• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς

Έμπορος λιανικής
  1. MAYUMBE CONNECTING

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAYUMBE CONNECTING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεθνή φορτία, Εμπορευματοκιβώτια - αεροπορική μεταφορά, Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα, Ναυτιλιακή ναύλωση, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Φορτηγά μεταχειρισμένα, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, και Εισαγωγές-εξαγωγές - πληροφορική. Έχει έδρα σε Liège, Βέλγιο.

  2. TRANSAUTOMOBILE SA

    Βέλγιο

    Από την αρχή, η Transautomobile δραστηριοποιήθηκε στην πώληση «αφορολόγητων - χωρίς Φ.Π.Α.» οχημάτων για εξαγωγές από το 1973 και πιο συγκεκριμένα προς την Αφρική. Η Transautomobile αναπτύσσεται συνεχώς. Με την πάροδο των ετών, ανέπτυξε την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, καθώς και τις περιοχές διεξαγωγής εμπορίου. Έδρα στις Βρυξέλλες, στην καρδιά της Ευρώπης. Οδικά οχήματα, αυτοκίνητα όλων των εμπορικών σημάτων και σχεδίων, 4X4, φορτηγά pick-up. Λεωφορεία μικρά, λεωφορεία, Πούλμαν, επαγγελματικά οχήματα

  3. ENC

    Γαλλία

    Η ENC είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες εξαγωγής μεταχειρισμένου εξοπλισμού οδικής μεταφοράς στις ανατολικές χώρες, όλα τα είδη οδικών τρακτέρ, μεταφορείς μεγάλου όγκου, φορτηγά, ημι-ρυμουλκούμενα κάθε είδους η προσωρινή ασφάλιση ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ/ΕΞΑΓΩΓΗΣ προτείνεται όποιος και να είναι ο τελικός προορισμός του εξαγώμενου οχήματος.Εδώ και 15 χρόνια, δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στον χώρο του αυτοκινήτου, είμαστε ο κύριος εξαγωγέας μεταχειρισμένων βιομηχανικών οχημάτων στη Ρωσία, ειδικός στις Ανατολικές χώρες με αναχώρηση από τη Γαλλία.

  4. PARTSHOUSE

    Ελλάδα

    Η Εταιρία Γιαννακίδης Α. & Σια Ο.Ε Ιδρύθηκε Το 2004 Με Πρωταρχικό Της Στόχο Να Καλύψει Τις Ανάγκες Της Ελληνικής Αγοράς. Οι Ιδιόκτητες Εγκαταστάσεις, 500 Τ.Μ., Της Εταιρείας, Η Τεράστια Γκάμα Ανταλλακτικών Και Το Εξειδικευμένο Προσωπικό Της, Την Αναβαθμίζουν Καθημερινά, Στις Πλέον Απαιτητικές Συνθήκες, Της Ελληνικής Αγοράς. Από Το 2007 Η Εταιρεία Μας Δραστηριοποιείται Και Στο Χώρο Των Εισαγωγών, Γεγονός Που Την Καθιστά, Μία Απο Τις Πιο Ανταγωνιστικές Εταιρείες Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων Σε Πανελλαδικό Επίπεδο. Το Συνεχώς Αυξανόμενο Πελατολόγιο, Μας Ώθησε Στην Δημιουργία Ενός Πληρέστατου Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Κύριος Σκοπός “Αυτού” Είναι Η Καλύτερη Και Πιο Άμεση Εξυπηρέτηση Των Πελατών Σε Οποιοδήποτε Σημείο Πανελλαδικά. Με Την Δημιουργία Του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Δίνουμε Την Δυνατότητα Στους Πελάτες Να Επιλέξουν Τα Ανταλλακτικά Που Χρειάζονται Οποιαδήποτε Χρονική Στιγμή Θελήσουν Και Να Ενημερωθούν Άμεσα Σχετικά Με Την Διαθεσιμότητα, Την Τιμή, Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά Και Το Κόστος Μεταφοράς Του Ανταλλακτικού, Προς Τον Τελικό Προορισμό Αποστολής.

  5. BIKE TRAILERS

    Ελλάδα

    Η Bike Trailers ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να διαδώσει στον Έλληνα ποδηλάτη την κουλτούρα των Ευρωπαίων ποδηλατών. Είναι η πρώτη εταιρία που εισήγαγε Bike Trailers στη χώρα μας.Η Bike Trailers εισάγει: Ρυμουλκούμενα Καρότσια - Τρέιλερ για παιδιά, Ρυμουλκούμενα Τρέλερ Ποδηλάτων για Σκύλους, Ρυμουλκούμενα Τρέιλερς ποδηλάτων Μεταφοράς Φορτίων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BRINA CELIJA S.P.

    Σλοβενία

    Η εταιρεία BRINA CELIJA S.P., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Ljubljana, Σλοβενία.

  2. MIRMAK FORKLIFT VE IS MAK.YED.PARCA

    Τουρκία

    Η εταιρεία MIRMAK FORKLIFT VE IS MAK.YED.PARCA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

  3. GEBR. LAEREMANS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία GEBR. LAEREMANS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, ανταλλακτικα αυτοκινητων, και κατεδαφισεις. Έχει έδρα σε Ramsel, Βέλγιο.

  4. AUTOATTIVA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUTOATTIVA S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο αντιπρόσωπος αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, και μεταχειρισμενος εξοπλισμος επιχειρησης εξαμηνου. Έχει έδρα σε Biella, Ιταλία.

  5. LCONCEPT

    Ισπανία

    Η εταιρεία LCONCEPT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στρατιωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, αστυνομικα οχηματα, αμυντικα οπλα, θωρακισμενοι κινητηρες, και Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Castelldefels, Ισπανία.

  1. MADYCAR & TRUCK

    Ιταλία

    Η εταιρεία MADYCAR & TRUCK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, ενοικιασεις αυτοκινητων μεσης / μεγαλης διαρκειας, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, διαρρυθμιση οχηματων για τη μεταφορα ατομων με μειωμενη κινητικοτητα, και συναρμολογηση και διαρρυθμιση ειδικων οχηματων. Έχει έδρα σε Lariano, Ιταλία.

  2. TRUCIMEX

    Βέλγιο

    Η εταιρεία TRUCIMEX, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, και μεταχειρισμενα επαγγελματικα οχηματα. Έχει έδρα σε Zedelgem, Βέλγιο.

  1. J J CARAVANS LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία J J CARAVANS LTD, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα υγρου καθαρισμου βιομηχανικης χρησης, Πετρελαιοκινητήρες, και χωματουργικα μηχανηματα και εξοπλισμος. Έχει έδρα σε London, England, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. AUTO-KLEINERT

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTO-KLEINERT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοκινουμενα οχηματα. Έχει έδρα σε Wilsdruff, Γερμανία.

  3. COA TRUCKS, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία COA TRUCKS, S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Granyanella, Ισπανία.

  4. AUTOWINI.COM

    Νότια Κορέα

    Η εταιρεία AUTOWINI.COM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Seoul, Νότια Κορέα.

  5. EQUIPMENT SALES LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία EQUIPMENT SALES LTD, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται εκσκαφεις και μηχανηματα για τον τομεα των κατασκευων, και εκσκαφεις. Έχει έδρα σε Nottingham, Ηνωμένο Βασίλειο.

  6. MACHINE TRADE

    Γερμανία

    Η εταιρεία MACHINE TRADE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα αντικείμενα, χωματουργικα μηχανηματα, Μεταχειρισμένα αντικείμενα, και αγορεσ-πωλησεις μεταχειρισμενων. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

  7. CAPRICORN SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAPRICORN SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα φορτηγων. Έχει έδρα σε Borgaro, Ιταλία.

  8. ANDIMPROM LTD

    Λευκορωσία

    Η εταιρεία ANDIMPROM LTD, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελκυστηρες για χωματουργικες εργασιες, και μεταχειρισμενα αμαξιδια με εγγυηση. Έχει έδρα σε Brest, Λευκορωσία.

  1. TOP WAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TOP WAGEN GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Stralsund, Γερμανία.

  2. AVENUE OTO SERVIS

    Τουρκία

    Η εταιρεία AVENUE OTO SERVIS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. COMPRAYVENTAPEDRO

    Ισπανία

    Η εταιρεία COMPRAYVENTAPEDRO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  4. BROKER SERVICE

    Ιταλία

    Η εταιρεία BROKER SERVICE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φορτηγα. Έχει έδρα σε Olbia, Ιταλία.

  5. MINERALE LOCATION

    Αλγερία

    Η εταιρεία MINERALE LOCATION, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα νερα. Έχει έδρα σε Tizi Ouzou, Αλγερία.

  6. ARENDS BROS

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία ARENDS BROS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Doral, Ηνωμένες Πολιτείες.

  7. YANTAI WANT AUTOMOBILE TEST & REPAIR EQUIPMENT MANUFACTURING CO., LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία YANTAI WANT AUTOMOBILE TEST & REPAIR EQUIPMENT MANUFACTURING CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Yantai, Κίνα.

  8. AUTOHANDEL SNEPPE

    Βέλγιο

  9. STETIYARA

    Μαρόκο

    Η εταιρεία STETIYARA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρυμούλκες για σκάφη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρυμουλκουμενα μεταφορας οχηματων, ενωσεις εισαγωγικων/ εξαγωγικων επιχειρησεων, Διεθνείς οδικές μεταφορές, και ρυμουλκουμενα ψυγεια. Έχει έδρα σε Larache, Μαρόκο.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς

Αριθμός αποτελεσμάτων.

29 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ