• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Έμπορος χονδρικής
  1. DESTOCKTOO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η DESTOCKTOO είναι ο ειδικός σας σε ότι αφορά το ξεπούλημα αντικειμένων και προϊόντων μαστορέματος. Είναι το κέντρο των χρυσών ευκαιριών και του ξεπουλήματος στον τομέα του μαστορέματος και της κιγκαλερίας καθώς και των μικρών εργαλείων εδώ και 20 χρόνια. Σας προσφέρουμε εξαιρετικά προσιτές τιμές που μπορούν να φτάσουν ακόμα και σε μείωση μέχρι 80%. Η εγγύηση ασύγκριτων τιμών σε προϊόντα ποιότητας για εργαλεία, μαστόρεμα, κιγκαλερία αλλά και σε ένδυση εργασίας. Τα αποθέματα μας συμπεριλαμβάνουν μια μεγάλη επιλογή εξοπλισμού για μπάνια, τουαλέτες και κουζίνες. Μια επαγγελματική γκάμα που εφοδιάζεται από επώνυμα εμπορικά σήματα όπως : 3M, Kapriol, Master Lock, OSRAM, Wirquin, ... Είτε είστε επαγγελματίας ή όχι στον χώρο των εργαλείων, είμαστε στην διάθεση σας μέσω ηλ. μηνύματος ή τηλεφώνου. Τα αποθέματα μας ανανεώνονται τακτικά. Μην προσπεράσετε το σημείο συνάντησης των χρυσών ευκαιριών! Και επωφεληθείτε από ασύγκριτες τιμές στα προϊόντα μας. Ελάτε να ανακαλύψετε τον χώρο μας ξεπουλήματος πολλών προϊόντων σε τιμές ασύγκριτα προσιτές!

  2. IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, επιπλα μπανιου, και Πώληση αποθέματος για καταστήματα πώλησης σε καλύτερες τιμές. Έχει έδρα σε Toulouse, Γαλλία.

  3. SHANXI MTC MEMORIALS

    Κίνα

    Η εταιρεία SHANXI MTC MEMORIALS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Datong, Κίνα.

  4. ATERTRADE

    Τουρκία

    Η εταιρεία ATERTRADE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, εισαγωγη, εξαγωγη, συμβουλος σχετικα με τη βιομηχανικη ιδιοκτησια, και Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  5. MAEL DISTRIBUTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAEL DISTRIBUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλουπώσεις - εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, βιομηχανικες ταινιες, εξαρτηματα για σκαλωσιες, Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, και σηματοδότηση για εργοτάξια. Έχει έδρα σε Le Pian Medoc, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALTER YAPI

    Τουρκία

    Η εταιρεία ALTER YAPI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  2. REAL ESTATE IN GEORGIA

    Γεωργία

    Η εταιρεία REAL ESTATE IN GEORGIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Tbilisi, Γεωργία.

  3. UCE-TRADING BVBA

    Βέλγιο

    Η εταιρεία UCE-TRADING BVBA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χωματουργικα μηχανηματα, και μεταχειρισμενοι ερπυστριοφοροι εκσκαφεις. Έχει έδρα σε Oostkamp, Βέλγιο.

  4. CENTRUM STAVEB

    Τσεχία

    Η εταιρεία CENTRUM STAVEB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές από σκυρόδεμα, Λυόμενα σπίτια, Κατασκευές από σκυρόδεμα, και Λυόμενα σπίτια. Έχει έδρα σε Teplice, Τσεχία.

  5. MAIL BOX PRODUCTION SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία MAIL BOX PRODUCTION SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραμματοκιβώτια, Σταχτοδοχεία, Γραμματοκιβώτια, και Σταχτοδοχεία. Έχει έδρα σε Bucharest, Ρουμανία.

  1. PAN-TECH VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAN-TECH VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Dessau-Roßlau, Γερμανία.

  2. CATUR JAYA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CATUR JAYA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

  1. SPV MARBLE

    Τουρκία

    Η εταιρεία SPV MARBLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εβαποριτης. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  2. PIERRE&VIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PIERRE&VIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Saint Denis Sur Loire, Γαλλία.

  3. DOLGA

    Λιθουανία

    Η εταιρεία DOLGA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

  4. RENOVET

    Πολωνία

    Η εταιρεία RENOVET, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Wiśnia Mała, Πολωνία.

  5. MATMONDE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MATMONDE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαρτηματα απο ανοξειδωτο χαλυβα, και αξεσουαρ επιπλωσης. Έχει έδρα σε Le Pellerin, Γαλλία.

  6. GOLDENTHOME®

    Πολωνία

    Η εταιρεία GOLDENTHOME®, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διανομη εμπορευματων. Έχει έδρα σε Krakow, Πολωνία.

  7. CLEARWATEC GROUP GERMANY

    Γερμανία

    Η εταιρεία CLEARWATEC GROUP GERMANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεατια επιθεωρησης, βοθρος, και φρεατια απο πλαστικο. Έχει έδρα σε Großenhain, Γερμανία.

  8. DOORS CLASS SRL

    Ρουμανία

    Η εταιρεία DOORS CLASS SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Bucharest, Ρουμανία.

  1. GAYATRI STONES

    Ινδία

    Η εταιρεία GAYATRI STONES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλλα υλικα - σχιστολιθος, χαλαζιτης, ψαμμιτης,. Έχει έδρα σε Jaipur, Ινδία.

  2. CALLWORLD

    Τυνησία

    Η εταιρεία CALLWORLD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Ariana, Τυνησία.

  3. ALUTREND ALÜMINYUM SISTEMLERI DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία ALUTREND ALÜMINYUM SISTEMLERI DIŞ TIC. LTD. ŞTI., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, κλειστοι χειμερινοι κηποι, Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, προσόψεις πάνελ, και πρόσοψη αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. REACKON CONCRETE PVT. LTD.

    Ινδία

    Η εταιρεία REACKON CONCRETE PVT. LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Nagpur, Ινδία.

  5. ELYS TRADING

    Τυνησία

    Η εταιρεία ELYS TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Sfax, Τυνησία.

  6. SMART 7678

    Αργεντινή

    Η εταιρεία SMART 7678, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Mar Del Plata, Αργεντινή.

  7. HUBEI MULTICOLOR RED STONE CO., LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία HUBEI MULTICOLOR RED STONE CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γρανιτης, και ασβεστολιθοι. Έχει έδρα σε Yichang, Κίνα.

  8. JSK

    Γαλλία

    Η εταιρεία JSK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πώληση αποθέματος για καταστήματα πώλησης σε καλύτερες τιμές, και πώληση και ξεπούλημα παλέτας κατάστημα εκπτώσεων. Έχει έδρα σε Boulogne-Billancourt, Γαλλία.

  9. ANDRIDOR GRUP S.R.L.

    Μολδαβία

    Η εταιρεία ANDRIDOR GRUP S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Chisinau, Μολδαβία.

  10. AL SHAMALI AL AHLIEA GENERAL TRADING & CONTRACTING CO. W.L.L.

    Κουβέιτ

    Η εταιρεία AL SHAMALI AL AHLIEA GENERAL TRADING & CONTRACTING CO. W.L.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χορηγια και αναζητηση αναδοχων, και επισημος αντιπροσωπος. Έχει έδρα σε Kuwait, Κουβέιτ.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Χονδρικής - Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

131 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια