STYLATI

Ελλάδα

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

STYLATI
Web icon

Προβολή με τον κατάλογο προϊόντων

Ελλάδα

Ελαφρύ και αεράτο φούξια πουκάμισο με μανίκια νυχτερίδα και χιαστί κορδόνι, έχει σχεδιαστεί για άνετη εφαρμογή. Το κορδόνι μπροστά μπορείτε να προσαρμόσετε όπως σας αρέσει. Το βαθύ φουξία χρώμα θα δώσει μία φωτεινή έμφαση στην ντουλάπα σας. Συνδιάστε το πουκάμισο σας με ένα στενό παντελόνι ή σορτς. Φτιαγμένο από ελαφρύ βισκόζ ύφασμα. Η βισκοζή - είναι ένα υλικό "νέας γενιάς". Προέρχεται από την κυτταρίνη κορμού δέντρου. Είναι εξαιρετικά μαλακό, λεπτό υλικό με υψηλές υγροσκοπικές και οικολογικές ιδιότητες. Ελληνικής ραφής.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Κομψό μίνι φόρεμα σε γοητευτική σιλουέτα γοργόνα, με ανοιχτή πλάτη και ανοιχτούς ώμους - είναι ιδανικό για μια εκδήλωση. Με το κόψιμο κάτω από το στήθος για καλύτερη εφαρμογή και με ένα παιχνιδιάρικο βολάν στο κάτω μέρος. Φτιαγμένο από λευκό ελαστικό ύφασμα με ντελικάτη μπεζ-χρυσαφένια δαντέλα. Ενισχυμένο με κρυφό λάστιχο στην πλάτη για καλύτερη εφαρμογή - έτσι το φόρεμα θα έχει σταθερή εφαρμογή στην πλάτη και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανή εμφάνιση του εσωρούχου. Η τιράντα κουμπώνει πίσω στο λαιμό με θηλυκάκια και κουμπάκια-πέρλες και μπορεί να ρυθμιστεί όπως σας βολεύει. Ελληνικής ραφής.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Δημιουργήστε μια εκπληκτική εμφάνιση με ένα κοραλί φόρεμα με πιέτες! Το βιρτουόζο ντραπέ από μονοκόμματο ύφασμα είναι στριμμένο και σφιγμένο στη μέση. Τα ντραπέ φορέματα είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μάρκας Stylati. Στο πίσω μέρος, η μέση είναι σφιγμένη με υφασμάτινο ζωνάκι. Το φόρεμα είναι φτιαγμένο από ιταλικό κρέπ-ζέρσεϊ σε ανοιχτό κοραλί χρώμα με απαλή μεταξωτή λάμψη. Το κοραλί φόρεμα με πιέτες είναι μια τέλεια επιλογή για μια βάπτιση ενα γάμο ή ενα πάρτι. Ελληνικής ραφής.

Ζητήστε προσφορά

Ελλάδα

Δημιουργήστε μια εκπληκτική εμφάνιση με την υπέροχη μαύρη βραδυνή ολόσωμη φόρμα απο τη κολεξιόν άνοιξη-καλοκαίρι 2018. Φαρδί παντελόνι καμπάνα με ψηλά πλαϊνα ανοίγματα τα οποία ανοιγοκλείνουν θεαματικά όταν περπατάτε ή κάθεστε, δείχνουν τα πόδια ακόμη πιο μακριά και κολακεύουν τη σιλουέτα σας. Με μακρή υφασμάτινη ζώνη που περνάει μέσα από τις θηλιές ζώνης στη μέση. Το κρουαζέ μπροστά και το πίσω άνοιγμα κουμπώνουν με κρυφά κουμπάκια και θηλικάκια. Τα μανίκια σε γραμμή καμπάνα μέχρι τον αγκώνα κάνουν μια trendy έμφαση στη μινιμαλιστική ολόσωμη φόρμα. Θα είστε αξέχαστη με τη μαύρη βραδινή μάξι ολόσωμη φόρμα σε ενα γάμο, σε μια βάπτιση, γκαλά, στο θέατρο, πάρτι. Ελληνικής ραφής.

Ζητήστε προσφορά

STYLATI Ελληνική εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων με πλούσια επαγγελματική εμπειρία. Είμαστε μια δυναμική, φιλική επαγγελματική ομάδα ενωμένοι από το ενδιαφέρον στον κόσμο της μόδας και του στυλ, μοναδικοί και εκφραστικοί όπως εσείς! Η φυσικότητα, θηλυκότητα, και η αυθεντικότητα είναι στην καρδιά της φιλοσοφίας μας. Ο τρόπος σκέψης μας λάμπει σε ότι κάνουμε - στο τέλειο fitting, την άριστη ποιότητα με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και την υπεύθυνη παραγωγή. Η "STYLATI" δίνει την μέγιστη προσοχή στην επιλογή των υφασμάτων, στο fitting, στη καλύτερη ποιότητα. Συνεργαζόμαστε μόνο με Ευρωπαικές εταιρείες και προμηθευτές. Οι συλλογές μας δημιουργούνται από μια μικρή ομάδα, με στόχο το τέλειο αποτέλεσμα. Είναι ο λόγος που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια εξαιρετική πρόταση τιμής-ποιότητας. Σχεδιάζουμε και παράγουμε τα ενδύματα μας σε περιορισμένο αριθμό, έτσι δεν πρέπει να ανησυχείτε ότι θα συναντήσετε κάποια ντυμένη το ίδιο.

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

STYLATI

Omonias 165

654 01 Kavala - Ελλάδα

Επικοινωνία

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    1 – 10

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    2016
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Δραστηριότητες της STYLATI

  • Γυναικεία έτοιμα ενδύματα
  • ΦΟΡΕΜΑΤΑ
  • ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ
  • ΡΟΥΧΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν