία

  1. MICRO BE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MICRO BE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονκάρδες, εμβλήματα και σήματα. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

  2. TECHNI FORM

    Γαλλία

    Η εταιρεία TECHNI FORM, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ένδυση - αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετικέτες ρούχων, και Ετικέτες ρούχων. Έχει έδρα σε Caderousse, Γαλλία.

  1. PARFUM & PROJET

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Parfum & Projet προέκυψε από την βούληση της ιδρύτριας της, την Claudine Roublot, να προσφέρει αρώματα προσβάσιμα σε όλους. Η εργασία της σε επιχειρήσεις και οίκους παγκόσμιας φήμης όπως οι Parfumerie Fragonard, Diptyque, Ladurée, le Fouquet’s Paris, Barney’s NY, Marks&Spencer ή Anthropologie, την βοήθησε ώστε να αποκτήσει γνώση σε ότι αφορά την αγορά και τους διάφορους φορείς. Ο απόλυτος της έλεγχος σε όλη την δημιουργική αλυσίδα καθώς και το δίκτυο της προμηθευτών και έμπιστων ανταποκριτών, όλοι εξειδικευμένοι στον τομέα της αρωματοποιίας, είναι στη διάθεση σας προκειμένου να δημιουργήσετε το άρωμα σας στα μέτρα σας. Εδώ και 9 χρόνια, προσφέρει την τεχνογνωσία της στις φίρμες της έτοιμης ένδυσης και αξεσουάρ, σε καταστήματα concept, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, σε πρακτορεία επικοινωνίας, δημιουργία σήματος, επιρροής και διοργάνωσης εκδηλώσεων, προσφέροντας τους μια ετοιμοπαράδοτη λύση...την άριστη υπογραφή με οσφρητικό μάρκετινγκ. Η Parfum & Projet επιλέγει τους καλύτερους τεχνίτες σε όλα στα στάδια του σχεδιασμού και συνδυάζει την τεχνογνωσία τους ώστε να δημιουργήσει έναν τελικό προϊόν ανώτατης ποιότητας, απόλυτα συμβατό με την προσωπικότητα σας: Άρωμα, Eau de Parfum, Eau de Toilette, Ομίχλη για το σώμα και τα μαλλιά, άρωμα και αποσμητικό χώρου. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!