• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Έμπορος λιανικής
  1. PASISIS S.A.

    Ελλάδα

    Από το 1950 οπότε και ιδρύθηκε η εταιρεία στην περιοχή της Ναυπάκτου Αιτωλοακαρνανίας έως και σήμερα, η πορεία μας στον χώρο των δομικών υλικών διαγράφεται καθ’ όλα ανοδική. Εμείς, το έμψυχο δυναμικό της ΔΟΜΙΚΑ ΠΑΣΙΣΗ Α.Ε.συνεπείς στις αρχές μας εδώ και 62 χρόνια έχουμε πετύχει την διαρκή βελτίωση και εξέλιξη των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών για να μπορείτε εσείς, οι δικοί μας άνθρωποι, να στεγάσετε τα όνειρά σας σε γερές βάσεις.Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των εισαγωγών, των εξαγωγών, των αντιπροσωπειών και του εμπορίου σύγχρονων δομικών υλικών, διαθέτοντας βιομηχανική και μεταποιητική μονάδα στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου, όπου στεγάζονται και οι κεντρικές αποθήκες της εταιρείας σε έκταση 25 στεμμάτων, αποθήκες στην περιοχή του Ρίο Πατρών επί της Π.Ε.Ο ενώ σύντομα προχωρά και στην κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα στην Δυτική Ελλάδα εκθεσιακά κέντρα διαρθρωμένου σε 3 επίπεδα, συνολικού εμβαδού 3500 m2.Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας σε συνδυασμό με τον εξελιγμένο μηχ

  2. ATERTRADE

    Τουρκία

    Η εταιρεία ATERTRADE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά υλικά, εισαγωγη, εξαγωγη, συμβουλος σχετικα με τη βιομηχανικη ιδιοκτησια, και Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  3. FIDALGO & RODRIGUES, LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία FIDALGO & RODRIGUES, LDA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Βιομηχανία - κιγκαλερία, εργαλεια, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Vila Nova De Gaia, Πορτογαλία.

  4. OUTLET CERAMICA

    Γαλλία

    Η εταιρεία OUTLET CERAMICA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλακιδια, νοσοκομειακα επιπλα, και εφαρμογη επικαλυψεων. Έχει έδρα σε Saint Quentin Fallavier, Γαλλία.

  5. C.M.T. CONSTRUCTION MACHINERY TRADER

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.M.T. CONSTRUCTION MACHINERY TRADER, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους caterpillar, ερπυστριοφοροι και τροχηλατοι εκσκαφεις, και ερπυστριοφοροι εκσκαφεις. Έχει έδρα σε Prato, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TODOHIKOKI.COM

    Ισπανία

    Η εταιρεία TODOHIKOKI.COM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε A Coruña, Ισπανία.

  2. DDG EQUIPMENT LTD

    Ιταλία

    Η εταιρεία DDG EQUIPMENT LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκσκαφεις, φορτωτικα φτυαρια, ενοικιαση τηλεσκοπικων ανυψωτηρων, και δονουμενα μηχανηματα φινιρισματος. Έχει έδρα σε Desenzano Del Garda, Ιταλία.

  3. GAYATRI STONES

    Ινδία

    Η εταιρεία GAYATRI STONES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αλλα υλικα - σχιστολιθος, χαλαζιτης, ψαμμιτης,. Έχει έδρα σε Jaipur, Ινδία.

  4. DOLGA

    Λιθουανία

    Η εταιρεία DOLGA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

  5. CALLWORLD

    Τυνησία

    Η εταιρεία CALLWORLD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Ariana, Τυνησία.

  1. AL SHAMALI AL AHLIEA GENERAL TRADING & CONTRACTING CO. W.L.L.

    Κουβέιτ

    Η εταιρεία AL SHAMALI AL AHLIEA GENERAL TRADING & CONTRACTING CO. W.L.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χορηγια και αναζητηση αναδοχων, και επισημος αντιπροσωπος. Έχει έδρα σε Kuwait, Κουβέιτ.

  2. SODINEG

    Γαλλία

    Η εταιρεία SODINEG, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Neuville Saint Amand, Γαλλία.

  1. 4FTBSYS PVT LTD

    Ινδία

    Η εταιρεία 4FTBSYS PVT LTD, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Mumbai, Ινδία.

  2. SAHARA EXPORT SAS DI UGO FROSINI & C

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAHARA EXPORT SAS DI UGO FROSINI & C, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεραμικα πλακακια, κεραμικα ειδη, επιπλωση, και συσκευες υγιεινης. Έχει έδρα σε Lastra a Signa, Ιταλία.

  3. REACKON CONCRETE PVT. LTD.

    Ινδία

    Η εταιρεία REACKON CONCRETE PVT. LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Nagpur, Ινδία.

  4. PERSIAN STONES

    Ιταλία

    Η εταιρεία PERSIAN STONES, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ονυχας. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

  5. BOYA MARKETING

    Τουρκία

    Η εταιρεία BOYA MARKETING, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλικα για ψευδοροφες, και βαφη. Έχει έδρα σε AYDIN, Τουρκία.

  6. NORISCASE.IT

    Ιταλία

    Η εταιρεία NORISCASE.IT, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Bergamo, Ιταλία.

  7. CONTINENTAL-IMPEX

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία CONTINENTAL-IMPEX, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλική κατασκευή, και κατασκευαστικες εργασιες. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

  8. NAUTICUM OY

    Φινλανδία

    Η εταιρεία NAUTICUM OY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιλογή συνεταίρων και αντιπροσώπων, και γυψομαρμαρα. Έχει έδρα σε Tampere, Φινλανδία.

  1. MACHARIF

    Μαρόκο

    Η εταιρεία MACHARIF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Rabat, Μαρόκο.

  2. SUP MODELEUR SARL

    Μαρόκο

    Η εταιρεία SUP MODELEUR SARL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Mohammedia, Μαρόκο.

  3. GOLDEN SHIP FOR MARINE SERVICES

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία GOLDEN SHIP FOR MARINE SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη, και εισαγωγη. Έχει έδρα σε Alexandria, Αίγυπτος.

  4. SERVICIOS INTEGRADOS SIGÜEIRO,S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία SERVICIOS INTEGRADOS SIGÜEIRO,S.L, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Oroso, Ισπανία.

  5. ALMARWA GROUP

    Τσαντ

    Η εταιρεία ALMARWA GROUP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Abéché, Τσαντ.

  6. ECIMEX

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η εταιρεία ECIMEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.