TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

Ισπανία

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Español Δείτε τα 10 προϊόντα

Η εταιρεία TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σάλτσες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλτσες και καρυκευματα, και βινεγκρέτ. Έχει έδρα σε Reus ( Tarragona ), Ισπανία.

Άλλες εταιρείες στον ίδιο κλάδο:

Τελευταία νέα της επιχείρησης

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

Λανσάρισμα προϊόντος ・ 11 Νοε 2021

MayoVegana Bio d'Atenea es la alternativa vegana a la mayonesa tradicional. Una deliciosa salsa: ·VEGANA · BIO · GLUTEN FREE Con un ligero sabor a mostaza y con el toque especial de la Sal Negra del Himalaya. Perfecta para acompañar cualquier tipo de plato como ensaladas, pasta, verdura y la típica ensaladilla rusa.

Εγγραφα

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

C/ Víctor Català, 19

Polígono industrial agro reus

43206 Reus ( Tarragona ) - Ισπανία

Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Οργανισμός

  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Δραστηριότητες της TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

  • Σάλτσες
  • σαλτσες και καρυκευματα
  • βινεγκρέτ
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν