• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Έμπορος χονδρικής
  1. ILEON AB

    Σουηδία

    Verified by europages badge

    Η Yabelo.com είναι μια εταιρεία ηλεκτρονικής χονδρικής πώλησης B2B και διανομέας αυθεντικών επώνυμων ενδυμάτων σε απόθεμα σε λιανοπωλητές σε όλο τον κόσμο.Παρέχουμε χονδρική πώληση αποθεμάτων με έκπτωση έως 95% επί της λιανικής τιμής. Είμαστε ηγετική εταιρεία εφοδιασμού ειδών μόδας, συμπ. μια εκτενής γκάμα επώνυμων ειδών σε ένδυση, υποδήματα, αθλητική ένδυση, αθλητικά παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ όπως ζώνες, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, φουλάρια, καπέλα, κασκέτες, πορτοφόλια και πολλά άλλα. 'Ολες οι κορυφαίες μας παρτίδες ευρωπαϊκών εμπορικών σημάτων χονδρικής σε απόθεμα αγοράζονται από χώρες σε όλη την Ευρώπη και προσφέρονται σε λιανοπωλητές και χονδρέμπορους σε όλο τον κόσμο. Παραδίδουμε εμπόρευμα μόδας υψηλής ποιότητας στις πιο προσιτές τιμές. Αναλαμβάνουμε προϊόντα Α κατηγορίας χωρίς συμβιβασμούς των υψηλών μας αξιών. Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ως μέλη μιας ζωτικής ομάδας με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την άριστη παράδοση κάθε προϊόντος ή υπηρεσίες που παρέχουμε. Η απόλυτη μας προτεραιότητα, πάντα, είναι η 100% ικανοποίηση του πελάτη. Αν είστε κάτοχος καταστήματος λιανικής, ιδιοκτήτης μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης μόδας ή ιδιώτης πωλητής σε πλατφόρμες όπως οι Amazon και EBay, τότε η Yabelo θα είναι ο ιδανικός σας εταίρος. Θα έχετε στην διάθεση σας μια μεγάλη συλλογής ενδυμάτων και αξεσουάρ μόδας χονδρικής πώλησης από την οποία μπορείτε να αγοράσετε με γρήγορη αποστολή και παράδοση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. ORAIJE PARIS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πολλά χρόνια, η Oraije Paris εξειδικεύεται στο γυναικείο τζιν. Χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη και στην τεχνογνωσία μας που μεταδίδονται από γενιά σε γενιά, είμαστε ο πρεσβευτής της Γαλλικής μόδας. Κύρια αποστολή μας είναι να συνοδεύουμε τους πελάτες μας στην δραστηριότητα τους, για αυτό εξασφαλίζουμε έναν αυστηρό έλεγχο ποιότητας, παρακολουθούμε αυστηρά την παραγωγή ώστε να σας προσφέρουμε είδη στις καλύτερες τιμές. Προσφέρουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας με συμβούλους πελατών, στην διάθεση σας, που θα προσέξουν τις ανάγκες σας καθώς και με συνοδεία των σχεδιαστών για το έργο σας.

  3. NORD SUD EXPORT FZC

    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας Nord Sud Export βρίσκεται τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) στην πόλη Σάρτζα. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2003. Βρισκόμασταν στην Ευρώπη από το 1985 και μετατοπιστήκαμε στα ΗΑΕ. Εξάγουμε ρούχα από δεύτερο χέρι σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 25 χώρες και κοιτάμε πάντα για νέους προορισμούς. Μπορούμε να παρέχουμε μεταχειρισμένα ρούχα όπως γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα. Εξάγουμε παντού σε όλο τον κόσμο, κυρίως στην Αφρική, στην Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Ευρώπη και στην Νότια Αμερική. Το σύνθημα μας είναι Πολλαπλή χρήση, Μείωση, Ανακύκλωση. (Reuse, Reduce, Recycle). Αγοράζουμε μεταχειρισμένα ενδύματα κυρίως από την Ευρώπη και διαλέγουμε πάνω από 40 τόνους ημερησίως στις εγκαταστάσεις μας στα ΗΑΕ. Τα ρούχα διαλέγονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ποιότητα τους και αποστέλλονται στην συνέχεια. Δεν υπάρχουν απώλειες με τα μεταχειρισμένα ρούχα, ότι δεν χρησιμοποιείται συσκευάζεται σε δεμάτια για ανακύκλωση και χρησιμοποιείται ως μονωτικό υλικό. Στόχος μας είναι να εδραιώσουμε μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας. Σκοπός μας πάντα είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα και να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  4. SK EXPORT

    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Verified by europages badge

    Η SK Export ειδικεύεται στην εισαγωγή και στην εξαγωγή ευρωπαϊκών διαλεγμένων μεταχειρισμένων ενδυμάτων, στοκ καινούργιων ενδυμάτων & υποδημάτων στα ΗΑΕ και παγκοσμίως. Η SK Export επικεντρώνεται στην παροχή άριστης ποιότητας στους πελάτες διατηρώντας ταυτόχρονα προσιτές τιμές και αποδοτική φόρτωση των εμπορευμάτων για την εξοικονόμηση του κόστους μεταφοράς. Κύριος στόχος μας είναι η διατήρηση του περιβάλλοντος, η αγορά από φιλανθρωπικές οργανώσεις και η ανακύκλωση όλων, καθώς και η επαναχρησιμοποίηση των ενδυμάτων. Εξάγουμε σε περισσότερες από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και αναζητούμε πάντοτε νέους προορισμούς και νέους τακτικούς πελάτες για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων επιχειρηματικών σχέσεων. Η SK Export ιδρύθηκε το 2020 και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στο μέλλον και να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και τροφοδοσία των πελατών της. Οι ιδρυτές της SK Export έχουν μακρά ιστορία στον κλάδο των μεταχειρισμένων και καινούργιων ενδυμάτων και μπορούν να συνδράμουν όλους τους πελάτες για την κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τους.

  5. ETHICA FASHION STORE

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην: Ethicafashionstore.com Η Ethicafashionstore.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα B2C και B2B για κορυφαίες εταιρείες, εμπόρους λιανικής, μεμονωμένους αγοραστές και εμπόρους χονδρικής πώλησης του κλάδου της μόδας. Διαθέτουμε χονδρικά γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ενδύματα και καλλυντικά για περισσότερα από 3 χρόνια και επικεντρωνόμαστε κυρίως σε γυναικεία είδη, υποδήματα και άλλα είδη μόδας. Τα προϊόντα μας έχουν ικανοποιητικές πωλήσεις σε παγκόσμιες αγορές, όπως στο ΗΒ, στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία, στη Νότια Αμερική, στη Νότια Αφρική, στη Νοτιοανατολική Ασία, στη Νότια Κορέα και σε άλλες καταναλωτικές αγορές. Η επιχείρησή μας καλύπτει περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές του κόσμου. Διαθέτουμε σημαντική γνώση και πόρους ώστε να προμηθεύουμε εμπόρους λιανικής, ηλεκτρονικά καταστήματα και ανεξάρτητες επιχειρήσεις με προϊόντα υψηλής ποιότητας υψηλής αξίας σε σχέση με τα χρήματα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. S.P.R. TRADEX

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η S.P.R. TRADEX είναι η πύλη για εξαιρετικές λύσεις εμπορίας που συγκεντρώνουν την ασύγκριτη τεχνογνωσία μας για το δικό σας μέγιστο όφελος. Με ενασχόληση στον τομέα των υπηρεσιών εισαγωγής-εξαγωγής για άνω της μιας δεκαετίας η S.P.R. Tradex εξυπηρετεί με υπερηφάνεια αξιόλογες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διευκολύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο και διασφαλίζοντας την άψογη υποστήριξη κατά την αποστολή και την παράδοση. Η έναρξη της εταιρείας μας ξεκινά από την εκτενή ενασχόληση με τη δυναμική του παγκόσμιου εμπορίου σε συνδυασμό με τη σταθερή αφοσίωση στην ασύγκριτη εξυπηρέτηση των πελατών. Αξιοποιούμε τη μεγάλη εμπειρία μας για την εξυπηρέτησή σας, αντιπροσωπεύοντας ένα ποικίλο φάσμα προϊόντων από F&B και συσκευές έως ηλεκτρονικά συστήματα τεχνολογίας αιχμής και σύνθετο εξοπλισμό προσαρμοσμένο στους τομείς τροφοδοσίας και παραγωγής. Μην περιμένετε κάτι λιγότερο από το άριστο καθώς παρέχουμε στην επιχείρησή σας προϊόντα ανώτερης κατηγορίας σε ανταγωνιστικές τιμές, επιβλέποντας σχολαστικά κάθε στάδιο της αλυσίδας παραγωγής και παράδοσης. Ο απώτερος σκοπός μας συνίσταται στην προώθηση επιλεγμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο παγκόσμιο στερέωμα. Είμαστε κάτι περισσότερο από μια ομάδα επαγγελματιών και μας ενώνει ένα κοινό όραμα και αξίες με αφοσίωση την καλλιέργεια διαφανών, βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. Εμπιστευτείτε μας για τις ανάγκες σας και αφήστε μας να σάς καθοδηγήσουμε, πελάτες και προμηθευτές, απρόσκοπτα από την αγορά έως την παράδοση, διασφαλίζοντας μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

  2. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  3. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

  4. SHADI TRADING

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Shadi Trading: ειδικευόμαστε στη διαλογή και την εξαγωγή ενδυμάτων από δεύτερο χέρι, υποδημάτων, πανιών για σκούπισμα, παλιών κοστουμιών και βιντάζ που πωλούνται σε χονδρέμπορους και παγκόσμιους εισαγωγείς ενδυμάτων από δεύτερο χέρι από το 1998. Τα εμπορεύματα μας εξάγονται προς την Αφρική, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Πουλάμε χονδρικής και λιανικής και διαθέτουμε μια αποθήκη 2000 m2.

  5. VETECO - FRIPERIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η VETECO εξειδικεύεται από το 2000 στην συλλογή και ανακύκλωση μεταχειρισμένων υφασμάτων. Διαλέγουμε και επιλέγουμε για τους εταίρους μας τα κατάλληλα είδη, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Είσαστε οργάνωση, τοπική κοινότητα ή επιχείρηση; Μπορούμε να υλοποιήσουμε μαζί ένα έργο ανακύκλωσης των υφασμάτων ή των ενδυμάτων και υποδημάτων εργασίας σας προσφέροντας σας πιστοποιητικό ιχνηλάτησης. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε μαζί το έργο σας και να σας προσφέρουμε μια εκτίμηση.

  1. BCR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H επιχείρηση μας, BCR BOROWY, η οποία βρίσκεται στην Saint-Andiol, εξειδικεύεται στην χονδρική και ημι-χονδρική πώληση ενδυμάτων από δεύτερο χέρι και μεταχειρισμένων ενδυμάτων για εισαγωγές και εξαγωγές. Προσφέρουμε επίσης υποδήματα, δερμάτινα είδη και λευκά είδη. Προσφέρουμε είδη για τον άνδρα, την γυναίκα και τα παιδιά, καλοκαιρινά και χειμερινά. Η πώληση γίνεται με το κιλό. Επιλέγουμε πάντα ενδύματα πρώτης ποιότητας, τα οποία διαλέγονται στην συνέχεια ανά κατηγορία.

  2. SHELDON INTERNATIONAL

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Η SHELDON INTERNATIONAL Ltd. είναι ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους χονδρέμπορους και προμηθευτές βρεφικών ρούχων και βρεφικών κλινοσκεπασμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, προμηθεύοντας χονδρέμπορους, ανεξάρτητους λιανοπωλητές καθώς και αλυσίδες καταστημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και πέραν αυτής. Η Sheldon International ιδρύθηκε από το 1992 με την αποθήκη και τα γραφεία της να βρίσκονται στο Leicester. Η εκτεταμένη γκάμα των βρεφικών προϊόντων μας αποτελείται από τις δικές μας μάρκες NURSERY TIME, MY LITTLE CHICK και JUST FOR ME (βρεφικά σετ, ριχτάρια, φόρμες ύπνου, βρεφικά φορέματα, ζακέτες, πλεκτά ισπανικού στυλ, χιονοφόρα, σαλιάρες, σετ δώρων, παπούτσια και κάλτσες), SNUGGLE BABY (σετ κλινοσκεπασμάτων, κουβέρτες, σεντόνια, περιτυλίγματα, σάλια, πετσέτες με κουκούλα και μαλακά παιχνίδια), TINY BABY και TINY CHICK (βρεφικά ρούχα για πρόωρα μωρά). Τα περισσότερα είδη σχεδιάζονται στο σπίτι μας και κατασκευάζονται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας σε διάφορες χώρες της Άπω Ανατολής καθώς και στην Ευρώπη. Νέα ρούχα και σχέδια προστίθενται συνεχώς στην ήδη εκτεταμένη γκάμα μας (συνήθως, προσθέτουμε περισσότερες από 300 νέες σειρές κάθε χρόνο- οι περισσότερες από αυτές θα είναι μεμονωμένες παραγωγές, καθώς σχεδιάζουμε νέες συλλογές κάθε χρόνο).

  1. A&E CLOTHING POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge
  2. STOCK2BE

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STOCK2BE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιανική πώληση, ενδυματα της δεκαετιας του 1970, υποδηματα, ενδυματα, στοκ από ενδύματα, καλτσες χονδρικης, Λιανική πώληση, ανδρικα ενδυματα, και γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Loenhout, Βέλγιο.

  3. APICURE PARIS IMPORT-EXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία APICURE PARIS IMPORT-EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα επιχειρήσεων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, διαφημιστικα αντικειμενα, Δώρα επιχειρήσεων, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  4. DYNASOURCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DYNASOURCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δώρα επιχειρήσεων, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Δώρα επιχειρήσεων, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Saintes, Γαλλία.

  5. TUMODAKIDS S.L.

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TUMODAKIDS S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους La Ormiga. Έχει έδρα σε Alicante, Ισπανία.

  6. MILIGUS

    Ουκρανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MILIGUS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη ενδυματων, δημιουργία ενδυμάτων, ενδυματα χονδρικης, επαγγελματικά ενδύματα, στρατιωτικα ενδυματα, ετοιμα ανδρικα ενδυματα, ενδυματα outdoor, δερματινα ειδη για στρατιωτικη χρηση, και στρατιωτικα σακιδια. Έχει έδρα σε Lviv, Ουκρανία.

  7. EUROTEX LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EUROTEX LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Μεταχειρισμένα αντικείμενα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη μεταχειρισμενων ενδυματων, εξαγωγη ενδυματων, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και υποδηματα χονδρικης. Έχει έδρα σε Varna, Βουλγαρία.

  8. TRADE PARTNER

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRADE PARTNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζιν και ενδύματα σπορ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έτοιμα ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, Φούτερ, Έτοιμα ενδύματα, και τζιν (παντελονια). Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  1. AMERICAN STUFF

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AMERICAN STUFF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, ενδυματα vintage, μεταχειρισμενα ενδυματα, εξαγωγη ενδυματων, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, μεταχειρισμενα ενδυματα, αξεσουαρ vintage, και επιλεγμενα. Έχει έδρα σε Montemurlo, Ιταλία.

  2. STOCKER ITALIA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STOCKER ITALIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυναικεία πλεκτά είδη, και εξαγωγη. Έχει έδρα σε Monte San Savino, Ιταλία.

  3. ECODRESS

    Ελλάδα

    Η Ecodress αποτελεί σήμερα μια απο τις δυναμικότερες εταιρείες στην Ελληνική αγορά, με έντονη δραστηριότητα στην Εισαγωγή και εμπορία second hand ρούχων και αξεσουάρ καλύπτοντας όλο το φάσμα του fashion world, για γυναίκες, άνδρες, παιδιά. Προσφέρουμε την δυνατότητα επιλογής 20κιλου δέματος, επιλογή ανά τεμάχιο και ΤΩΡΑ μοναδικά τεμάχια, άριστης ποιότητας, ειδική διαλογή σε ατομική συσκευασία! Η αξιοπιστία της εταιρείας μας στην Ελληνική αλλά και Διεθνή αγορά, εχει εξασφαλίσει αξιόλογες και αποκλειστικές συνεργασίες με εργοστάσια της Ευρώπης, κυρίως Ελβετία, Γερμανία και Αγγλία, με αποτέλεσμα να εισάγουμε πάντα το καλύτερο και ποιοτικότερο ρούχο στο είδος του, έχοντας την προτεραιότητα στις επιλογές τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Αν και εμπορευόμαστε ενα αρκετά οικονομικό προϊόν, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους εμπόρους να αγοράζουν και οικονομικότερα με σκοπό την αύξηση των πωλήσεών τους και της κερδοφορίας τους, εξασφαλίζουμε πάντα τις καλύτερες συνεργασίες στο εξωτερικό για εισαγωγές στα πιο επώνυμα, καθαρά και ποιοτικά ρούχα με αποτέλεσμα να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες μας. Με γνώμονα αυτή τη φιλοσοφία, κατέχουμε σήμερα το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς Πανελλαδικά, αλλά και άλλων χωρών όπως Αλβανία, Αίγυπτο, Ιορδανία, Ρουμανία και Κύπρο.

  4. SECONDHAND.GR

    Ελλάδα

    Η εταιρεία “secondhand.gr” είναι η νέα γενιά στην χονδρική πώληση των μεταχειρισμένων ρούχων με το κιλό. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας , πρωτοπορώντας εντός και εκτός συνόρων, η εταιρεία μας σύστησε στο εμπόριο τα stock & second hand ρούχα με το κιλό και δημιούργησε την πρώτη της αποθήκη χονδρικής πώλησης. Ως οι πρώτοι στην Ελλάδα, καινοτομήσαμε και δημιουργήσαμε ένα νέο εμπορικό κλάδο. Αναζητήσαμε προϊόντα σε όλο τον κόσμο, επισκεφτήκαμε κάθε σημείο παραγωγής και κάναμε εισαγωγές ρούχων από δεύτερο χέρι, από χώρες κολοσσούς στην συλλογή, διαλογή και διακίνηση τους, όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές άλλες. Μόνιμος στόχος της αναζήτησης μας: η υψηλότερη ποιότητα, σε συνδυασμό με την όσο - το δυνατόν - χαμηλότερη τιμή. Και τα καταφέραμε, χτίζοντας παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις με τους μεγαλύτερους προμηθευτές μεταχειρισμένων και μη, ενδυμάτων (second hand, vintage και stock). Η σταθερά υψηλή ποιότητα των ρούχων μας, η συχνή ανανέωση τους με τακτικές και μεγάλες εισαγωγές από τους καταρτισμένους εμπορικούς μας συνεργάτες, καθώς και η άρτια εξυπηρέτηση των πωλητών μας, μας κατέστησε πρώτη επιλογή στο χώρο. Έτσι, σε βάθος χρόνου αναπτύξαμε ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργασιών με πελάτες, τόσο στο χώρο λιανικών καταστημάτων (καταστήματα με second hand ενδύματα και ρούχα με το κιλό), όσο και στο χώρο των λαϊκών αγορών. Συνεργασίες, που μας επέτρεψαν να γνωρίσουμε σε βάθος τις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς.

  5. HOUSE STYLE

    Γερμανία

    Η House Style είναι μια εταιρεία χονδρικής πώλησης για μεταπωλητές με τις πιο μοντέρνες τάσεις και στιλ στον τομέα της μόδας για νέους. Γυναικεία ενδύματα, μοντέρνα και κομψά ενδύματα, σέξι βραδινά γυναικεία φορέματα, φορέματα μίνι, γυναικεία σακάκια, γυναικεία πουλόβερ, γυναικείες μπλούζες, γυναικεία μπλουζάκια, γυναικεία πουκάμισα, γυναικεία παντελόνια, ενδύματα τζιν, γυναικεία υποδήματα, γυναικείες φούστες, γυναικείες μίνι φούστες, γυναικεία σορτς, γυναικεία κοστούμια, γυναικεία εξωτερικά ενδύματα, ανδρικά εξωτερικά ενδύματα, ανδρικά σακάκια, ανδρικά παντελόνια τζιν, ανδρικά πουλόβερ, ανδρικά μπουφάν, ανδρικά σορτς, ανδρικά πουκάμισα, ανδρικά υποδήματα. Χονδρική πώληση ενδυμάτων, χονδρική πώληση υποδημάτων, μπικίνι, παντελόνια, σακάκια, φορέματα, παντελόνια, υποδήματα, πουλόβερ, ενδύματα θαλάσσης, κομψά πουκάμισα, μπλούζες, σέξι κορσάζ, παλτό, μπλέιζερ, μπολερό, φόρμες εργασίας, είδη καλτσοποιίας, κομψά βραδινά ενδύματα, ανδρικά μπλουζάκια, γυναικεία και ανδρικά σορτς, κολάν, μπουφάν, κοντά γυναικεία και ανδρικά παντελόνια, ανδρικά μπουφάν, κλασικά ενδύματα, γυναικεία σακάκια και παλτό, βιομηχανία ένδυσης – είδη τρίτων προμηθευτών, μοντέρνα και κομψά είδη.

  6. PAQUITO PRONTO MODA S.R.L.

    Ιταλία

    Από την δεκαετία του 70', το περιβάλλον της Paquito βασίζεται στην αγάπη και στον σεβασμό της μόδας, σε συνδυασμό με μια δυναμική και καινότομη φιλοσοφία. Χάρη στα προϊόντα της ποιότητας και ένα μοναδικό στυλ που αναπτύσσεται με το πέρασμα του χρόνου, η Paquito αποτελεί σήμερα μια αναγνωρισμένη φίρμα με ισχυρή ταυτότητα στον κόσμο της έτοιμης ένδυσης. Η Paquito εξειδικεύεται στα πλεκτά και στην γυναικεία ένδυση, τα έτοιμα ενδύματα χονδρικής: ενδύματα για εξωτερικούς χώρους, πουκάμισα, παντελόνια, φούστες, δερμάτινα γυναικεία ενδύματα, για νέες και λιγότερες νέες που ακολουθούν τη μόδα.

  7. AVM IMPORT

    Γαλλία

    Από το 1998, η AVM IMPORT κατασκευάζει γυναικεία και παιδικά ρούχα. Από την αποκλειστικά κατασκευή στην Ινδία και το Νεπάλ, τα ενδύματά μας είχαν πάντα τη φιλοδοξία να ντύνουν όλες γυναίκες από 36 έως 60 σε όλες τις σεζόν. Έχουμε στην καρδιά μας να σας κάνουμε να ταξιδέψετε στο σύμπαν των λαμπερών χρωμάτων και των πρωτότυπων εκτυπώσεων. Σας προτείνουμε τεράστια γκάμα ενδυμάτων υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές και μεγάλης πρωτοτυπίας. Επίσης, μπορούμε να παράγουμε κατόπιν αίτησης και σε σύντομη προθεσμία τις συλλογές που προετοιμάζουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επωφελούμαστε μιας καλήε φήμης στην παραγωγή ενδυμάτων από εμπριμέ βαμβάκι, είμαστε επίσης ικανοί να σας προτείνουμε συλλογές από πολυέστερ, βισκόζη, ραγιόν, λίκρα, μετάξι, ζέρσεϊ βαμβακερό, πολικά και καμβά. Παραμένουμε στη διάθεσή σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  8. SARL PRIVATE MARKET

    Γαλλία

    Η PRIVATE MARKET είναι μια γαλλική εταιρεία. Είμαστε φημισμένη ηγετική εταιρεία και χονδρέμπορος εξειδικευμένος στο ξεπούλημα επώνυμων εμπορικών σημάτων στον χώρο της άθλησης, του σέρφινγκ, Lifestyle και των εξωτερικών δραστηριοτήτων. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά απευθείας με τους επώνυμους μας εταίρους και ξεπουλάμε αποθέματα που προέρχονται από : παραδοσιακά τέλη σειράς, επιστροφές καταστημάτων και δείγματα αντιπροσώπων. Επίσης, η πείρα μας στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας μας έδωσε την δυνατότητα να κατακτήσουμε τον τομέα των μικρών οικοσκευών, των οικοσκευών και της υγιεινής. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγαλύτερη ποικιλία σε ασυναγώνιστες τιμές. Με πάνω από 250 πελάτες στην Ευρώπη, είμαστε αναγνωρισμένοι ως ένας από τις ηγετικές γαλλικές εταιρείες ξεστοκαρίσματος. Θα χαρούμε να ξεκινήσουμε μια νέα εμπορική σχέση με εσάς. Οπότε μην διστάσετε να μιλήσετε μαζί μας για τις ανάγκες σας, θα σας απαντήσουμε με την σχετική μας προσφορά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και μην διστάσετε να ζητήσετε τον κατάλογο μας προϊόντων μέσω ηλ. μηνύματος.

  9. SPORT WEISS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ως επιχείρηση εμπορίας στοκ αθλητικών ενδυμάτων κατά προτίμηση ειδών Adidas, τροφοδοτούμε επιχειρήσεις χονδρικής και λιανικής πώλησης στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαθέτουμε σε μεγάλες ποσότητες στοκ αθλητικών υποδημάτων και ενδυμάτων για γυναίκες, άνδρες και παιδιά των εταιρειών Adidas, Puma, Nike, Reebok, Quicksilver, Roxy και Asics. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα αθλητικών υποδημάτων Adidas για άνδρες, γυναίκες και παιδιά και κάθε είδους στοκ αθλητικών ειδών. Επίσης διαθέτουμε στοκ ανδρικών και γυναικείων αθλητικών ενδυμάτων, παιδικών αθλητικών υποδημάτων, μπαλών και υποδημάτων ποδοσφαίρου. Ανήκουμε στις γνωστότερες επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης στοκ αθλητικών ενδυμάτων και ειδών των μεγαλύτερων εταιρειών στη Γερμανία. Λόγω της συνεχώς ανανεωνόμενης γκάμας, αξίζει πάντοτε τον κόπο να μας επισκέπτεστε. Η ποιότητα των προϊόντων και η αυστηρή τήρηση των προθεσμιών παράδοσης συμβάλλουν στη μεγάλη ικανοποίηση των πελατών μας.

  10. THISTLE RECYCLING SOLUTION LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η Thistle Recycling Limited είναι μια κλωστοϋφαντουργική εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Με 10 χρόνια εμπειρίας εξάγουμε συλλογές μετρητών για ρούχα (cash 4 clothes), door2door συλλογές, ταξινομημένα προϊόντα από δεύτερο χέρι και νέα ενδύματα - στοκ περασμένης σεζόν, επώνυμο στοκ περασμένης σεζόν, ενδύματα που έχουν απομείνει στο κατάστημα και έχουν επιστραφεί. Συνεργαζόμαστε με πολλές αναγνωρισμένες μάρκες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επικοινωνήστε μαζί μας για καταλόγους και υπηρεσίες κατόπιν αιτήσεως. Στόχος μας είναι απαντήσουμε σε όλα τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα την ίδια μέρα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.266 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια