• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ταυτόχρονη διερμηνεία

Αποτελέσματα για

Ταυτόχρονη διερμηνεία

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΠάροχος υπηρεσιών
  1. CHALLENGE PARTNERS - MARSEILLE

    Γαλλία

    Βρυξέλλες – Παρίσι – Μασσαλία. Σε ό, τι αφορά στα συνέδρια, τα συμπόσια, τις διεθνείς συσκέψεις, τις ευρωπαϊκές διασκέψεις κορυφής, τα σεμινάρια κ.λπ., η προσέγγιση δεν είναι η τοποθέτηση. Αυτό που έχει σημασία είναι η συνεργασία με έναν επαγγελματία, η σοβαρότητα, οι ικανότητες και η συνεχής διαθεσιμότητα. Η Challenge Partners προτείνει μια γκάμα εξοπλισμών ταυτόχρονης διερμηνείας (καμπίνες), οπτικοακουστικών (μεγάφωνα) και υπηρεσιών απόκρισης σε όλες τις ανάγκες που έχουν σχέση με αυτό το είδος εκδηλώσεων σε όλη την Ευρώπη.

  2. ALTERNATIVE TRADUCTION

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALTERNATIVE TRADUCTION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφράσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνικές μεταφράσεις, Νομικές μεταφράσεις, Τεχνική διερμηνεία, ψιθυριστη ερμηνεια, διερμηνεια, εμπορικες μεταφρασεις, ορκωτες μεταφρασεις, Ταυτόχρονη διερμηνεία, διερμηνείς συνεδρείων, και Τεχνικές μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. RAPHAELA DUBA

    Γαλλία

    Η εταιρεία RAPHAELA DUBA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διερμηνεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταυτόχρονη διερμηνεία, διερμηνείς συνεδρείων. Έχει έδρα σε Saint-Didier, Γαλλία.