• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρεσκα ψαρια χονδρικης

Αποτελέσματα για

Φρεσκα ψαρια χονδρικης

Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές
  1. FISHERIES INTL

    Μαυριτανία

    Verified by europages badge

    FISHERIES-INTL Είμαστε μια αλιευτική εταιρεία και εξαγωγέας κατεψυγμένων επί του σκάφους, κατεψυγμένων στην ξηρά και νωπών ψαριών από τη Μαυριτανία στη Dakhla. Βρισκόμαστε στη Μαυριτανία - Δυτική Αφρική και στη Γερμανία. Ψαρεύουμε και εξάγουμε από τα αλιευτικά σας πεδία στην Ευρώπη, την Αφρική, τις αραβικές χώρες, την Ασία και τον Καναδά. Είμαστε μια εταιρεία που σέβεται τις κυρώσεις που έχουν ψηφιστεί από την Ευρωπαϊκή και Αμερικανική Ένωση. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνουμε εμπόριο με χώρες που τελούν υπό οικονομικές κυρώσεις όπως: Κούβα, Ρωσία, Βενεζουέλα........ Τα ψάρια μας που καταψύχονται εν πλω, που καταψύχονται σε αλιευτικά σκάφη και τα ψάρια μας που καταψύχονται στην ξηρά, συμμορφώνονται με τις συνιστώμενες επεξεργασίες για τα ψάρια, οι δεξαμενές και οι εγκαταστάσεις ψύξης συμμορφώνονται με τις ευρωπαϊκές κανονιστικές απαιτήσεις. Τα χαρακτηριστικά των ψαριών μας είναι τα εξής: Τα ψάρια που καταψύχονται σε ένα από τα μεγαλύτερα ψυγεία της Ευρώπης, όπως είναι τα ψάρια που καταψύχονται σε ένα από τα μεγαλύτερα ψυγεία της Ευρώπης: - Πρωτεΐνες: 60-70%. - Λίπος: 4-10%. - Μεταλλικό αλάτι: 4%. Συνιστάται σε όλους τους πελάτες να μας αποστέλλουν επιστολή πρόθεσης αγοράς (LOI), στην οποία, πρέπει να διευκρινίζετε: - τη συνολική ποσότητα που πρόκειτ

  2. FISH SOURCES

    Καναδάς

    Η εταιρεία FISH SOURCES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψαρια χονδρικης, κατεψυγμενα ψαρια χονδρικης, φρεσκα ψαρια χονδρικης, και χταποδια. Έχει έδρα σε Port Moody, Καναδάς.

  3. DANIELSAZUUR

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DANIELSAZUUR, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα ψαρια χονδρικης, εμπορία θαλασσινών προϊόντων βαθιάς κατάψυξης, εισαγωγη φρεσκων ψαριων, και Συσκευασίες για το ψάρι. Έχει έδρα σε Blankenberge, Βέλγιο.

  4. OLIVKA TARIM URUNLERI SAN TIC LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία OLIVKA TARIM URUNLERI SAN TIC LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη φρεσκων ψαριων, ιχθυοκαλλιεργεια λυκοψαρου, και φρεσκα ψαρια χονδρικης. Έχει έδρα σε Mugla, Τουρκία.

  5. EGEMAR SARL

    Μαυριτανία

    Η EGEMAR SARL είναι μια εταιρεία εξαγωγής θαλασσινών προϊόντων: φρέσκα ή κατεψυγμένα προϊόντα. Η EGEMAR SARL βρίσκεται στην Μαυριτανία και εξειδικεύεται στο εμπόριο χονδρικής και λιανικής θαλασσινών προϊόντων, κυρίως για οστρακοειδή, ψάρια και μαλάκια. Εξασφαλίζουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες προκειμένου να εδραιώσουμε γερές και μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις με τους εταίρους μας από σήμερα κιόλας. Σεβόμαστε τα προϊόντα μας τα οποία έχουν επιλεχθεί με προσοχή και προέρχονται από βιώσιμη αλιεία. Σας εγγυόμαστε έτσι την τήρηση των οικολογικών προτύπων. Η βούληση μας είναι να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα του ωκεανού στο πιάτο σας. Σας προσφέρουμε τα καλύτερα θαλασσινά προϊόντα προκειμένου να εκτιμήσετε τις διάφορες γευστικές αποκλίσεις αλλά και τα προτερήματα μιας υγιεινής μαγειρικής με βάση τα ψάρια και τα οστρακοειδή.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SIRION SEAFOOD APS

    Δανία

    Verified by europages badge

    Η SIRION SEAFOOD APS – ο δικός σας συνεργάτης για θαλασσινά στην Ευρώπη. Η SIRION SEAFOOD APS που ιδρύθηκε το 2007 στο København της Δανίας έχει εξελιχθεί σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες προμήθειας & ελέγχου ποιότητας θαλασσινών στην Ευρώπη. Ως ολοκληρωμένος προμηθευτής λύσεων για τα θαλασσινά στην Ευρώπη μπορούμε να διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα καταψυγμένων/φρέσκων θαλασσινών με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας (εργοστασιακός έλεγχος/έλεγχος ποιότητας/επίβλεψη φόρτωσης/ανάπτυξη προϊόντων). Χάρη στο μεγάλο μας δίκτυο, τα άκρως πεπειραμένα στελέχη, την εκπαιδευμένη ομάδα ελέγχου ποιότητας, την επαγγελματική εξυπηρέτηση και τη γρήγορη επικοινωνία, έχουμε αποκτήσει μια σταθερή φήμη στη βιομηχανία θαλασσινών της Σκανδιναβίας ως έμπιστος συνεργάτης για την κάλυψη όλων των αναγκών σε θαλασσινά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επί του παρόντος συνεργαζόμαστε με πολλά αξιόπιστα εργοστάσια με πιστοποίηση HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, HALAL. Οι κύριες αγορές μας: Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδάς, Ασία (Ιαπωνία, Κορέα κλπ.) & άλλες. Τα κύρια προϊόντα μας: Σολομός, μπακαλιάρος, αστακός, σκουμπρί, χταπόδι, τόνος, αχιβάδες, μπακαλιάρος της Αλάσκας, χαβιάρι/αυγά ψαριών , χοιρινό κρέας, βοδινό, ζωοτροφές. Γαρίδες (Black Tiger, Vannamei, Scampi, Cat Tiger, κλπ.), σίλουρος/Swai, ιχθύες ανοικτής θάλασσας (τόνος, Mahi-Mahi, στικτοροφός κλπ.), ιχθύες ιχθυοκαλλιέργειας (κόκκινη/μαύρη τιλάπια, Barramundi κλπ.), κεφαλόποδα (χταπόδι, σουπιά, καλαμάρι), μαλάκια (αχιβάδα, καβούρι), θαλασσινά προστιθέμενης αξίας (Sushi, Nobashi, Torpedo κλπ.), θαλασσινά σε κονσέρβα, άλλα (βατράχι, Surimi κλπ.). Χοιρινά πόδια, φρέσκο χοιρινό κότσι χωρίς κόκαλο, κατεψυγμένη χοιρινή ουρά, ψαρονέφρι, χοιρινά πλευρά, μισό χοιρινό σφάγιο, βόειο στομάχι

  2. SEAPRO AQUACULTURE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SEAPRO AQUACULTURE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια ιχθυοτροφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, σολομος, κατεψυγμενα ψαρια, κατεψυγμένος σολομός, συσκευασμενος σολωμος, υδατοκαλλιεργεια σολομων, ψαρια χονδρικης, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, και εξαγωγη κατεψυγμενων ψαριων. Έχει έδρα σε Samsun, Τουρκία.

  3. YAVSAN SEAFOOD - GERMANY

    Γερμανία

    Η εταιρεία YAVSAN SEAFOOD - GERMANY, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατεψυγμενο ψαρι, και φρεσκα ψαρια. Έχει έδρα σε NÜRNBERG, Γερμανία.

  4. AMILCAR INTERNATIONAL TRADING

    Τυνησία

    Η εταιρεία AMILCAR INTERNATIONAL TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη φρεσκων ψαριων, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος πλυσιματος για ψαρια και θαλασσινα. Έχει έδρα σε Sousse, Τυνησία.

  5. DORADOS INDUSTRIE

    Τουρκία

    Η εταιρεία DORADOS INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, εξαγωγη φρουτων, και εξαγωγη φρεσκων ψαριων. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  1. ERBA SEAFOOD

    Τουρκία

    Η εταιρεία ERBA SEAFOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, επεξεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, εξαγωγη φρεσκων ψαριων, εξαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alsancak-Izmir, Τουρκία.

  2. SEA4FOOD QUAERITATE LTD

    Ελλάδα

    Η Quaeritate International είναι εμπορική εταιρία, ιδιοκτήτρια του brand sea4food, που ειδικεύεται στο εμπόριο κορυφαίας ποιότητας ψαριών και θαλασσινών, στην Ευρώπη, την Ασία και την Μέση Ανατολή. Από την θάλασσα στην κατάψυξη και από εκεί στο ψυγείο σας, μια μεγάλη συλλογή από εγγυημένης ποιότητας ψάρια και θαλασσινά της δυτικής Αφρικής ( FAO 34).Τα γραφεία της εταιρίας στην Ελλάδα βρίσκονται στα Ψυγεία Ευρώπης Α.Ε. (Π.Ράλλη 8, Αθήνα). Η Quaeritate διαχειρίζεται και εγκαταστάσεις παραγωγήςστην Μαυριτανία, Nouakchott & Nouadhibou και στην Σενεγάλη, Dakar. H εμπειρία των στελεχών μας αλλά και η πολύ καλή γνώση της τοπικής αγοράς, μας δίνει την δυνατότατα να εξασφαλίζουμε πάντα, κορυφαία ποιότητα για εσάς και τους πελάτες σας.Οι άνθρωποι της Quaeritate Africa κάνοντας καθημερινή επιλογή σε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά ημέρας, (peche de jour), αλλά και την επόπτευση κατά την διάρκεια της παραγωγής, εξασφαλίζουν μόνο την καλύτερη ποιότητα.

  1. SEA BASS FISH CO.

    Κουβέιτ

    Η εταιρεία SEA BASS FISH CO., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη φρεσκων ψαριων, και εμπορία φρέσκων θαλασσινών προϊόντων. Έχει έδρα σε Kuwait-Sharq, Κουβέιτ.

  2. SUPET SU TURIZM PETROL

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUPET SU TURIZM PETROL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, γλυκού νερού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη φρεσκων ψαριων, ψαρια του γλυκου νερου, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, και αστακοκαραβιδες. Έχει έδρα σε Sisli / Istanbul, Τουρκία.

  3. INTERNATIONAL LUSO FISH

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία INTERNATIONAL LUSO FISH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, και εισαγωγη φρεσκων ψαριων. Έχει έδρα σε Gloucester, Ηνωμένες Πολιτείες.

  4. SUGLA SU URUNLERI LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUGLA SU URUNLERI LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψαρια χονδρικης, και κατεψυγμενο ψαρι. Έχει έδρα σε Seydisehir, Τουρκία.

  5. ŞENTÜRK BALIKÇILIK GIDA VE DIŞ TİC LTD ŞTİ

    Τουρκία

    Η εταιρεία ŞENTÜRK BALIKÇILIK GIDA VE DIŞ TİC LTD ŞTİ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια ιχθυοτροφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εμπόριο χονδρικής ψαριών, και Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

  6. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, Εμπόριο χονδρικής ψαριών, είδη ξενοδοχείου, και Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zeebrugge, Βέλγιο.