• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

ΙταλίαΒενετία και ΒένετοΑίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια
  1. ALFA CONSULENZE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALFA CONSULENZE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  2. CITTA' AFFARI S.A.S. DI FLAVIA PIZZINI & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CITTA' AFFARI S.A.S. DI FLAVIA PIZZINI & C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  3. L.C. CONGRESSI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία L.C. CONGRESSI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Padova, Ιταλία.

  4. FARMACIEUNITE

    Ιταλία

    Η εταιρεία FARMACIEUNITE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές ομοσπονδίες, σύλλογοι και σωματεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Treviso, Ιταλία.

  5. IL VELIERO DI BOZZOLO GENNY

    Ιταλία

    Η εταιρεία IL VELIERO DI BOZZOLO GENNY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Εκθέσεις και επιδείξεις - οργάνωση, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε ARZIGNANO, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GRUPPO EUROCONFERENCE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRUPPO EUROCONFERENCE S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  2. MEDI K S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEDI K S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Padova, Ιταλία.

  3. PIVETTA LUISA

    Ιταλία

  4. DADADOPO S.R.L.

    Ιταλία

  5. OQ S.R.L.

    Ιταλία

  1. WORLD EVENTS GROUP SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA

    Ιταλία

  2. SERVICE IN VENICE

    Ιταλία

  1. SISTEMA CONGRESSI S.R.L.

    Ιταλία

  2. INTERMEETING S.R.L.

    Ιταλία

  3. ORGANIZING S.R.L.

    Ιταλία

  4. CASTELLO SAN SALVATORE S.R.L.

    Ιταλία

  5. HUGUENIN JEANNE BENEDICTE

    Ιταλία

  6. EFFE EMME S.A.S. DI ANNA MARSIAJ & C.

    Ιταλία

  7. ALMA IURA S.R.L.

    Ιταλία

  8. EOLO S.R.L.

    Ιταλία

  1. SAWADOGO ROGER

    Ιταλία

  2. MEETINGWORKS S.R.L.

    Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ