• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα - Βουλγαρία

Βουλγαρία
  1. KIMI-1 EOOD

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία KIMI-1 EOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξυλινα λυομενα σπιτια, και εξελασμενες δοκοι. Έχει έδρα σε Batak, Βουλγαρία.

  2. ZAVODSKI STROEJI-KOZLODUI JSC

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία ZAVODSKI STROEJI-KOZLODUI JSC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, και Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Kozloduj, Βουλγαρία.

  3. BALKANTRADE LTD.

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία BALKANTRADE LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Troyan, Βουλγαρία.

  4. MONOLIT 3 O O D

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία MONOLIT 3 O O D, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

  5. ELTRAK BULGARIA EOOD

    Βουλγαρία

    Η εταιρεία ELTRAK BULGARIA EOOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TECHNOCOM ENGINEERING E O O D

    Βουλγαρία

  2. ECOPRODUCTS O O D

    Βουλγαρία