• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Αργεντινή

Αργεντινή
  1. FINCA DON ARMANDO SRL

    Αργεντινή

    Η εταιρεία FINCA DON ARMANDO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ss Jujuy, Αργεντινή.

  2. SALIX FRUITS S.L.

    Αργεντινή

    Η εταιρεία SALIX FRUITS S.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εσπεριδοειδη, εμποριο και εξαγωγη, και εισαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Buenos Aires, Αργεντινή.

  3. ECOFRUT S.A.

    Αργεντινή

    Η εταιρεία ECOFRUT S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cipolletti, Αργεντινή.

  4. AGUAS DE MANANTIALES S.A.

    Αργεντινή

    Η εταιρεία AGUAS DE MANANTIALES S.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Tupungato, Αργεντινή.

  5. ENVASES DE MADERA ARGENTINA S.A.

    Αργεντινή

    Η εταιρεία ENVASES DE MADERA ARGENTINA S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε MENDOZA, Αργεντινή.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FERREIRA S.A

    Αργεντινή

    Η εταιρεία FERREIRA S.A, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαυρες τρουφες. Έχει έδρα σε Ciudad Autónoma De Buenos Aires, Αργεντινή.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Αργεντινή

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6 Επιχειρήσεις