• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

Έμπορος χονδρικής
  1. HAPPY BABY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η HAPPY BABY είναι μια επιχείρηση εισαγωγών-εξαγωγών που ειδικεύεται από το 1992 στην χονδρική πώληση όλων των υφασμάτινων προϊόντων, κυρίως στην κατασκευή και διανομή βρεφικών και παιδικών προϊόντων. Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει βρεφικά είδη όπως αλλαξιέρες- τσάντες ή μπιμπερό, λούτρινα, φορμάκια και σαλιάρες, παπούτσια και κάλτσες. Πέρα από τα κουτιά και τις θήκες δώρου, προσφέρουμε επίσης προϊόντα επώνυμων σημάτων με άδεια, όπως κοντομάνικα, πιτζάμες, ομπρέλες, λευκά είδη (παπλωματοθήκες, κουβέρτες, παπλώματα, πετσέτες). Διαθέτουμε απόθεμα με πάνω από 4 000 είδη και ανανεώνουμε τις συλλογές μας τακτικά καθ όλη την διάρκεια του έτους ώστε να ικανοποιήσουμε μια ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση. Εξάγουμε σήμερα σε όλο τον κόσμο και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση τους, προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες όλο και ποιο ποιοτικά και με την συντομότερη δυνατή προθεσμία παράδοσης.

  2. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Ως Temas Group Export Partners ειδικευόμαστε στην προώθηση της ανάπτυξης επιχειρήσεων στην παγκόσμια αγορά βρίσκοντας νέους πελάτες εξαγωγών, δημιουργώντας σχέσεις και αναπτύσσοντας τις εξαγωγές τους. Η ενδελεχώς σχεδιασμένη γκάμα των υπηρεσιών μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα βιώσουν μια πραγματικά μοναδική και εντυπωσιακή εμπειρία. Με τη δημιουργία πρωτότυπου και εντυπωσιακού ακουστικού περιεχομένου, τις αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO και τη διορατική παροχή συμβουλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναδεικνύουμε και ενισχύουμε την προβολή εμπορικού σήματος εκτοξεύοντας την επιχείρησή σας προς την επιτυχία. Η εκτενής γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες ανάγκες παρέχοντας κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ιατρικό εξοπλισμό και κάθε είδους μηχανήματα, μηχανολογικό & βιομηχανικό εξοπλισμό, γεωργικά προϊόντα, χημικά, πλαστικά προϊόντα, επιτραπέζια σκεύη μίας χρήσης, λύσεις συσκευασίας, φρούτα και λαχανικά, γεωργικά προϊόντα και μηχανική επεξεργασία λέιζερ μεταξύ άλλων εξαιρετικών προσφορών. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ανακαλύψετε όλο το φάσμα των διαθέσιμων δυνατοτήτων. Η ικανοποίηση του πελάτη βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας στην Temas Group Export Partners. Η πεπειραμένη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις εξειδικευμένες ανάγκες σας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στην εύρεση νέων πελατών, στη δημιουργία σχέσεων και στην καλλιέργεια την ανάπτυξης των εξαγωγών, παρέχουμε πολύτιμη υποστήριξη για τη βελτίωση και την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας την επίτευξη των στόχων σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  4. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

  5. WWW.BIJUYMODA.COM

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Η Bijuymoda.com- εταιρεία χονδρικού εμπορίου, εξαγωγών και διανομής, μας προσφέρει τις καλύτερες προσφορές σε υφασμάτινα προϊόντα, τσάντες, υποδήματα, είδη λαϊκής, είδη δώρου, φο μπιζού, καλλυντικά, απόθεμα επώνυμων φιρμών, αξεσουάρ μόδας, διακοσμητικά εσωτερικού χώρου κ.λπ. Οι καλύτερες τιμές χονδρικής για προϊόντα υψηλής ποιότητας και από ευρωπαϊκές φίρμες. Αποστέλλουμε σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό χώρο. 'Ολες οι τιμές μας προσφέρονται με άμεση έκπτωση, ανάλογα με την ποσότητα και όλοι οι πελάτες μας επωφελούνται από εξατομικευμένες συμβουλές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. A&E CLOTHING POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge
  2. APICURE PARIS IMPORT-EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία APICURE PARIS IMPORT-EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα επιχειρήσεων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, διαφημιστικα αντικειμενα, Δώρα επιχειρήσεων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  3. DYNASOURCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DYNASOURCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δώρα επιχειρήσεων, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δώρα επιχειρήσεων, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Saintes, Γαλλία.

  4. F.CAMPELOS LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία F.CAMPELOS LDA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη επαγγελματικής και βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικά ενδύματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, μαξιλαροθηκες, σετ λευκων ειδων κρεβατοκαμαρας, σετ λευκων ειδων μπανιου, πλεκτικη, πλεκτα ειδη, παιδικα ενδυματα, και γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Vizela, Πορτογαλία.

  5. SHERIFA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SHERIFA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, κλωστοϋφαντουργια, υφαντουργικα προϊοντα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, και ενδυση. Έχει έδρα σε Le Mans, Γαλλία.

  1. TRADE PARTNER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRADE PARTNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζιν και ενδύματα σπορ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έτοιμα ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, Φούτερ, Έτοιμα ενδύματα, και τζιν (παντελονια). Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  2. EUROTEX LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EUROTEX LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Μεταχειρισμένα αντικείμενα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη μεταχειρισμενων ενδυματων, εξαγωγη ενδυματων, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και υποδηματα χονδρικης. Έχει έδρα σε Varna, Βουλγαρία.

  1. IRCEB BUGGENHOUT

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IRCEB BUGGENHOUT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, μεταχειρισμενα ενδυματα, ρακη, ρετάλια, ρούχα μεταχειρισμένα, Παπούτσια, και μεταχειρισμένα παπούτσια. Έχει έδρα σε Buggenhout, Βέλγιο.

  2. J.M.A TEX BV

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία J.M.A TEX BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Μεταχειρισμένα αντικείμενα, μεταχειρισμενα υποδηματα, μποτες, Αθλητικά υποδήματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Μεταχειρισμένα αντικείμενα, και μπότες από δεύτερο χέρι. Έχει έδρα σε Machelen, Βέλγιο.

  3. UNICA

    Ελλάδα

    Η UNICA ξεκινησε την λειτουργια της το 2000. Απο τα γραφεια μας σε Θεσσαλονικη και Αθηνα και χαρη στην επαγγελματικη ομαδα μας, παρεχουμε ολοκληρωμενη υπηρεσια στην εξελιξη της γυναικειας μοδας. Κυρια δραστηριοτητα της ειναι η πωληση υφασματων για την παραγωγη γυναικειου ενδυματος (αμπιγε-εκδηλωσεων) - μαγιο - εσωρουχου - οικολογικες γουνες - δαντελες - παγιετες - υφασματα προβαφης. Μπορουμε να κατασκευασουμε το μαγιο σας με το δικο σας πατρον και το δικο σας τυπωμα Επίσης μπορουμε να κατασκευασουμε ζακετα-παλτο με οικολογικη γουνα με το δικο σας πατρον

  4. EVTEKS LTD

    Τουρκία

    Είμαστε μια διεθνής εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με πολλαπλές παραγωγικές ικανότητες. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998 στην Denizli/Τουρκία από τον Mr Isa Dal. Η ομάδα μας ειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην εμπορευματοποίηση του προϊόν, στην παραγωγή, στην υπεργολαβία και στον ποιοτικό έλεγχο. Μιλάμε αγγλικά, γερμανικά, ρωσικά και γαλλικά. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά ISO9001 -2008 από UKAS. Η τυποποιημένη παραγωγή βασίζεται στο πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100. Προσφέρουμε σε υπεργολαβία και παράγουμε υφάσματα οικιακής χρήσης όπως πετσέτες, μπουρνούζια, λευκά είδη και ενδύματα όπως κοντομάνικα και μπλούζες τύπου πόλο. Παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις παραγωγής καθώς και ανάπτυξη σχεδίου για τα εξής προϊόντα Λευκά είδη σπιτιού : Ζακάρ ως τυπωμένα υφάσματα σε όλες τις βαμβακερές ποιότητες. πετσετέ ύφασμα : από πετσέτες Τουρκίας ως μπουρνούζια σε διάφορες ποιότητες και βάρη. Επιτραπέζια λευκά είδη : πετσέτα ως τραπεζομάντηλα. Κουζίνα : πετσέτες ως ποδιές. Υφάσματα για οργανισμούς και ξενοδοχεία : Ολων των ειδών. Διαφημιστικό ύφασμα : Ολων των ειδών. Υφασμα ένδυσης/Ενδύματα : Κοντομάνικα, μπλουζάκια τύπου πόλο και φούτερ κάθε είδους.

  5. VERSERO GMBH

    Γερμανία

    Η Versero GmbH με έδρα το Βερολίνο, είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος και πιστοποιημένος πάροχος υπηρεσιών στον τομέα της ανακύκλωσης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Η επιχείρησή μας που υφίσταται εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, είναι μια εξειδικευμένη και διαφανής επιχείριση συλλογής και ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων. Η Versero GmbH ασχολείται με τη συλλογή μεταχειρισμένων ενδυμάτων σε 8 ομοσπονδιακά κρατίδια και είναι καταχωρισμένη και αδειοδοτημένη επιχείρηση διαχείρισης αποβλήτων με άδεια για τη συλλογή, τη μεταφορά και την αξιοποίηση μεταχειρισμένων ενδυμάτων σύμφωνα με τα §53 και §18 του νόμου για την κυκλική οικονομία και την οικονομία συλλογής και μεταφοράς αποβλήτων. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον τομέα της συλλογής και διάθεσης στην αγορά μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους πελάτες μας από κάθε τομέα και μέγεθος. Παραδίδουμε από το εργοστάσιο σε εξαιρετικές τιμές και χωρίς μεσάζοντες! Παρέχουμε γερμανική ποιότητα συλλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων.

  6. SARL PRIVATE MARKET

    Γαλλία

    Η PRIVATE MARKET είναι μια γαλλική εταιρεία. Είμαστε φημισμένη ηγετική εταιρεία και χονδρέμπορος εξειδικευμένος στο ξεπούλημα επώνυμων εμπορικών σημάτων στον χώρο της άθλησης, του σέρφινγκ, Lifestyle και των εξωτερικών δραστηριοτήτων. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά απευθείας με τους επώνυμους μας εταίρους και ξεπουλάμε αποθέματα που προέρχονται από : παραδοσιακά τέλη σειράς, επιστροφές καταστημάτων και δείγματα αντιπροσώπων. Επίσης, η πείρα μας στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας μας έδωσε την δυνατότητα να κατακτήσουμε τον τομέα των μικρών οικοσκευών, των οικοσκευών και της υγιεινής. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγαλύτερη ποικιλία σε ασυναγώνιστες τιμές. Με πάνω από 250 πελάτες στην Ευρώπη, είμαστε αναγνωρισμένοι ως ένας από τις ηγετικές γαλλικές εταιρείες ξεστοκαρίσματος. Θα χαρούμε να ξεκινήσουμε μια νέα εμπορική σχέση με εσάς. Οπότε μην διστάσετε να μιλήσετε μαζί μας για τις ανάγκες σας, θα σας απαντήσουμε με την σχετική μας προσφορά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και μην διστάσετε να ζητήσετε τον κατάλογο μας προϊόντων μέσω ηλ. μηνύματος.

  7. GEVAINA, II

    Λιθουανία

    Κατασκευαστές και εξαγωγείς υφασμάτων και ειδών σπιτιού. Σήμερα μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με 100% βαμβάκι, πολυβαμβάκι, σατέν, φλανέλ, περκάλη, βαμμένα και εμπριμέ υφάσματα για την κατασκευή σεντονιών, μαξιλαροθηκών, καλυμμάτων για στρώματα και υφασμάτινων ειδών σπιτιού, καλυμμάτων κρεβατιού, σεντονιών με λάστιχο, παπλωματοθηκών, καλυμμάτων παπλώματος, μαξιλαροθηκών, κουβερτών, παπλωμάτων, μαξιλαριών, στρωμάτων, προστατευτικά στρωμάτων, πετσετών, πετσετών κουζίνας, φλοκωτών πετσετών και πετσετών από 100% μπαμπού, υφασμάτων από 100% μπαμπού, βρεφικών υφασμάτων από 100% μπαμπού.

  8. BB TRANS

    Βέλγιο

    Η Beldi-Fripe είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στη διαλογή και την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων από δεύτερο χέρι. Πέρα από μεταχειρισμένα ενδύματα και υποδήματα διαθέτουμε επίσης παιχνίδια, πανιά και διάφορα αξεσουάρ. Η Beldi-Fripe είναι ο ιδανικός σας σύντροφος στα μεταχειρισμένα ενδύματα. Η BB Trans, η αδελφή εταιρεία της Beldi-Fripe, δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών και της εφοδιαστικής.

  1. HWH HANSETRADING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην HWH Hansetrading Gmbh & Co. KG! Σάς ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας! Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: αγορά ειδικών ειδών και ειδών στοκ, ελαττωματικά προϊόντα, στοκ (αποσυρόμενα είδη), είδη οικιακής χρήσης, είδη κήπου, τρόφιμα, εμπορία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, έπιπλα, διακοσμητικές φιγούρες, ηλεκτρονικά διαφημιστικά είδη.

  2. STRIEBEL TEXTIL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STRIEBEL TEXTIL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υφαντουργικα προϊοντα, και ενδυματα. Έχει έδρα σε Langenenslingen, Γερμανία.

  3. DAD TEKSTIL SAN.VE TIC. LTD. ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία DAD TEKSTIL SAN.VE TIC. LTD. ŞTI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, μπουρνουζια, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, κουβερτες ταξιδιου, και Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  4. EFABRIKA TEKSTIL ITH IHR DIS TIC MAG A.S

    Τουρκία

    Η εταιρεία EFABRIKA TEKSTIL ITH IHR DIS TIC MAG A.S, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  5. JHK T-SHIRT

    Ισπανία

    Η εταιρεία JHK T-SHIRT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Fuenlabrada, Ισπανία.

  6. GIPANOLAR COMÉRCIO INTERNACIONAL DE TÊXTEIS, LDA.

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία GIPANOLAR COMÉRCIO INTERNACIONAL DE TÊXTEIS, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Guimarães, Πορτογαλία.

  7. SUITPARK

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUITPARK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανδρικα κοστουμια, μαλλινα υφασματα, και λινα υφασματα. Έχει έδρα σε Sisli/istanbul, Τουρκία.

  8. MODIMOD

    Γαλλία

    Η εταιρεία MODIMOD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαστικές ταινίες, ελαστικα κορδονια, Κλωστές ραψίματος, μικροεμπορευματα, και Ελαστικές ταινίες. Έχει έδρα σε Lentilly, Γαλλία.

  9. KAY IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία KAY IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ναυτιλιακή ναύλωση, Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ναυτιλιακή ναύλωση, και Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα. Έχει έδρα σε Strasbourg, Γαλλία.

  10. ETHOLLE

    Τουρκία

    Η εταιρεία ETHOLLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.538 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια