• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τσαντες

Αποτελέσματα για

Τσαντες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SAS ENSOLEILLADE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η L’Ensoleillade είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εξειδικεύεται στην κατασκευή και μεταποίηση υφασμάτινων ειδών για τον οίκο που ιδρύθηκε το 1996. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το σπίτι, κυρίως για το τραπέζι, όπως τραπεζομάντηλα και επιτραπέζια αξεσουάρ. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία συλλογών, από τις τελευταίες τάσεις μέχρι τα κλασικά ή τοπικά σχέδια, ώστε όλοι να βρουν κάτι που να τους ικανοποιεί. 'Ολα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Νότια Γαλλία, στην καρδιά της Προβηγκίας, κοντά στα υπέροχα φαράγγια Gorges du Verdon. Ο κατάλογος μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα τραπεζομάντηλων και λευκών ειδών για το τραπέζι, αξεσουάρ κουζίνας, διακόσμησης ακόμα και ενδύματα από τοπικό ύφασμα. Διαθέτουμε επίσης μια γραμμή μικρών αποσκευών με επένδυση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. POLYETH AZUR

    Γαλλία

    Κατασκευάζονται τσάντες σε περιβλήματα, ταινίες LDPE, MD, HD, με έως και 4 χρώματα flexo εκτύπωση. Συγκόλληση χυτών ή με σύρμα. Κατασκευάζονται στα μέτρα του πελάτη σύμφωνα με τεχνικές δυνατότητες. Όλα τα προϊόντα που προορίζονται για όλους τους τομείς επιχειρήσεων (τρόφιμα - καταστήματα - Ready-to-Wear - Υπόδηση - Φαρμακεία - Αρώματα - βιβλιοθήκες ......) και είναι διαθέσιμα σε πολυαιθυλένιο LDPE / MDPE / HDPE, παραδοσιακά και όξο βιοαποικοδομήσιμα με ή χωρίς εκτύπωση. Από τώρα και στο διαδίκτυο, η οικογενειακή μας δομή και τα συμπληρωματικά μας μηχανήματα μας επιτρέπουν μια ασυνήθιστη ευελιξία στην εταιρεία: Υλοποίηση μικρών, μεσαίων και μεγάλων σειρών παραγωγής. Κατασκευή και υλοποίηση τσαντών κατόπιν ζήτησης. Ενδιαφέρεστε; Τηλεφωνήστε μας, θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας συμβουλεύσουμε

  3. GOJUTE FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία GOJUTE FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εταιρείες συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τσαντες απο γιουτα, και τσάντες με δυνατότητα εξατομίκευσης. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. DCA FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DCA FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προστατευτικά υποδήματα, Προστατευτικά υποδήματα, στρατιωτικα ενδυματα, και τσαντες τεχνικης χρησης. Έχει έδρα σε Mouans-Sartoux, Γαλλία.

  5. LES P'TITES BOMBES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LES P'TITES BOMBES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία ενδύματα, Παπούτσια, Γυναικείες τσάντες, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία ενδύματα, Παπούτσια, και Γυναικείες τσάντες. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VARCUIR

    Γαλλία

    Η εταιρεία VARCUIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δερμάτινα είδη πολυτελείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Ταξιδιωτικά είδη, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, και Ταξιδιωτικά είδη. Έχει έδρα σε Barjols, Γαλλία.