• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική

Έμπορος λιανικής
  1. KEEMIAKAUBANDUS AS

    Εσθονία

    Η AS KEEMIAKAUBANDUS ιδρύθηκε το 1998, αλλά οι ρίζες του βρίσκονται στη δεκαετία του 1950, όταν η εταιρεία με την ονομασία “Himsnabsbõt” ξεκίνησε τις δραστηριότητές της. Σήμερα, η AS KEEMIAKAUBANDUS είναι μια εταιρεία βασισμένη 100% στην εσθονική πρωτεύουσα και της οποίας η κύρια δραστηριότητα, σε συνεργασία με κορυφαίες βιομηχανίες και τους εταίρους από την Ευρώπη, τη Ρωσία, τη Λευκορωσία, την Ουκρανία κλπ., περιλαμβάνουν τη χονδρική και λιανική πώληση των βιομηχανικών, των καταναλωτικών και εργαστηριακών χημικών, σκεύη εργαστηρίου, τεχνικά προϊόντα (πλαστικό και καουτσούκ) και αρτύματα.

  2. ASMFARMA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ASMFARMA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φαρμακεια, και συμπληρωματα. Έχει έδρα σε Venaria Reale, Ιταλία.

  3. C&F MANAGEMENT

    Λουξεμβούργο

    Η εταιρεία C&F MANAGEMENT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επενδύσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Προϊόντα ομορφιάς, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, παραφαρμακευτικα, Προϊόντα ομορφιάς, και Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Rombach, Λουξεμβούργο.

  4. ANABOLIZZANTI-NATURALI.IT

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANABOLIZZANTI-NATURALI.IT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη για fitness. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  5. MEDBIYO PHARMA

    Τουρκία

    Η εταιρεία MEDBIYO PHARMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φάρμακα, Προϊόντα ομορφιάς, φαρμακευτικα προϊοντα, Φάρμακα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET

    Τουρκία

    Η εταιρεία CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Trabzon, Τουρκία.

  2. HIMMEL INDUSTRIES INC.

    Φιλιπίνες

    Η εταιρεία HIMMEL INDUSTRIES INC., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα προϊοντα βιομηχανικης χρησης, και διαλυτικα πετρελαιου. Έχει έδρα σε Makati City, Φιλιπίνες.

  3. NIMETOGLU ECZANESI

    Τουρκία

    Η εταιρεία NIMETOGLU ECZANESI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη για τον τομεα της φαρμακευτικης. Έχει έδρα σε Şanliurfa, Τουρκία.

  4. ORIGINAL PROCESS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ORIGINAL PROCESS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Lille, Γαλλία.