• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

ΙταλίαΑίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια
  1. RIMINI FIERA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RIMINI FIERA S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Rimini, Ιταλία.

  2. STUDIO ASSOCIATO NOVE ARCHI DEI DOTT- VALBONESI-GARAGNANI-ROSATI-GANDOLFI

    Ιταλία

    Η εταιρεία STUDIO ASSOCIATO NOVE ARCHI DEI DOTT- VALBONESI-GARAGNANI-ROSATI-GANDOLFI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Bologna, Ιταλία.

  3. CONVENTION BUREAU GENOVA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CONVENTION BUREAU GENOVA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Genova, Ιταλία.

  4. GIANGRASSO MICHELA

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIANGRASSO MICHELA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Cagliari, Ιταλία.

  5. TEOREMA CONSULTING S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TEOREMA CONSULTING S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Castel San Giorgio, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. L.C. CONGRESSI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία L.C. CONGRESSI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Padova, Ιταλία.

  2. MANIACI FAUSTO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MANIACI FAUSTO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νομικοί Σύμβουλοι, Δικηγόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  3. TAM TAM - STUDIO ASSOCIATO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TAM TAM - STUDIO ASSOCIATO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

  4. SANTONI MARIELLA

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANTONI MARIELLA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Sinalunga, Ιταλία.

  5. ECHELON ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ECHELON ITALIA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  1. ALBERGO COSMO HOTEL S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALBERGO COSMO HOTEL S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Vimercate, Ιταλία.

  2. V.T.B. CONGRESSI S.A.S. DI VIVIANA BUORA

    Ιταλία

    Η εταιρεία V.T.B. CONGRESSI S.A.S. DI VIVIANA BUORA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Rozzano, Ιταλία.

  1. GRUPPO EUROCONFERENCE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRUPPO EUROCONFERENCE S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  2. IL VELIERO DI BOZZOLO GENNY

    Ιταλία

    Η εταιρεία IL VELIERO DI BOZZOLO GENNY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε ARZIGNANO, Ιταλία.

  3. MEDI K S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEDI K S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Padova, Ιταλία.

  4. EFFETTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EFFETTI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  5. ASK SERVICE DI CASTELLINI ROBERTA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ASK SERVICE DI CASTELLINI ROBERTA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Carrara, Ιταλία.

  6. ALFA CONSULENZE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALFA CONSULENZE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  7. F.E.I. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.E.I. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Bologna, Ιταλία.

  8. CENTRO CONSULENZA LINGUISTICA DI BIALLO AGOSTINO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO CONSULENZA LINGUISTICA DI BIALLO AGOSTINO & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Modugno, Ιταλία.

  1. STUDIO EVENTO S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STUDIO EVENTO S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Rieti, Ιταλία.

  2. PALLANCA ANDREA - PARAFARMACIA FARMAPONT

    Ιταλία

    Η εταιρεία PALLANCA ANDREA - PARAFARMACIA FARMAPONT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Ventimiglia, Ιταλία.

  3. T.D.S. - TOR DE' SORDI DI TEDESCHI LUIGI CLEMENTE E C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία T.D.S. - TOR DE' SORDI DI TEDESCHI LUIGI CLEMENTE E C. S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Guidonia Montecelio, Ιταλία.

  4. AD HOC EVENTI DI PELUFFO FRANCESCA E C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AD HOC EVENTI DI PELUFFO FRANCESCA E C. S.A.S., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Sesto Fiorentino, Ιταλία.

  5. ARISTEA INTERNATIONAL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARISTEA INTERNATIONAL S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Genova, Ιταλία.

  6. CITTA' AFFARI S.A.S. DI FLAVIA PIZZINI & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CITTA' AFFARI S.A.S. DI FLAVIA PIZZINI & C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  7. PROFESSIONAL CONGRESS S.A.S. DI PONGOLI BRUNELLA & C

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROFESSIONAL CONGRESS S.A.S. DI PONGOLI BRUNELLA & C, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Pesaro, Ιταλία.

  8. CMD PRODUCTION S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CMD PRODUCTION S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Firenze, Ιταλία.

  9. ARTMOUSE S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTMOUSE S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  10. MOTIVATION M.I.C.E. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MOTIVATION M.I.C.E. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν