• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες - Κατασκευαστής Παραγωγός - Γαλλία

ΓαλλίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PRENASPIRE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PRENASPIRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια, Θήκες διαφόρων τύπων - συσκευασία κατά παραγγελία, Καλώδια και δίκτυα, Ελατήρια, θηκες, Πλαστικοί σωλήνες προστασίας ηλεκτρικών καλωδίων, οδηγοι καλωδιου, καλωδια, και Θήκες διαφόρων τύπων - συσκευασία κατά παραγγελία. Έχει έδρα σε St Germain Les Arlay, Γαλλία.

  2. ALTERNATIVE PLASTICS

    Γαλλία

    Η Alternative Plastics προσφέρει, σε συνεργασία με την εταιρεία Symphony Environnemental, μια μοναδική τεχνολογία που επιτρέπει τη διάσπαση και τη βιολογική διάσπαση των πολυμερών. Η γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων ξεκινά από τις σακούλες απορριμμάτων, τις επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες απόρριψης, τις τσάντες για φρούτα και λαχανικά, καθώς και κάθε είδους πολυμερή σε μεμβράνες, με θερμοδιαμόρφωση ή με έγχυση. Τα προϊόντα συμμορφώνονται προς τα πρότυπα ASTM 6954, ISO 14855 και Afnor ACT 51 808. Οι πρώτες ύλες, οι οποίες επιτρέπουν τη βιοδιάσπαση, διαθέτουν ετικέτα Eco τύπου 1 σύμφωνα με τα πρότυπα ISO14020 και 14025 που επιτρέπουν την επικύρωση της θετικής περιβαλλοντικής επίδρασης χωρίς οικοτοξικότητα για το περιβάλλον. Οι τσάντες ή οι μεμβράνες είναι ανακυκλώσιμες κατά 100%, χωρίς να διαταράσσουν τα συνηθισμένα συστήματα ανακύκλωσης πλαστικών. Η Alternative Plastics προμηθεύει με υλικά βιολογικής προέλευσης και είναι αποκλειστικός διανομέας των πρόσθετων d2w για τη βιοδιάσπαση των πολυμερών στη Γαλλία και την Αφρική.

  3. CREISCENDO

    Γαλλία

    Η εταιρεία CREISCENDO, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, θερμικη μονωση - υλικα, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές. Έχει έδρα σε Chisseaux, Γαλλία.

  4. TDC

    Γαλλία

    Η εταιρεία TDC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα διεύρυνσης οπών (Αλεζουάρ), Μηχανήματα διεύρυνσης οπών (Αλεζουάρ), και βιομηχανικες μηχανες ακονισματος. Έχει έδρα σε Genlis, Γαλλία.

  5. KITVIA

    Γαλλία

    Η εταιρεία KITVIA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βακτηριολογια. Έχει έδρα σε Labarthe Inard, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DOUMIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DOUMIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, σετ κρεβατιου, και Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  2. ECOFITEC SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία ECOFITEC SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συγκολληση με επιδραση, βραχιονας συγκολλησης, ρομποτ για συγκολληση, και συγκολληση. Έχει έδρα σε Saint-martin-d' Hères, Γαλλία.

  3. RUBEL

    Γαλλία

    Η εταιρεία RUBEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικα εντερα, συσκευασιες τροφιμων, καφέ χαρτί κραφτ, και συσκευασιες. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  4. HEINZ GLAS FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία HEINZ GLAS FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Velizy Villacoublay, Γαλλία.

  5. AVANTAGES ET DIFFERENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AVANTAGES ET DIFFERENCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα βαρέλια και πιθάρια, Ξύλινα βαρέλια και πιθάρια, βαρελια, πριστή ξυλεία δρυός, και ωριμανση σε βαρελια. Έχει έδρα σε Toulouse, Γαλλία.

  1. S DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία S DISTRIBUTION, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Μοτοσυκλέτες, υπηρεσιες διανομης προϊοντων στις τοπικες αγορες, Αυτοκίνητα, και Μοτοσυκλέτες. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  2. GROUPE PAREDES

    Γαλλία

    Η εταιρεία GROUPE PAREDES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Genas, Γαλλία.

  1. SAS SAINT JEAN MECANIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SAS SAINT JEAN MECANIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε St Jean Le Centenier, Γαλλία.

  2. ETS PAVARD

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS PAVARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Acheres, Γαλλία.

  3. TRELLEBORG WHEEL SYSTEM

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRELLEBORG WHEEL SYSTEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Compiegne Cedex, Γαλλία.

  4. ANNEALSYS

    Γαλλία

  5. JACK BOUT

    Γαλλία

  6. SEVAROME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

  7. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  8. DINASTY HARPEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  1. QAMIAB

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εκλεγμένο το καλύτερο σαφράν του κόσμου: το Αφγανικό σαφράν εκλέχθηκε ως το καλύτερο του κόσμου από το International Taste Institute, μπροστά από το μαροκινό σαφράν, το ιρανικό, ακόμα και το ισπανικό. Η QAMIAB επιλέγει για εσάς αποκλειστικά τα κόκκινα στίγματα, το πιο αρωματικό μέρος του υπέρου. Δεν χρησιμοποιούμε τις κίτρινες ίνες που μειώνουν την γεύση και τροποποιούν το τελικό βάρος.Συσκευασμένο στην Γαλλία, το Or Rouge σας θα διατηρήσει όλα τα αρώματα του.Χειροποίητη παραδοσιακή συγκομιδή το εκλεκτό σαφράν της QAMIAB καλλιεργείται υπό τον ήλιο του Αφγανιστάν και συλλέγεται χειροποίητα με σεβασμό στις μεγάλες παραδόσεις των καλλιεργειών του σαφράν. Το κορυφολόγημα πραγματοποιείται επίσης χειροποίητα.Λαμβάνετε συστηματικά την πιο πρόσφατη συγκομιδή, της φετινής ετήσιας εσοδιάς.Το σαφράν QAMIAB ήταν αποκλειστικά προορισμένο για πολύ καιρό στους επαγγελματίες βραβευμένους σεφ. Σήμερα, το σαφράν προσφέρεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες.Έντονη γεύση και πλούσιο άρωμα: Προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε έναν εξαιρετικό Αφγανικό σαφράν υψηλής ποιότητας, διεξάγουμε έναν διπλό έλεγχο από ανεξάρτητα εργαστήρια. Το πρώτο στο Αφγανιστάν μόλις πριν την εξαγωγή και το δεύτερο στην Γαλλία πριν την συσκευασία του.

  2. SAS 007BUSINESS PRAGEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H SAS 007BUSINESS PRAGEN είναι μια εταιρεία παροχής πολλαπλών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2016, με έδρα στο Παρίσι και υπό την διοίκηση της “Princess Aggeex HUTIN”, πρόεδρος, ιδρύτρια/ καλλιτέχνης και πτυχιούχος νομικής. Με εξαιρετικό δυναμισμό και δημιουργικότητα, κατέχει εννιά εγχώρια και διεθνή βραβεία. 'Ενα μοναδικό επιχειρησιακό πρότυπο: Οι εξαιρετικές, σπάνιες και πρωτότυπες ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΕΙΣ PRAGEN και εκείνες των εταίρων PRAGEN, Ένα πρότυπο "made in FRANCE" με βάση τα αφρικάνικα φυτά με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με στόχο έναν οικολογικά υπεύθυνο και συμμετοχικό οικονομικό σχέδιο, με αλληλεγγύη στον πολίτη. Προσφέρει μοναδικές λύσεις και ευκαιρίες, ιδανικές για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ένταξη και συνοχή των κοινοτήτων και των λαών, με συνεργασίες WIN-WIN και μέσα από την τεράστια της δυνατότητα σπάνιων και πρωτότυπων προστιθέμενων αξιών, μέσα από την συμπληρωματική της ποικιλομορφία και τις πολλαπλές της εφαρμογές. Συνεπώς, η δοκιμές PRAGEN αποτελούν το καλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει ένας οραματιστής επενδυτής. Χάρη στις καλλιτεχνικό-πολιτιστικές της δημιουργίες, την νομική, εμπορική και διοικητική της εμπειρία, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εταιρικές της συμβάσεις για τις Γευσιγνωσίες στο Παρίσι και στην Καμπανία στους τομείς της αγροδιατροφής και των εκδηλώσεων, της υποστήριξης και των καταρτίσεων, για τις διάφορες υπηρεσίες PRAGEN : Ταξίδι, μεταφορά χρημάτων κ.λπ. Πρόκειται συνεπώς για περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα της εστίασης και της μεταποίησης τροφίμων, στην βιολογική παραγωγή και στις δημιουργίες καλλυντικών με βάση τα ίδια φυτά.

  3. LES PETITES MAINS DU LIMOUSIN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    LES PETITES MAINS DU LIMOUSIN διαλέγουν και ανακυκλώνουν ενδύματα από δεύτερο χέρι και τα είδη συλλέγονται απευθείας από τους ιδιώτες της περιοχής του Limousin με τα ιδιόκτητα μας κοντέινερ ενδυμάτων μέχρι τις αποθήκες του καταστήματος μας. Εξάγουμε ενδύματα από δεύτερο χέρι σε μεσαίες και μεγάλες ποσότητες προς καταστήματα πώλησης ενδυμάτων από δεύτερο χέρι ανεξάρτητου μεγέθους σε ολόκληρο τον κόσμο. - Μη διαλεγμένα ενδύματα "ORIGINAL" (ενδύματα + υποδήματα) - Ενδύματα από 2ο χέρι CREME EXTRA, ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ 1ης ΔΙΑΛΟΓΗΣ, ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΚΛΑΣΗΣ - Είδη VINTAGE, ΔΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ, LEVI'S, - ΛΕΥΚΆ ΕΊΔΗ, ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΗΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ- Ενδύματα από δεύτερο χέρι "ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΗ" ανά εποχή, φύλο και είδος (Crème, 1ης διαλογής, 2ης διαλογής, ανάμεικτο καλοκαίρι, ανάμεικτο χειμώνα), συσκευασμένα σε δέματα 45 kιλών. Τα ρούχα μας πωλούνται με το κιλό ή τόνο, χονδρικής ή ημι-χονδρικής για να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες. Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντας το είδος και την ποσότητα που επιθυμείτε ώστε να σας λάβετε την προσφορά μας το συντομότερο !

  4. CHANFI IMPORT/EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHANFI IMPORT/EXPORT είναι έμπορος χονδρικής, διανομέας στις διεθνείς εισαγωγές/ εξαγωγές. Τα εμπορεύματα που εισάγουμε και εξάγουμε, προορίζονται στους επαγγελματίες σε όλες τις ηπείρους. προϊόντα διατροφής, - οικοσκευές, - κονσέρβες, - μη οινοπνευματώδη ποτά, - προϊόντα φροντίδας και υγιεινής - καλλυντικά. καθώς και χιλιάδες ονόματα αναφοράς όπως η Coca-Cola, Fanta, Orangina κ α. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  5. KTRACO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

  6. MAISON BOTEH

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η MAISON BOTEH είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε από μητέρα και γιο, ειδικεύεται σε εκλεπτυσμένα προϊόντα διατροφής με γεύσεις από την Περσία/ το Ιράν. Τα προϊόντα μας επεξεργάζονται με παραδοσιακό τρόπο, συνδυάζοντας δημιουργικότητα και πάθος για την Ιρανική κουζίνα. Μεταξύ άλλων, προσφέρουμε δύο επιπλέον υπηρεσίες: Δημιουργία προϊόντων με λευκή ετικέτα καιπορισμό προϊόντων made in France. Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω: Διατηρούμε πολλαπλές δραστηριότητες: 1/ Πώληση των προϊόντων MAISON BOTEH : •Ένα μοναδικό προϊόν : L’Or Noir, πολτός από μαύρο λεμόνι από το Ιράν, •Μαρμελάδες με γεύσεις Περσίας (δείτε τα προϊόντα). - Διαθέσιμα σε διάφορές μορφές : Λιανική ή CHR : από 100 γρ. έως 500 γρ/ ξενοδοχεία: 28 γρ. 42 γρ. - Δυνατότητα βιολογική προέλευσης, - Πιστοποίηση IFS • Μπαχαρικά (Σαφράν, Σουμάκ κ.λπ.), ξηροί καρποί (φυστίκι, άγριο αμύγδαλο κ.λπ) ή αφυδατωμένα φρούτα (αφυδατωμένη φράουλα, μάνγκο από το Ιράν, - Βιολογικής προέλευσης επίσης δυνατή. 2/ Προμηθευτής προϊόντων με λευκή ετικέτα: - Δημιουργούμε συνταγές για εσάς, - Υλοποιούμε μαζί την ετικέτα αν δεν έχετε γραφίστα/σχεδιαστή, - Σας συνοδεύουμε για την δημιουργία της συγγραφής υποχρεώσεων.3/ Εξωπορισμό γαστρονομικών προϊόντων « Made in France » : - 'Εναν δίκτυο εταίρων μας επιτρέπει να σας υποστηρίξουμε στην αναζήτηση σας προϊόντων made in France. Έλαιο, αρτύματα, μαρμελάδες κ.λπ.Με την MAISON BOTEH, τα πάντα γίνονται. Προσφέρουμε υπηρεσίες στα μέτρα του πελάτη ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις προσδοκίες και ανάγκες σας.

  7. L'ARBRE PERSAN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    L'Arbre Persan, . εμπορικό σήμα εισαγωγής ξηρών καρπών ανώτατης ποιότητας που τηρεί τα πρότυπα τροφίμων και τις νομοθεσίες εν ισχύ. Οι ιδρυτές του σήματος έζησαν στο Ιράν και στο Αφγανιστάν, όπου συνηθίζεται η χρήση των ξηρών καρπών στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική. Ωστόσο, κατά την άφιξη τους στην Γαλλία, διαπίστωσαν πως δύσκολα έβρισκε κανείς ειδικά προϊόντα από αυτές τις χώρες και αποφάσισαν να καλύψουν αυτό το κενό προσφέροντας ξηρούς καρπούς ποιότητας, καθώς και σκόνες και αλοιφές με ξηρούς καρπούς. L'Arbre Persan διαθέτει διάφορες συλλογές προκειμένου να ικανοποιήσει τις καταναλωτικές προτιμήσεις: Αιώνια: τα φυστίκια από την Ispahan, τα αμύγδαλα της Samangan, τα καβουρδισμένα ρεβύθια της Badakhshan, οι χουρμάδες Mazafati και οι ελιές της Βοημίας. Πλούσια: προϊόντα με σαφράν από το Ιράν, αμύγδαλα με τριαντάφυλλο, φυστίκια με σαφράν, μεταξύ άλλων. Φρουτώδες : προϊόντα όπως καρπούς της βερβερίδας από την Mashad, το δαμάσκηνο της Parwan, το σύκο της Ghazni, τα αφυδατωμένα βερύκοκα Peshak και Kishtai, καθώς και διάφορα είδη σταφίδων. Καρποφόρα προσφέρει σπόρους πεπονιού από την Herat, σπόρους κολοκύθας και καβουρδισμένους σπόρους καρπουζιού. Ανθοκομική: τα προϊόντα όπως το σαφράν από το Αφγανιστάν, το άνθος Khatmi και το τριαντάφυλλο από το Ιράν. Για τους ζαχαροπλάστες, L'Arbre Persan προσφέρει ξηρούς καρπούς σε μορφή σκόνης και αλευριών. Μέσα από το εμπορικό μας σήμα, θέλουμε να υποστηρίξουμε και να αναπτύξουμε την τοπική γεωργία σε αυτές τις χώρες.

  8. RBG PARIS - ROSE OF BULGARIA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η RBG PARIS σχεδιάζει αρώματα, κατασκευαστής αρωμάτων στα μέτρα του πελάτη και προϊόντων ομορφιάς, καλλυντικών και αρωμάτων με βάση το τριαντάφυλλο. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου είναι παρόν στην γκάμα αρωμάτων και καλλυντικών της RBG PARIS. Η Rbg δημιουργεί αρώματα, αναπτύσσει δημιουργίες αρωμάτων στα μέτρα του πελάτη, γαλλικής κατασκευής, και προσφέρει τις δημιουργίες της αρωμάτων καθώς και την δημιουργία καλλυντικών. Δημιουργήσαμε την προσωπική μας γκάμα καλλυντικών και αναζητούμε διανομείς διεθνώς, στην Ασία, την Βραζιλία, την δυτική Ευρώπη. Τα αρώματα, καλλυντικά μας κατασκευάζονται στην Γαλλία στην Cosmétic Valley τηρώντας τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Μπορούμε να αναπτύσσουμε την γκάμα σας αρωμάτων και καλλυντικών στα μέτρα σας. Η γκάμα των αρωμάτων και καλλυντικών μας έχει σχεδιαστεί με μια σύνθεση που ακολουθεί προδιαγραφές προϊόντων που τηρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα και το περιβάλλον. Η RBG πραγματοποιεί εξαγωγές σε όλον τον κόσμο και διαχειρίζεται την εξαγωγή αρωμάτων.

  9. LES BIÈRES DE MONTMORILLON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    LES BIERES DE MONTMORILLON, ζυθοποιία που εξειδικεύεται από το 1843 στην παραδοσιακή παραγωγή μπύρας, λεμονάδας και colas. Τα προϊόντα μας είναι βιολογικά και 100% Γαλλικής προέλευσης. Ξεχωρίζουν χάρη στην τεχνογνωσία μας και την ποιότητα των επιλεγμένων συστατικών. Προσφέρουμε μια μόνιμη γκάμα ζύθων: - Ξανθιές, - Λευκές, - Σταρένιες, - Κόκκινες, - IPA. 'Όπως επίσης εποχιακές μπύρες : - Χριστουγεννιάτικη μπύρα, - Ανοιξιάτικες μπύρες, - Καλοκαιρινές μπύρες. Καθώς και εφήμερες μπύρες. Τα προϊόντα μας πωλούνται στην Γαλλία και εξάγονται σε καφετέριες, ξενοδοχεία και εστιατόρια καθώς και στα καταστήματα ντελικατέσεν, κάβες και GMS και GSS (μικρομεσαία και μεγάλα καταστήματα). Επίσης, παράγουμε για λογαριασμό τρίτων. Τα ποτά μας παράγονται με οικολογική ευαισθησία και με έννοια την προστασία του περιβάλλοντος. Η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών βλάπτει την υγεία. Καταναλώστε υπεύθυνα.

  10. CENTRAL WAY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CENTRAL WAY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, Πουκάμισα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, παντελονια, και Πουκάμισα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες - Κατασκευαστής Παραγωγός - Γαλλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

69 Επιχειρήσεις