• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Ακτή Του Ελεφαντοστού

Ακτή του Ελεφαντοστού
  1. ZATWA COMMODITIES LIMITED

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία ZATWA COMMODITIES LIMITED, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  2. GABRIEL SARL

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία GABRIEL SARL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγροδιατροφικά. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  3. RBC_CI,SA

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία RBC_CI,SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Abidajn, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  4. BOGNON VENTURE & INVESTMENT

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία BOGNON VENTURE & INVESTMENT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικολογικα γεωργικα προϊοντα, και τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  5. PANEL IMPORT EXPORT

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία PANEL IMPORT EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδες. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GISIC SARL

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία GISIC SARL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  2. CAOUTCHOUC NATUREL DE LA COMOE

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία CAOUTCHOUC NATUREL DE LA COMOE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  3. AGROINVEST-CI

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία AGROINVEST-CI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγροδιατροφικά, διανομείς φρέσκων λαχανικών, λαχανικα χονδρικης, και εξαγωγες λαχανικων. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Ακτή Του Ελεφαντοστού

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8 Επιχειρήσεις