βιοτεχνία παραγωγής παραδοσιακού κουραμπιέ Καβάλας σε διάφορους τύπους. επιπλέον προιόντα παραγωγής και εμπορίας είναι ο Ελληνικός καφές, το τσαί βουνού, τα παξιμάδια και τα προιόντα μαστίχας
Γαλλία
Η κασκάρα είναι ο καρπός του φυτού του καφέ, που μόλις αποξηρανθεί χρησιμοποιείται σε αφεψήματα για ζεστά ή κρύα ροφήματα. Με λεπτή γεύση, η κασκάρα περιέχει καφεΐνη και αντιοξειδωτικά.
Ζητήστε προσφοράΛιθουανία
,,Dodo Cukrus" Κρύσταλλοι καφέ - αυτοί οι κρύσταλλοι, που μοιάζουν με μικρά κομμάτια κεχριμπαριού, είναι μια εξαιρετική προσθήκη στον καφέ. Δίνουν στον καφέ μια νόστιμη και διακριτική γλυκύτητα, επειδή η ζάχαρη διαλύεται αργά και αποκαλύπτει όλη τη γεύση και τη γλυκύτητα που παραμένει στον καφέ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αφήνοντας μια ευχάριστη γεύση σιροπιού μελάσας, εξισορροπώντας τη γεύση και την ευχάριστη εμπειρία της κατανάλωσης καφέ.
Ζητήστε προσφοράΔημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές