• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Έμπορος χονδρικής
  1. CHRISTIANI CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Christiani Chemie GmbH που ιδρύθηκε στο Arnsberg, Hochsauerland εμπορεύεται οργανικά και ανόργανα χημικά προϊόντα επώνυμων παραγωγών μεταπωλώντας τα στους πελάτες της. Στο πλαίσιο αυτό, η παραγγελία του πελάτη και η διάθεση των προϊόντων διευθετούνται έτσι ώστε τα χημικά προϊόντα να αποστέλλονται απευθείας από τον παραγωγό στον πελάτη. Η μεταφορά των προϊόντων πραγματοποιείται από μεταφορικές εταιρείες, στις οποίες ανατίθεται η μεταφορά από την Christiani Chemie GmbH. Ο διευθύνων σύμβουλος και οι συνεργάτες της εταιρείας μας διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα τη εμπορίας χημικών προϊόντων και είναι σε θέση να παρέχουν την απαιτούμενη από τον πελάτη ποιότητα σε ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών. Αυτό διασφαλίζεται ιδίως με τον έλεγχο του μεταφορέα που διεξάγεται σε κάθε μεταφορά χημικών προϊόντων ως προς την τρέχουσα παραγγελία όπου με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων λογισμικού επιτυγχάνεται η χωρίς κενά επεξεργασία και ο έλεγχος.

  2. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

    Σουηδία

    Verified by europages badge

    Η Skandikem είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής εξειδικευμένων χημικών λύσεων για διάφορους κλάδους. Με δέσμευση για την καινοτομία και τη βιωσιμότητα, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υψηλής ποιότητας χημικών προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων για την κάλυψη των μοναδικών αναγκών των πελατών μας. Η εταιρεία μας στηρίζεται στα θεμέλια της εμπειρογνωμοσύνης, της αξιοπιστίας και της ικανοποίησης του πελάτη. Στην Skandikem κατανοούμε τη σημασία των χημικών προϊόντων ως κινητήρια δύναμη της προόδου πολλών τομέων. Η ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει τομείς όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα, η προσωπική φροντίδα, η βιομηχανική παραγωγή, η γεωργία και πολλά άλλα. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων που βελτιώνουν τις διαδικασίες τους, αυξάνουν την αποδοτικότητα και προάγουν την ανάπτυξη. Η καινοτομία είναι το κεντρικό στοιχείο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Επενδύουμε σε έρευνα και ανάπτυξη αιχμής ώστε να εξακολουθήσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στις εξελίξεις των χημικών προϊόντων. Διερευνώντας διαρκώς νέες ευκαιρίες και διευρύνοντας τα όρια, στοχεύουμε στην ανάπτυξη βιώσιμων και οικολογικών λύσεων που ευθυγραμμίζονται με τις εξελισσόμενες ανάγκες των κλάδων που εξυπηρετούμε. Η παγκόσμια παρουσία μας μάς επιτρέπει να εξυπηρετούμε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Με ένα στιβαρό δίκτυο αλυσίδας εφοδιασμού και αποδοτικών καναλιών διανομής παρέχουμε τα προϊόντα μας με ταχύτητα και αξιοπιστία, ανεξάρτητα από τα γεωγραφικά σύνορα. Η Skandikem είναι υπερήφανη που συμβάλλει στην επιτυχία και στην ανάπτυξη των πελατών μας τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

  3. ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARFOC- GESTÃO DE INVESTIMENTOS UNIP. LDA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, χημικα προϊοντα για τη φαρμακοβιομηχανια, κοκκινα κρασια, χημικα προσθετα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, Χημικά πρόσθετα, οινος ροζε, και αφρωδη. Έχει έδρα σε Azurara, Πορτογαλία.

  4. MY-CHEM GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MY-CHEM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Buchholz, Γερμανία.

  5. BCD CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BCD CHEMIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιλικόνες, συνδετικα προϊοντα, χρωστικες υλες, Σιλικόνες, σιλικονουχα γαλακτωματα, λαδια σιλικονης, και αμυλα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERBU BIOTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Φάρμακα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  2. BÜFA CHEMIKALIEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η BÜFA Chemikalien είναι μέλος του ομίλου BÜFA, μιας μικρομεσαίας, ανεξάρτητης οικογενειακής επιχείρησης χημικής βιομηχανίας. Ασχολούμαστε με χημικά προϊόντα από το 1883. Αξιοποιούμε αυτήν την εμπειρία ώστε να σάς παρέχουμε ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες και εξατομικευμένες συμβουλές. Το φάσμα των υπηρεσιών μας ξεπερνά σήμερα κατά πολύ την εμπορία βασικών χημικών ουσιών. Συσκευάζουμε, αποθηκεύουμε και διαθέτουμε χημικά προϊόντα όλων σχεδόν των κατηγοριών επικινδυνότητας – γρήγορα, ευέλικτα και αξιόπιστα. Οι ομάδες των δύο κέντρων διανομής μας – Altmoorhausen στο Oldenburg και Almelo στην Ολλανδία – εγγυώνται την εμπρόθεσμη παράδοση. Είναι επίσης αυτονόητη η παροχή υπηρεσιών just-in-time, π.χ., με μετρήσεις στάθμης πλήρωσης απευθείας στις εγκαταστάσεις σας. Οι συνεργάτες μας σε υποστηρίζουν ευχαρίστως και δραστήρια και έχουν πάντοτε κατά νου τις μεταβαλλόμενες περιβαλλοντικές απαιτήσεις, τις νομικές προδιαγραφές και τις τεχνικές δυνατότητες για λογαριασμό σας.

  3. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

    Ρωσία

    Smolnefteorgsintez LLC είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Smolensk oblast που δραστηριοποιείται στις εξαγωγές προϊόντων πετρελαίου και χημικών προϊόντων. Παίζει έναν σημαντικό ρόλο στις αγορές των γειτονικών περιοχών σε σχέση με τα προϊόντα πετρελαίου. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων επιτρέπει την εξαγωγή τους. Εργαζόμαστε τόσο στην Ρωσική αγορά όσο στις γειτονικές και ξένες χώρες. Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση. Τα προϊόντα αποστέλλονται με σιδηροδρομικό, θαλάσσιο και οδικό μέσο. Ως εγγύηση παραλαβής των προϊόντων μας προσφέρουμε στους εταίρους μας δόσεις σε μορφή πιστωτικών επιστολών. Είναι δυνατή η μεταφορά εξόφλησης για αποστολές εξαγωγής με την υποστήριξη της ρωσικής εταιρείας κατά μεριδίων "Russian Agency for Export Credit and Investment Insurance".

  4. GB-CHEMIE GMBH

    Γερμανία

    Από το 1974 διαθέτουμε οργανικά και ανόργανα βιομηχανικά και ειδικά χημικά προϊόντα για διάφορους κλάδους. Στον τομέα της βιομηχανίας απορρυπαντικών και απολυμαντικών διαθέτουμε, π.χ., αμίνες, οξοαλκοόλες, βρωμιούχες ενώσεις, παράγωγα αμύλου, φωσφορικές ενώσεις και NTA που προμηθευόμαστε κατά κύριο λόγο από γνωστούς παραγωγούς της Ευρώπης. Προκειμένου τα προϊόντα μας να είναι γρήγορα και χωρίς προβλήματα διαθέσιμα στην περιοχή διανομής της εταιρείας μας, κυρίως στην περιοχή D/A/CH, διατηρούμε αποθέματά τους σε πολλές αποθήκες. Ως επιχείρηση διανομής για χημικά προϊόντα, η ποιότητα των προϊόντων μας και της παράδοσής τους αποτελεί κεντρικό στοιχείο. Η πιστοποίηση κατά DIN EN ISO 9001: 2008 της εταιρείας μας βεβαιώνει ότι είμαστε αξιόπιστοι εμπορικοί συνεργάτες. Ευελιξία, ισχύς και συνεργατικότητα: είμαστε μικρομεσαία επιχείρηση εκ πεποιθήσεως και καλλιεργούμε μια επιχειρηματική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας. «Στην εταιρεία μας κτυπά η καρδιά του πελάτη, αλλά και του προμηθευτή» – Horst Ludwig, διευθύνων σύμβουλος.

  5. SM-SERVICE, LTD

    Ρωσία

    Η Ester LLC, μια καινότομη χημική εταιρεία, είναι θυγατρική της SM-Service LLC, που ιδρύθηκε το 2010. Παράγουμε μια μεγάλη γκάμα χημικών και συναφών προϊόντων για τις βιομηχανίες αλουμινίου, εξόρυξης, χάρτου και χαρτοπολτού, δόμησης, χημικών και τροφίμων καθώς και κονσέρβας (αντιαφριστικοί παράγοντες, αντιδιαβρωτικά, παράγοντες απελευθέρωσης, λιπαντικά για μορφοποίηση, κοπή και επεξεργασία μετάλλων, παράγοντες ρεολογίας, βιοκτόνα, χημικά προϊόντα επεξεργασίας υδάτων, κροκιδωτικοί παράγοντες και χημικά οικιακής χρήσης). Κύριοι στόχοι της εταιρείας είναι η εισαγωγή αντικαταστατών προϊόντων στην Ρωσική αγορά και η αύξηση της μερίδας εξαγωγών της εταιρείας. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και παραγωγή λιπαντικών βιομηχανικής χρήσης, βιομηχανικά λίπη και χημικά γενικής χρήσης για μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας επιτρέπουν την παραγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων για διάφορες βιομηχανίες. Όλες οι διαδικασίες εκτελούνται με την χρήση ειδικού εξοπλισμού αιχμής και επιβλέπονται όλα τα παραγωγικά στάδια.

  1. CONTICHIM INTERNATIONAL

    Βέλγιο

    Ο όμιλός μας κατέχει τέλεια το σύστημα διαχείρισης διακίνησης σε ό, τι αφορά στις οδικές, σιδηροδρομικές, ποτάμιες και ακτοπλοϊκές μεταφορές. Η Contichim δεσμεύεται να ακολουθεί μια διαδικασία ποιότητας με στόχο τη συνεχή και αδιάκοπη παρακολούθηση της θέσης των προϊόντων. Το κύριο πεδίο δράσης μας καλύπτει τη Σκανδιναβία, την ανατολική Ευρώπη και την ανατολική ακτή της Αμερικής, κατεβαίνοντας έως την Αφρική. Όλοι οι συνεργάτες μας ακολουθούν αυτήν τη διαδικασία ελέγχου ποιότητας.

  2. VICTORIA CHEMICALS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία αντιπροσωπεύει μεγάλους οικους του εξωτερικού στον χώρο των χημικών προϊόντων και συγκεκριμένα: χώρο αυτοκινήτου, κατεργασίας μετάλλων, κατασκευές επίπλων, σφραγιστικά, χαρτικά, απορρυπαντικα για χώρους μαζικής εστίασης, λειαντικά, βίδες, εξοπλισμο καθαριότητας κλπ. καλύπτουμε όλες τις ανάγκες στον χώρο της παραγωγικής διαδικασίας, της συντήρησης και δίνουμε αξιόπιστες λύσεις σε ότι πρόβλημα και αν παρουσιστεί.

  1. ŞANLIGAZI

    Τουρκία

    Η εταιρεία ŞANLIGAZI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gaziantep, Τουρκία.

  2. MCBOECK, LLC

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία MCBOECK, LLC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα προσθετα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, και Χημικές πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Houston, Ηνωμένες Πολιτείες.

  3. JÜRGEN SCHOOS EXPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JÜRGEN SCHOOS EXPORT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Seevetal, Γερμανία.

  4. GRUPO EPR

    Βραζιλία

    Η εταιρεία GRUPO EPR, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lorena, Βραζιλία.

  5. AUER-REMY VERTRIEBSGESELLSCHAFT SELTENE ERDEN H. BLUM & CO. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUER-REMY VERTRIEBSGESELLSCHAFT SELTENE ERDEN H. BLUM & CO. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  6. LIFE CHEMICALS GROUP

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία LIFE CHEMICALS GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Smoha, Alex, Αίγυπτος.

  7. INOKEM, S.A. - SOLUÇÕES EM QUÍMICOS

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία INOKEM, S.A. - SOLUÇÕES EM QUÍMICOS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιοτεχνολογίες, Βιοχημεία - προϊόντα, χημικα προϊοντα βιομηχανικης χρησης, Βιοτεχνολογίες, Βιοχημεία - προϊόντα, και αναστολείς ενζύμων. Έχει έδρα σε Arruda Dos Vinhos, Πορτογαλία.

  8. MITSUI & CO. DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MITSUI & CO. DEUTSCHLAND GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές καουτσούκ και πλαστικών υλών, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Εισαγωγές-εξαγωγές καουτσούκ και πλαστικών υλών, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Εμπορία χάλυβα, και ηλεκτρονικη. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

  1. HIGIPOIARES, LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία HIGIPOIARES, LDA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Coimbra, Πορτογαλία.

  2. ELFCHEM

    Τουρκία

    Η εταιρεία ELFCHEM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. BRENNTAG FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BRENNTAG FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα προϊοντα βιομηχανικης χρησης, και χημικα προσθετα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια. Έχει έδρα σε Chassieu, Γαλλία.

  4. CEDA CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CEDA CHEMICALS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανα οξέα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ανόργανα οξέα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Dülmen, Γερμανία.

  5. OPAL PHARMA

    Τουρκία

    Η εταιρεία OPAL PHARMA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Samsun, Τουρκία.

  6. KELEWELL TRADING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KELEWELL TRADING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα χημικά, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Πρόσθετα, Πρώτες ύλες για την μεταλλουργία, Λιπάσματα χημικά, και Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  7. DEURING GMBH & CO KG

    Αυστρία

    Η εταιρεία DEURING GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικά και μη κυκλικά στοιχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεισδυτικό λάδι, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, φωσφορικο οξυ, Ασκορβικό οξύ, Διεισδυτικό λάδι, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gemeinde Hörbranz, Αυστρία.

  8. PRIME TRADING DI UR REHMAN ZAMAN

    Ιταλία

    Η εταιρεία PRIME TRADING DI UR REHMAN ZAMAN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Seregno (mb), Ιταλία.

  9. SERMET IC VE DIS TIC LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία SERMET IC VE DIS TIC LTD STI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  10. LLC ENTERPRISE PRODMASHSTROY

    Ουκρανία

    Η εταιρεία LLC ENTERPRISE PRODMASHSTROY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές τοξικών προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Severodonetsk, Ουκρανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.998 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια