TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE

Ελλάδα

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Ο υδραυλικός βραχίονας εκφόρτωσης κρέατος ΒΕΚ01 χρησιμοποιείται στα σφαγεία και τις μονάδες επεξεργασίας κρέατος, για την φόρτωση και εκφόρτωση του κρέατος στις ράμπες αποστολής από την εναέρια τροχιά μεταφοράς στο φορτηγό και αντίθετα. Η λειτουργία του βασίζεται στην ικανότητα ανύψωσης και περιστροφής που διαθέτει. Η ανύψωση του βραχίονα γίνεται με υδραυλικό έμβολο, ενώ η περιστροφή του γίνεται χειροκίνητα. Κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα. Το μηχάνημα είναι πιστοποιημένο με CE. Ύψος 1820 mm Μήκος βραχίονα 2500 mm Διαστάσεις βάσης 540×540 mm Μέγιστο φορτίο 250 kg Μέγιστο ύψος ανύψωσης 2,4 m

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Το αποτριχωτικό μηχάνημα χοίρων ΑΜΧ-01 χρησιμοποιείται για απομάκρυνση των τριχών από το δέρμα των σφάγιων ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Το σφάγιο περιστρέφεται μέσα στην ειδική λεκάνη με τη βοήθεια δύο αξόνων πάνω στους οποίους στηρίζονται 80 ειδικά τεμάχια από καουτσούκ, με χτυπήματα των οποίων απομακρύνεται το τρίχωμα. Η λεκάνη γεμίζεται με νερό σε θερμοκρασία 62°C. Μια ειδική δεξαμενή που περιβάλει τη λεκάνη από κάτω και στα πλάγια περιέχει ειδικό λάδι με υψηλή μετάδοση θερμότητας που προσφέρει σταθερή θερμότητα σε κάθε σημείο. Στη δεξαμενή προσαρμόζεται ανοξείδωτη αντίσταση 12kw για ζέσταμα του λαδιού. Η διατήρηση της αναγκαίας θερμοκρασίας νερού στους 62°C επιτυγχάνεται με δύο θερμοστάτες (για το λάδι και το νερό). Το καπάκι ανοίγει και κλείνει με δύο έμβολα πνευματικής λειτουργίας. Κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα. Το μηχάνημα είναι πιστοποιημένο με CE. Επίσης διαθέσιμα: τα ελαστικά paddles του αποτριχωτικού μηχανήματος για αντικατάσταση των φθαρμένων.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Τα τροχαλιοφόρα τσιγκέλια αφαίμαξης αιγοπροβάτων προορίζονται για χρήση πάνω σε σωληνωτή τροχιά Φ60. Το φορείο κατασκευάζεται από χυτό αλουμίνιο ειδικά κατεργασμένο για μέγιστη αντοχή στην υγρασία. Το σύστημα αγκίστρωσης (κρίκος) κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα A304L. Η κίνηση γίνεται με ράουλο από χάλυβα γαλβανισμένο εν θερμώ και δύο ανοξείδωτα ρουλεμάν 6001RS υψηλής ποιότητας και αντοχής για τη διευκόλυνση της μετακίνησης του σφάγιου.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Το μηχάνημα προορίζεται για την αναισθητοποίηση των χοίρων με χρήση διοξειδίου του άνθρακα CO2, σύμφωνα με τους κανονισμούς για υπεύθυνη μεταχείριση των ζώων πριν από τη σφαγή. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και γαλβανισμένο εν θερμώ χάλυβα σύμφωνα με όλα τα απαραίτητα πρότυπα. Τα ζώα χωρίζονται σε ομάδες των πέντα και οδηγούνται μηχανικά στον κλωβό αναισθητοποίησης ο οποίος κατεβαίνει μέσα στον υπόγειο θάλαμο με το διοξείδιο του άνθρακα CO2. Με το πέρας της διαδικασίας, ο κλωβός με τους αναισθητοποιημένους χοίρους ανεβαίνει αυτόματα και οι αναισθητοποιημένοι χοίροι αφαιρούνται από τον αυτόν μηχανικά και αποστέλλονται για περαιτέρω επεξεργασία. Δυναμικότητα του μηχανήματος: έως και 100 γουρούνια ανά ώρα. Βίντεο μηχανήματος σε λειτουργία: https://www.youtube.com/watch?v=shRsWn7EqK4

Ζητήστε προσφορά

Κατασκευαστική επιχείρηση με ίδρυση το 1997 και πολυετή εμπειρία στην τομέα μηχανημάτων και εξοπλισμού σφαγείων και μονάδων επεξεργασίας κρέατος. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διακίνηση κρέατος που συμπεριλαμβάνουν συστήματα εναέριων γραμμών μεταφοράς, τροχαλιοφόρα τσιγκέλια, υδραυλικό βραχίονα μεταφόρτωσης κρέατος, ειδικές συνδέσεις με φορτηγά-ψυγεία και με ασανσέρ κλπ. Κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας και αντοχής εξοπλισμούς σε ασυναγώνιστες τιμές. Στα προϊόντα μας συγκαταλέγονται επίσης το μηχάνημα αποτρίχωσης χοίρων, συστήματα υγιεινής (αποστειρωτήρες εργαλείων, μηχανές πλύσης μποτών) και επεξεργασίας παραπροϊόντων, καθώς και ανοξείδωτες κατασκευές όπως καρότσια INOX, πλατφόρμες και πάγκοι εργασίας, ηλεκτρονικοί ζυγοί ράγας, ζυμωτήρια κρέατος. Είμαστε η πρώτη εταιρεία στα Βαλκάνια που σχεδίασε και κατασκεύασε το δικό της μοντέλο μηχανής αναισθητοποίησης χοίρων με διοξείδιο του άνθρακα CO2, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα του παραγώμενου κρέατος και αυξάνει τον τζίρο των σφαγείων που το χρησιμοποιούν.

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE

Lipochori

585 00 Skydra - Ελλάδα

Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    1997
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Ευρωπαϊκή
  • Check Circle Outline icon Διεθνής

Ζώνες παράδοσης

Δραστηριότητες της TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT IKE

  • Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία
  • Αναισθητοποίηση χοίρων με CO2
  • TRIANTAFYLLIDIS EQUIPMENT
  • Γραμμές επεξεργασίας κρέατος - τσιγκέλια
  • Υδραυλικός βραχίονας φόρτωσης κρέατος
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν