• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Έμπορος λιανικής
  1. ALFA-MED LLC

    Ρωσία

    Η Alfa-Med κατασκευάζει ιατρικό εξοπλισμό για ηλεκτρονική διάγνωση του ανθρώπινου σώματος. Η ηλεκτρονική διάγνωση βασίζεται στην κυμαινόμενη φύση βιολογικών αντικειμένων. Η συνεργασία με παγκόσμια κορυφαία ινστιτούτα ιατρικής και έρευνας και ανάπτυξης επιτρέπει στην Alfa-Med να κατασκευάζει διαγνωστικό εξοπλισμό με την χρήση σύγχρονων μεθόδων έρευνας: Ο σύνθετος διαγνωστικός έλεγχος SensitivE επιτρέπει μια ολοκληρωμένη ιατρική διάγνωση του σώματος με υψηλή ακρίβεια ως 97%. Το Sensitiv imago είναι μια συσκευή για στιγμιαία αξιολόγηση της υγείας και βοηθητικές δοκιμές. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει ιατρικές ηλεκτρονικές συσκευές, συσκευές και εξοπλισμό από το 2001. Η εργασία έρευνας και ανάπτυξης της Alfa-Med παρέχεται από την MD και τους καλύτερους ειδικούς με πτυχία PhD ιατρικής, βιολογίας και τεχνικών επιστημών. Είμαστε έτοιμοι να προμηθεύσουμε και να αναπτύξουμε συσκευές και εξοπλισμό για την υγεία, ηλεκτροιατρικό εξοπλισμό ικανό να ανιχνεύσει προκλινικά στάδια οργανικής δυσλειτουργίας. Είμαστε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία που προσφέρει ευνοϊκές συνθήκες συνεργασίας.

  2. BODY UP EVOLUTION

    Ελλάδα

    Ευκολη ανασηκωση και μεταφορα ατομων με κινητικα προβληματα.Αντικαθιστα 4 προϊοντα.Το βασικό βοήθημα για χρηση εντος σπιτιου.Είναι το κατάλληλο εργαλείο γιατί βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ΑΜΕΑ αλλά και των βοηθών τους όχι μόνο γιατι απλουστεύει την διαδικασία ανασήκωσης από το κρεβάτι, αλλά και γιατί καθιστά εφικτή την πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού (τουαλετα, τραπεζαρία, μπαλκόνι κλπ) , καθώς και προς το αυτοκίνητο!

  3. ANAPIRIKA

    Ελλάδα

    αναπηρικά, αναπηρικα, ορθοπεδικά, ορθοπεδικα

  4. DORTOMEDICAL

    Ισπανία

    Η εταιρεία DORTOMEDICAL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικα, σκουτερ για ατομα με ειδικες αναγκες, τροχηλατες καρεκλες, και περιπατητηρες. Έχει έδρα σε Córdoba, Ισπανία.

  5. ORTHOMEDICAL DI MUSSO KATIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORTHOMEDICAL DI MUSSO KATIA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη υγιεινης, βοηθητικα προϊοντα για ατομα με αναπηριες και ορθοπεδικα ειδη, ελαστικα καλσον, και ορθοπεδικοι κηδεμονες. Έχει έδρα σε Torino (to), Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LEUNEN ORTHOPEDIE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LEUNEN ORTHOPEDIE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, ενοικιαζονται ορθοπεδικα κρεβατια και εξαρτηματα, ενοικιαζονται ορθοπεδικες αναπηρικες καρεκλες, και ορθοπεδικα υποδηματα. Έχει έδρα σε Deurne, Βέλγιο.

  2. SCANREHAB SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία SCANREHAB SP. Z O.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαξιλαρια κατα της εξελκωσης εκ κατακλισεως, ορθοπεδικα στρωματα, και ορθοπεδικά μαξιλάρια. Έχει έδρα σε Kraków, Πολωνία.

  3. INSTITUT MODERNE D'ORTHOPEDIE DEMANET

    Βέλγιο

    Η εταιρεία INSTITUT MODERNE D'ORTHOPEDIE DEMANET, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, ορθοπεδικοι πατοι, ορθοπεδικα υποδηματα, και ποδολογια. Έχει έδρα σε Charleroi, Βέλγιο.

  4. SANI-AKTIV.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANI-AKTIV.DE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εσωρουχα-πανες ακρατειας, και τροχηλατες καρεκλες. Έχει έδρα σε Kraftsdorf, Γερμανία.

  5. ORTOPEDIA JUAN BRAVO

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA JUAN BRAVO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικα, καλσόν διαβαθμισμένης συμπίεσης, ορθοπεδικα βοηθηματα, και Αναπηρικές καρέκλες. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  1. RECURSOS DE MOVILIDAD TECNICA S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία RECURSOS DE MOVILIDAD TECNICA S.L, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  2. CUIDDO - ASEVIME S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία CUIDDO - ASEVIME S.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας, βρεφικα καροτσια, εργοθεραπεια, και Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας. Έχει έδρα σε Getafe, Ισπανία.

  1. QUERALTÓ

    Ισπανία

    Η εταιρεία QUERALTÓ, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Sevilla, Ισπανία.

  2. ORTOPEDIA CASTELLI ROMANI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA CASTELLI ROMANI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεβάτια νοσοκομείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, ορθοπεδικοι πατοι, ορθοπεδικοι κηδεμονες, ορθοπεδικα, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Grottaferrata, Ιταλία.

  3. ORTOPEDIA FLORENCIO

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA FLORENCIO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

  4. SCHULTE-DERNE24

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHULTE-DERNE24, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Κρεβάτια νοσοκομείου, εσωρουχα-πανες ακρατειας, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Κρεβάτια νοσοκομείου, και εξοπλισμοι και προμηθειες για νοσοκομεια και ιατρικα εργαστηρια. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

  5. ORTHOPEDIE TOUSSAINT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ORTHOPEDIE TOUSSAINT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, Ορθοπεδικά υποδήματα, Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, αναπηρικες καρεκλες για ατομα με ειδικες αναγκες, και Ορθοπεδικά υποδήματα. Έχει έδρα σε Charleroi, Βέλγιο.

  6. TENURA

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία TENURA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Brinscall, Ηνωμένο Βασίλειο.

  7. TODOORTOPEDIA

    Ισπανία

    Η εταιρεία TODOORTOPEDIA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροχηλατες καρεκλες, και ορθοπεδικα. Έχει έδρα σε Santiago de Compostela, Ισπανία.

  8. SANITÄTSHAUS FÖRSTER OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANITÄTSHAUS FÖRSTER OHG, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικοι πατοι. Έχει έδρα σε Frankfurt Am Main, Γερμανία.

  1. SIMO - SERVIÇO DE INFORMAÇÃO PARA MOBILIDADE E ORTOPEDIA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία SIMO - SERVIÇO DE INFORMAÇÃO PARA MOBILIDADE E ORTOPEDIA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανυψωτηρες, και ορθοπεδικα. Έχει έδρα σε Faro, Πορτογαλία.

  2. ZORG EN GEMAK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZORG EN GEMAK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ευεξία και αναζωογόνηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Αναπηρικές καρέκλες, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Nijmegen, Κάτω Χώρες.

  3. ORTOPEDIA ERGOX S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA ERGOX S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα οποθεραπειας, και τεχνητα μελη. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  4. BONZIO S.A.S. DI PAOLOEMILIO BONZIO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BONZIO S.A.S. DI PAOLOEMILIO BONZIO & C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

  5. ORTOPEDIA ADRIANO MARCELLETTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA ADRIANO MARCELLETTI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, Χειρουργικά εμφύτευματα, Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, και Χειρουργικά εμφύτευματα. Έχει έδρα σε Tolentino, Ιταλία.

  6. SANITARIA CURTOL DI BRISTOT GIOVANNA & C S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANITARIA CURTOL DI BRISTOT GIOVANNA & C S.A.S., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Sedico, Ιταλία.

  7. DIETISAN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DIETISAN S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

  8. CARAVAGGIO 70 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CARAVAGGIO 70 S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, Χειρουργικά εμφύτευματα, Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, και Χειρουργικά εμφύτευματα. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  9. ORTOCENTER DI ZUNGRI ANNAMARIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORTOCENTER DI ZUNGRI ANNAMARIA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

  10. LA SAN CRISPINO DI MAINO GIAMPAOLO E FRATELLI & C S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA SAN CRISPINO DI MAINO GIAMPAOLO E FRATELLI & C S.N.C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Δέρματα - αντικείμενα τεχνικής και ιατρικής χρήσης. Έχει έδρα σε Oltrona Di San Mamette, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αριθμός αποτελεσμάτων.

96 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ