• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

ΙταλίαΑίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια
  1. AREAPERGOLESI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AREAPERGOLESI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  2. GIANGRASSO MICHELA

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIANGRASSO MICHELA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Cagliari, Ιταλία.

  3. ARTMOUSE S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARTMOUSE S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  4. ARISTEA INTERNATIONAL S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARISTEA INTERNATIONAL S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Genova, Ιταλία.

  5. TEOREMA CONSULTING S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TEOREMA CONSULTING S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Castel San Giorgio, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CAMERA NAZIONALE DELLA MODA ITALIANA

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAMERA NAZIONALE DELLA MODA ITALIANA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικές ομοσπονδίες, σύλλογοι και σωματεία, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Επαγγελματικές ομοσπονδίες, σύλλογοι και σωματεία, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  2. INTRAMED COMMUNICATIONS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INTRAMED COMMUNICATIONS S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  3. ANIMP

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANIMP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  4. AGRICOLA VILLA SAN DONINO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRICOLA VILLA SAN DONINO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Casalgrande, Ιταλία.

  5. BORGO DEI CONTI DELLA TORRE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BORGO DEI CONTI DELLA TORRE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτουρισμός, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Αγροτουρισμός, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Morsano Al Tagliamento, Ιταλία.

  1. ALFA CONSULENZE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALFA CONSULENZE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  2. EXECUTIVE CONGRESS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EXECUTIVE CONGRESS S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Firenze, Ιταλία.

  1. PROSPETTIVA PIENZA S.N.C. DI GAROSI E. & C

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROSPETTIVA PIENZA S.N.C. DI GAROSI E. & C, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Pienza, Ιταλία.

  2. TELEMEETING ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TELEMEETING ITALIA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

  3. INTERMEDIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία INTERMEDIA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

  4. OMNIACONGRESS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OMNIACONGRESS S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Agrigento, Ιταλία.

  5. PROFESSIONAL CONGRESS S.A.S. DI PONGOLI BRUNELLA & C

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROFESSIONAL CONGRESS S.A.S. DI PONGOLI BRUNELLA & C, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Pesaro, Ιταλία.

  6. CASTELLO DEL CARDINALE SILJ

    Ιταλία

    Η εταιρεία CASTELLO DEL CARDINALE SILJ, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  7. EUROMEETING TRADUZIONI INTERPRETI ORGANIZZAZIONE CONGRESSI

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROMEETING TRADUZIONI INTERPRETI ORGANIZZAZIONE CONGRESSI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε BOLOGNA, Ιταλία.

  8. MEDI K S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEDI K S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Padova, Ιταλία.

  1. STUDIO ASSOCIATO NOVE ARCHI DEI DOTT- VALBONESI-GARAGNANI-ROSATI-GANDOLFI

    Ιταλία

    Η εταιρεία STUDIO ASSOCIATO NOVE ARCHI DEI DOTT- VALBONESI-GARAGNANI-ROSATI-GANDOLFI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Bologna, Ιταλία.

  2. PALLANCA ANDREA - PARAFARMACIA FARMAPONT

    Ιταλία

    Η εταιρεία PALLANCA ANDREA - PARAFARMACIA FARMAPONT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Ventimiglia, Ιταλία.

  3. BALDINETTI ROBERTA E MANUELA S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BALDINETTI ROBERTA E MANUELA S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Lanciano, Ιταλία.

  4. EMMELLE COMUNICAZIONE S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EMMELLE COMUNICAZIONE S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Teramo, Ιταλία.

  5. TAM TAM - STUDIO ASSOCIATO

    Ιταλία

    Η εταιρεία TAM TAM - STUDIO ASSOCIATO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

  6. LEADER

    Ιταλία

    Η εταιρεία LEADER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Salerno, Ιταλία.

  7. FC EVENTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FC EVENTI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Bologna, Ιταλία.

  8. KEY WELCOME S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία KEY WELCOME S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Firenze, Ιταλία.

  9. TECNOBIOS PROCREAZIONE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOBIOS PROCREAZIONE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Bologna, Ιταλία.

  10. CITTA IN MOVIMENTO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CITTA IN MOVIMENTO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν